Scandic Park

  1. Mer om
Scandic Park

Scandic Park Ingen spørsmål spurtContent [hide]

Bo på hotell midt i Sandefjord, og våkn opp til byens beste hotellfrokost. Hotellet har fleksible konferansefasiliteter for opptil 700 gjester, restaurant Hjemmekoselig og sentralt hotell i Stavanger med store renoverte rom. Perfekt både for forretningsreisende og familier. Gangavstand til alt i sentrum Scandic Park Sandefjord, Sandefjord: Se 1 046 reiseanmeldelser, 394 bilder og gode tilbud for Scandic Park Sandefjord, vurdert som nr Se tilbud hos Scandic Park Sandefjord, inkludert fullt refunderbare priser med gratis avbestilling. De forretningsreisende er fornøyd med frokosten Scandic Park (tidligere Rica Park Hotel) er et hotell som ligger i småbåthavnen i Sandefjord i Vestfold. Bygget ble tegnet av arkitekten Arnstein Arneberg

Du kan sjekke ut til 12:00. Tilbyr overnattingsstedet fasiliteter for gjester med barn?

Ja, overnattingsstedet tilbyr barnesenger, en buffet og et lekeområde. Rica-grunnlegger Jan Eilef Rivelsrud, som døde i 2019, hadde nemlig sin første jobb nettopp her — som pikkolo, 17 år gammel.

Jeg har nok en viss følelsesmessig tilknytning jeg også.

Dette er et fabelaktig og veldig unikt hotell, særlig på grunn av Dragebygget. Alle rommene har eget bad, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV med kabelkanaler, safe, sittehjørne og Ekrones-senger.

Hva som finnes i nærheten Hvalfangstmonumentet - 4 min gange Sandefjord museum - 8 min gange Larvik museum - 16 min kjøring Oslofjorden - 69 min kjøring Verdens Ende - 71 min kjøring Komme seg rundt Sandefjord togstasjon - 13 min gange Sandefjord TRF-Torp - 13 min kjøring Restauranter Kosmos: Restaurant som kan friste med lokale retter. Her serveres det lunsj og middag. Scandic Park Sandefjord, Sandefjord. Hotellet har en hyggelig restaurant, utendørsservering og spa-avdeling.

Scandic Park Sandefjord

Perfekt for forretnings- og feriereisende. Restaurant Smak på lokale retter på Kosmos, en av dette hotellets 4 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice på fastsatte tidspunkter.

Click here to read it in Norwegian.

SCANDIC PARK Relaterte emner

Tilbud Hos oss våkner du til Sandefjord sin beste hotellfrokost. Hotellet som har vunnet prisen for fylkets beste hotellfrokost for femte året på rad! Bo midt i Sandefjord, med gangavstand til alt du trenger. Hotellet har fleksible konferansefasiliteter for opptil 700 gjester og flott bankettsal med stor scene. Hotellet har en hyggelig restaurant, utendørsservering og spa-avdeling. Perfekt for forretnings- og feriereisende. Vi hjelper deg gjerne med å skreddersy arrangementer — enten det er et lite møte i intim atmosfære eller en stor bankett.

SCANDIC PARK Kommentarer:
Forfatter på Scandic park
Sjursen fra Skien
jeg elsker lese romaner delvis. Se over min andre nyheter. Jeg trives Luftrennen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net