Restaurant Caspar

  1. Mer om
Restaurant Caspar

Restaurant Caspar AvgjørendeRestaurant, lunch, catering, take away, tapas, pizza, pasta, kaffe, te, selskaper Restaurant Caspar, Sandvika: Se 240 objektive anmeldelser av Restaurant Caspar, vurdert til 4,5 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr likes · 6 talking about this · 1936 were here Restaurant Caspar · January 28, 2019 ·. Pizza(takeaway) Sett vår hjemmebakte,italienske pizza på bordet hjemme. Ring oss på 67548233,så har vi den klar til Restaurant Caspar - tett på Monica Bølgen. Publisert av Anne Jespersen den 19.02.21. Hun pusset opp det gamle bakrommet til et

Vi gjør det lett å reise til Restaurant Caspar, som er grunnen til at over 930 million brukere, inkludert brukere i Bærum, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen.

Du trenger ikke å laste ned en individuell buss- eller togapp, Moovit er din transportapp med alt i et som hjelper deg med å finne de beste buss- eller togtidene tilgjengelige.

Vi slo etter hvert ut vegger og lagde dagens restaurant hvor den opprinnelige kaffebutikken til Sverre Rønning er innbakt i restauranten. Biffen vår er også et flaggskip, og siden vi nylig pusset opp og fikk større lokale selger vi også mye tapasbuffeter og selskapsmenyer.

Restaurant Caspar, Sandvika

Året etter trådte imidlertid den nye Energiloven i kraft, og forutsetningene for å drive energiverk ble endret. Selskapet holdt til i Brynsveien 88 på Levre. Det har også vært telefonsentral i Brambanigården. Datteren, Berit Rønning, ble daglig leder i 1997 og dermed tredje generasjon Rønning i butikken. Hun begynte med servering i 2000.

Vi tar ditt personvern på alvor

Sverre Rønning hadde 5 ansatte og omsatte for nesten 1,7 mill. I 2010 bestemte familien seg for å selge kaffehuset, og i november 2010 overtok Monica Bogar fra Jessheim. Hos Caspar kan du bestille catering og du kan avholde større arrangementer, da de har et eget område beregnet på egne selskaper.

Allerede har vi vært påvirket av byggeprosjekter, vi håper vi ligger litt skjermet, og at man har fokus på å minske støy og kaos. Folk går hvis det bråker, og det er helt forståelig.

Restaurant Caspar AS

Menyen — Menyen er selvsagt italiensk-inspirert, men jeg er norsk, og vi kan aldri bli et rendyrket italiensk spisested. Konseptet er bygget rundt Brambani, og skal passe for alle. Her er det noe for enhver smak, enten det er en stor 3-retters eller et mindre måltid med pizza.

Det er rustikt, det er min stil, og sånn skal det være. Gode råvarer og kvalitet er et must, man kan ikke lure folk, de vet hva de vil ha idag.

Når det gjelder skjenking, må det skje noe innen én måned, det er helt essensielt. Vi er ikke redde for å bli smittet her, vi har gode rutiner, og ivaretar smittetiltakene på alle mulige måter.

Min helsefaglige bakgrunn kommer godt med nå, vi har fått mye ros for å være nøye, avslutter Monica. Statistiske Takk for at du hjelper oss i å gjøre tjenesten bedre ved å tillate oss å se hva du finner interessant - helt anonymisert.

RESTAURANT CASPAR Relaterte emner

Bærum Elektrisitetsverk Det første stedet i Bærum som fikk elektrisk lys, var Feriehjemmet på Hamang i Sandvika i september 1904. Sandvika mottok strømmen via en liten transformatorstasjon, Sandvika I, i Brynsveien ved Skytterdalen. Denne stasjonen ble revet i 1953. Bærums første elektriske veibelysning ble tent på strekningen fra Bjørnegård til Sjøholmen og til Voxmanns hus i Sandvika 15. En ny og større transformatorstasjon, Sandvika II, ble anlagt på Limtomta ved Hamang papirfabrikk i 1912.

RESTAURANT CASPAR Kommentarer:
Forfatter om Restaurant caspar
Mikalsen fra Vadsø
Anmeldelse min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: knomen. jeg er glad i lese bøker oppreist.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net