Bose Noise Cancelling Headphones 700 Test

 1. Mer om
Bose Noise Cancelling Headphones 700 Test

Bose Noise Cancelling Headphones 700 Test EnkeltTestBose Noise Cancelling Headphones 700. Bose slår tilbake: Inntar støydempings-tronen på nytt. NCH 700 byr på mye bedre støydemping og lyd Bose Noise Cancelling Headphones 700 har fått samlescore 82/100, basert på 17 tester. Sammenlign trådløse hodetelefoner og se hvilke som er best i test TEST: Bose Noise Cancelling Headphones 700 (NCH 700). Bose leverer et hodesett med få svakheter, men herligheten Disse glimrende hodetelefonene slår konkurrentene på støydemping, men når ikke helt opp til Sony WH-1000XM3 når det kommer til TEST Bose Noise Cancelling Headphones 700. Med NCH 700 har Bose denne gang gjort sitt aller, aller nest beste

NCH 700 slipper inn mer støy. Spesielt lavfrekvent støy, for eksempel fra en flymotor som forplanter seg inne i kabinen. Men også støy som ligger høyere opp i frekvens er mer hørbart med den nye.

Bose NCH headset

Har Bose gjort en ubevisst tabbe? For NCH 700 er mer lineær i støydempingen. Støyen utenfra forandrer ikke karakter, den blir bare lavere. Både Bose QC35 og Sony 1000XM3 drar kraftig ned støy i et gitt frekvensregister i diskanten, som gjør at enkelte kan føle seg smått uvel, og oppleve en slags vakuum-følelse i hodet.

Det slipper du med NCH 700.

Hodetelefoner med meget god støykansellering

Lydkvalitet Støydemping eller ikke, det aller viktigste med et par hodetelefoner er hvordan de låter på musikk. Så er det tid for å smelle av fyrverkeriet og spille fanfaren? Hvis du synes at QC35 er i overkant bassfokusert, så kan jeg glede deg med at NCH 700 låter mer balansert i bassen. Tonene fra en bassgitar låter mer differensiert, hvor ett gitt toneområde ble mer vektlagt med forgjengeren.

Hører du mye på jazz, klassisk og akustisk musikk, vil du nok sette pris på dette. Som begge låter varmere og fyldigere, med mer fokus i bassområdet og nedre mellomtone, men ikke har like mye detaljer og krisphet i overtonene. I skrivende stund ligger den på omtrent 3.

SE NESTE GENERASJON AV HODETELEFONER FRA BOSE

Hvilket av de to du skal velge avhenger av om du er villig til å brenne av tolv hundrelapper på de siste ti prosentene ekstra kvalitet. Det skaper ikke noe ubehag, men dette kombinert med merkbart med trykk på hodebøylen så er det aldri noe tvil om at du har på deg hodetelefoner når jeg bruker WH1000XM3, med QC35 II så kan man tidivs nesten glemme at de er på.

Last ned også: Ryzen 7 3700x

ANC er god på begge, det er liten tvil om at WH1000XM3 er bedre men med mindre du kjører null lyd så er forskjellen knapt nok merkbar i praksis. Har du noe som helst av lyd på på et normalt volumnivå så merker jeg ikke noe forskjell på ANC i praksis.

Test av Bose NCH Kongen vil tilbake på tronen DN

Vekten er 250 gram og de kjennes absolutt ikke tunge ut på hodet. Dessverre er den i den ny versjonen blitt vanskeligere å putte i en veske. QC35II var genial på den måten at den lot seg folde helt sammen. NCH 700 klarer ikke samme øvelse, og må oppbevares i en ganske stor bæreveske.

TEST: Bose Noise Cancelling Headphones NCH

Litt nedtur for deg som ofte flyr flyvemaskin. Hodetelefonen har Bluetooth 5. Støyreduksjonen kan gjøres på hele 11 nivåer slik at du lett kan endre fra full stillhet til kun litt demping av omgivelseslyden.

Forskjellene mellom hvert trinn er små, og det hadde egentlig vært nok med ingen, litt, middels og full.

Har du lest dette? Pris bose quietcomfort 25

Full blokkeren det meste, men tar som vanlig ikke bort stemmer eller barnegråt. Den etterlengtede utgivelsen av våre første helt trådløse in-ear støyreduserende ørepropper er bevis på de ekstreme skrittene ingeniørene, designerne, og produktlederne våre er villige til å ta.

TEST: Bose Noise Cancelling Headphones NCH L&B

Vi prøver å forutsi kundenes behov, ønsker og bekymringer, samtidig som vi oppfyller våre egne høye standarder som hjelper med å forbedre oss. For å introdusere de nyeste innovasjonene våre, deler vi også noen upubliserte detaljer og historier fra Bose. Og mens ventetiden kan ha vært lengre enn forventet, er resultatet akkurat det kunder og anmeldere har spekulert og håpet på.

The Bose 700 headphones offer vastly improved noise cancelling for both music and calls along with a slick new design.

BOSE NOISE CANCELLING HEADPHONES 700 TEST Relaterte emner

Slik testet vi støydemping For å teste støydemping mot andre hodetelefoner i likt miljø, ble det spilt støy og gjort frekvenssveip i vårt testrom fra et par høyttalere av typen Audiovector Arreté Raw Surface. Først ble støy målt direkte med EARS, uten hodetelefoner grå graf, deretter ble ulike hodetelefoner plassert utenpå måleverktøyet for å se hvor mye støy som slapp igjennom. Oppover i toneområdet er NCH 700 ca. Det er ikke bare negativt, for den nye Bose-modellen gir ikke samme vakuumfølelse i hodet som de to andre. Vi mistenker at det er fordi støydempingen i større grad følger frekvenskurven til høyttalerne i rommet, og dermed låter mer naturlig. Men den er altså mindre effektiv. Bose Noise Cancelling Headphones 700 Sjekk beste pris Da Bose slapp sin første trådløse, støydempende hodetelefon QC35 var verden nesten ikke klar for hva den fikk servert.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 Test
BOSE NOISE CANCELLING HEADPHONES 700 TEST Kommentarer:
Redaktør på Bose noise cancelling headphones 700 test
Helland fra Drammen
Jeg trives lese romaner klokt. Les gjerne min andre innlegg. En av mine hobbyer er Insel des Menschen tt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Scancell
 • Bose True Wireless Earbuds 700
 • Balsam Til Barn
 • Billige Volvo Penta Deler
 • Graviditetsoraklet
 • Psykologisk Førstehjelpsskrin For Barn
 • Shirataki Nudler Norge
 • Heksenes Fjell I Tyskland
 • Blomsterøy Ved Stavanger
 • Aloe Propolis Gel
 • Rusta Lade
 • Det Søte Liv Sarah Bernard
booked.net