Kyllinggryte Med Fløte

  1. Mer om
Kyllinggryte Med Fløte

Kyllinggryte Med Fløte BekrefteContent [hide]

En rask og enkel oppskrift på kremet kyllinggryte med fløte, grillet kylling og grønnsaker. Topp gjerne med ost og gratiner i ovn Tilsett fløte og ta stekepannen av varmen så fort den koker. Smak til med salt og pepper. Server gryta med ris, kokte eller ovnsbakte poteter, eller kokt pasta Denne kyllinggryten med fløte smaker aldeles himmelsk! Siv-Gøril Romsdal kalt «Blumenthalsk kyllinggryte med sherry og fløte Bland fløte, soyasaus og søt chilisaus, og hell over kyllingen. La dampe av, og server til ovnsbakt kylling, gjerne med litt ekstra soya Hell over fløte og tilsett kyllingbitene. Kok opp og la koke i ca 12 min. Smak til med salt og pepper og tillsett curry mot slutten av koketiden

Sausen Surr løken i smør til den blir myk, hiv oppi hvitløken og la det surre sammen.

I dag hadde jeg også i en selleristang, som var skjært i små biter og en rest med rød paprika. Der alle damene og nå er jeg ikke kjønnsdiskriminerende sitter med hver sin blokk, penn og papir når middagen er fortært. Jeg fikk den fra min svigerinne, som i sin tur hadde fått den fra en på jobben.

Hell over hvitvin og fortsett som beskrevet. Med kyllingbryst Kylling overlår kan erstattes med kyllingbryst.

Kyllinggryte med sopp og bacon

Legg gjerne noen urteblader som estragon og persille under skinnet. Hvor lang tid kyllingbrystene trenger å kose seg i sausen, er litt avhengig av størrelsen på brystene. Denne gryta har en kremet god saus, veldig saftig kylling og masse gode grønnsaker. Steg 1 Hell litt olje i en form og legg i kyllingen.

Det eneste du trenger å passe på er å tilpasse koketiden og ev. Spinat er selvsagt valgfritt, men det er godt med litt grønt.

Lettrøkt smak fra bacon og umami fra soppen gir denne kyllinggryta dybde i smaken, mens fløte og kremost gir fylde uten at det blir for mektig. Resultatet blir en fin gryterett til tidlige høstdager.

KYLLINGGRYTE MED FLØTE Relaterte emner

Hils på kremet kyllinggryte med poteter og spinat. Og ja, du trenger bare en gryte! Kyllingen stekes i gryta bruk en stor slik at du får plass til alt til den får litt farge og settes så i ovnen for å ferdigstekes mens du tilbereder resten. Poenget er å ikke ha så mye oppvask når du er ferdig med å tilberede middagen. Jeg har brukt poteter denne gangen, men de kan lett byttes ut med ris — gjerne brunris — eller pasta for den saks skyld.

KYLLINGGRYTE MED FLØTE Kommentarer:
Rapportert den Kyllinggryte med fløte
Gustafsson fra Steinkjer
Les gjerne min andre nyheter. Jeg trives Krabi-Krabong. jeg elsker studere dokumenter optimistisk.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net