Sprit Kalorier

  1. Mer om
Sprit Kalorier

Sprit Kalorier Nå for tidenContent [hide]

Brennevin er en fellesbetegnelse på etanolholdige drikker fremstilt ved destillering av væsker som inneholder svakere konsentrasjoner av etanol, i dagligtale kalt alkohol. Råvaren er væsker med stort innhold av sukker, som ved gjæring omdannes til På lik linje med sukker er alkohol «tomme kalorier». Det betyr at alkohol gir masse kalorier, og forholdsvis mye av det (1 gram alkohol = 7 kcal gram ren alkohol gir 7 kcal (29 kJ). Flere alkoholholdige drikker inneholder i tillegg en del sukker. Alkohol kan representere en betydelig energikilde for Alkohol inneholder, på linje med sukker, såkalte «tomme kalorier». Det har både flere kalorier enn annen drikke og gir heller ingen næringsstoffer Er det mye kalorier i sprit

Her er alkoholvariantene med færrest kalorier.

Alle pasientinformasjonene er basert på artikler skrevet for leger i Norsk Elektronisk Legehåndbok NEL og forfattet av NEL-redaksjonens leger, med mindre annet er oppgitt. Alt journalistisk arbeid blir gjennomgått av en av NELs medisinske redaktører.

Alkohol inneheld, slik som sukker, det ein kallar «tomme kaloriar». Alkohol har fleire kaloriar enn anna drikke og tilfører ingen næringsstoff.

Artikkelen fortsetter under bildet Ett glass vin inneholder cirka 100 kalorier.

Et glass vann eller to mellom, eller sammen med, hver alkoholenhet være en idé for å begrense energiinntaket. Dette tilsvarer nesten det dobbelte av samme mengde karbohydrater.

Foto: Illustrasjonsfoto: www. Juleøl inneholder dobbelt så mye kalorier som lettøl. Forbrenning og alkohol Alkohol forbrennes hovedsakelig i leveren, mens noe forbrennes i magesekken, før alkoholen kommer over i blodet.

Har du lest dette? Brune pinner kalorier

Det skyldes at magesekken inneholder enzymet ADH som kan bryte ned alkohol.

SPRIT KALORIER Relaterte emner

Fakta Så mange kalorier er det i alkohol Har du noen gang tenkt over næringsinnholdet i alkohol? Hvis vi ser på kaloriinnholdet i alkohol etanol er det omtrent like høyt som i fett, og nesten dobbelt så høyt som i sukker. For vet du hvor mange minutter du må jogge for å forbrenne en halvliter pils? Eller sykle for å forbrenne to glass vin? Antallet kalorier kommer an på alkoholprosenten og hvilken alkoholholdig drikke det er. En huskeregel kan være at jo høyere alkoholprosent det du drikker har, dess høyere er kaloriinnholdet.

SPRIT KALORIER Kommentarer:
Rapportert den Sprit kalorier
Østby fra Narvik
jeg liker lese bøker på tvers. Bla gjennom min andre nyheter. En av mine hobbyer er Lasertag.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net