Bali I August

  1. Mer om
Bali I August

Bali I August Ingen risikoLurer du på hvilket vær du kan forvente deg på Bali når du skal ut å reise? august, Dagtemperatur 28°c, Nattetemperatur 24°c, Vanntemperatur 27°c Les om når det er best å reise til Bali, blant annet om øyas regntid og tørre August er blant årets tørreste og mest solrike måneder, og det faller kun Her har vi samlet informasjon om været for Bali, måned for måned. Gjennomsnittstemperaturene nedenfor viser deg hva du kan se frem til Planlegger du en ferie på Bali i August? Her finner du all informasjon om været for en tur til Bali i August Vær ☀ ⛅ Bali ☀ ⛅ August ☀ ⛅ Informasjon om temperatur, solskinnstimer, vanntemperatur og nedbør i August for Bali. Her finner du all informasjon om været

Hvis du har tid til å utforske litt, bør du ta turen til Jimbaran-stranden og Bukit-halvøya. Du bør også få med deg Waterbom Bali og Kuta strand mens du utforsker byen. Klimaet i Indonesia er tropisk. Du kan forvente varmt og fuktig vær, men mer moderat vær i høylandet.

UsualWeather: Typisk vær i Bali i løpet av året.

Temperaturene forblir ganske konstante gjennom året, de er høyere ved kysten og litt lavere i innlandet. La oss se nå hvilket vær du kan forvente i området rundt Denpasar Og i mange andre byer. Den varmeste måneden her er Mars, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 34.

Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 22. Den mest regnfulle måneden her er Januar, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 26. Den minste regnfulle måneden her er August, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 4. Når du reiser rundt Bali, bør du alltid vurdere høyden på stedet også. Vi må minne deg om at høyeste punktet i Indonesia er Puncak Jaya 4884 m og det laveste punktet er Indian Ocean 0 m.

De 10 beste ferieanleggene i Bali (Indonesia) australiaenred.com

Så det er store forskjeller i høyder i dette landet og været er derfor veldig forskjellig i dem. Temperaturene er generelt lavere enn i den regnfulle perioden, og luftfuktigheten er også lavere, noe som gjør dette til en behagelig tid å reise til Bali på. Månedene i den tørre perioden er blant de mest besøkte på Bali, men juleferien gjør også desember og begynnelsen av januar til en populær reisetid.

Mulighetene til å drive med utendørsaktiviteter er fantastiske i deler av denne perioden, fordi det f. Hvis du vil snorkle, er forholdene optimale i disse månedene. Balis regnfulle periode Balis regnfulle periode er fra oktober til mars.

Har du lest dette? Faste fortelt

Til tross for at været i den regnfulle perioden er mer ustabilt enn i den tørre perioden, er det viktig å understreke at Bali generelt er et feriereisemål med deilig vær året rundt. I den regnfulle perioden er det naturligvis en del regn, men det er også ganske mange soltimer. Ofte er det regn om natten og sol om dagen. Hvis det regner i løpet av dagen, titter solen ofte frem igjen etter et par timer.

Flygninger til Bali (DPS)

Det er 15 nedbørsdager i juli med totalt 25 mm nedbør og denne måneden er det 16 dagen oppholdsvær på Bali. Vær Bali august I gjennomsnitt er det maks 26° i august på Bali med en minimumstemperatur omkring 24°. Havtemperaturen er rundt 27° grader.

Det er 13 nedbørsdager i august med totalt 18 mm nedbør og denne måneden er det 18 dagen oppholdsvær på Bali.

Stian og Tones Bali: august

En stor fordel med vår læringsmodell er at videoforelesninger og interaktive oppgaver alltid er tilgjengelig på vår elektroniske læringsplattform. Du kan se hver forelesning så mange ganger du vil, og således styre din fremdrift selv etter behov. Vi legger opp til tett dialog og kommunikasjon på læringsplattformen, og det er både lærerstyrte og studentinitierte diskusjoner i tillegg til det vi tar opp i klasserommet på daglig basis under samlinger og oppholdet på Bali.

Flytid til Bali: Gjennomsnittlig flytid er med 1 stopp ca. Når er det best å reise til Bali? Bali har et varmt, tropisk klima. Lettere måltider som kaffe eller te, suppe, desserter og salat serveres kun med kvalitetsingredienser.

For å oppfylle eventuelle spesielle kostholdskrav, forberedes vegetarisk mat med den største forsiktighet og oppmerksomhet. Du kan velge blant både innendørs og utendørs lokaler for ditt spesielle arrangement.

Store arrangementer og samlinger som bryllup, private arrangementer og forlovelsesfester kan arrangeres på Hotel Nikko Bali Benoa Beach.

BALI I AUGUST Relaterte emner

Lørdagskos På lørdag dro Stian på surfing og Tone på shopping. Siden Stian var opptatt med å surfe, ble det ikke tatt noen bilder av den hendelsen. Vi skal derimot passe på å skaffe billedlig dokumentasjon ved neste anledning. Tone dro på shopping med to flotte damer, Therese og Hilde. De studerer begge to PT og fitness, og har derfor all anatomiundervisning sammen med idrett 2, som Tone går. Vi startet dagen med kaffe på starbucks og skravling om alt fra skole til andre begivenheter. Videre tok vi prutetrusene på, og bega oss inn i et mylder av småbutikker.

Bali I August
BALI I AUGUST Kommentarer:
Forfatter om Bali i august
Nikolaisen fra Sørum
Siste nytt: min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Chiläumsrodeo. Jeg trives dele interessante nyheter lekende.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net