Blåbærsyltetøy

 1. Mer om
Blåbærsyltetøy

Blåbærsyltetøy Ingen spørsmål spurtContent [hide]

  Rør sammen blåbær og sukker i en kjele og tilsett sitronsaften Rens blåbærene og ha dem i en kjele sammen med vannet. Kok opp og la bærene småkoke i noen minutter så de begynner å løse seg opp Rør sammen blåbær, sukker og fruktpektin i en kasserolle Hjemmelaget blåbærsyltetøy til pannekakene er et "must". Deilig som pålegg eller til desserten er det ogs Rens bærene, skyll dem og ha dem i en kjele. Når kokepunktet er nådd, skrur du ned temperaturen slik at de får trekke i 5-6 minutter

  Pass på så du ikke søler noe av syltetøyet på kanten. Dersom uhellet er ute, må du tørke det bort med et rent kjøkkenpapir før lokket skrus på.

  En porsjon gir cirka to liter ferdig syltetøy. Del vaniljestangen i to på langs og skrap ut frøene. Ha dem i kasserollen sammen med bærene.

  Hjemmelaget blåbærsyltetøy

  Opplysningen til testene hentes fra deklarert næringsinnhold og ingredienslisten på forpakninger vi kjøper inn i vanlige, norske butikker. Når det er nødvendig henter vi inn ekstra informasjon fra produsentene i de tilfellene vi ser dette mangler på deklarasjonen.

  Vi gjør oppmerksom at på at det kan forekomme avvik mellom deklarasjonen og faktisk innhold dersom produsentene nylig har foretatt endringer i produktene og ikke har oppdater forpakningen. Trassigpetrine som jeg er vil jeg jo ikke lage det med kilovis av hvitt sukker og konserveringsmiddel fra pose, så jeg tok hjelp fra Oh She Glows, som lager blåbærsyltetøy med chiafrø. Ikke bare er det et naturlig fortykningsmiddel, det er stappfullt av protein og fullverdig omega 3-fettsyrer også.

  Jeg kjøper aldri syltetøy da det er så mye sukker i den og å lage den selv, er så mye bedre. Jeg brukte veldig lite sukker i dette syltetøyet, så det er faktisk litt sunt og.

  Tilsett sukker, frøene fra en vaniljestang -sammen med selve vaniljestangen og la småkoke 4-5 minutter, til sukkeret har løst seg opp. For å gjøre en ernæringsmessig vurdering av produktene, har vi sett på hvor mye karbohydrater og bær de inneholder.

  Last ned også: Energiledd

  Mengden karbohydrater representerer mengden sukker og trekker ned, mens mengden bær trekker opp. De fleste produsenter oppgir kun karbohydrater og ikke sukker, men det er stor sett liten forskjell mellom disse.

  Se dette: Coop extra bislett

  Testen er utført av ernæringsfysiologer i Bramat. Ideelt sett skal syltetøyglasset og delene vaskes, skylles i kokende vann og ligge 10 minutter i ovnen på 100 grader - for å bli kvitt bakterier og gi best forutsetninger for holdbarheten. Tips: Syltetøy er en av de matvarene mange har for vane å kaste fordi det har stått åpnet ei stund.

  BLÅBÆRSYLTETØY Relaterte emner

  Bær Deilig blåbærsyltetøy Blåbærene er modne og ryktene forteller at det er mange av dem rundt om i de norske skoger i år. Har du vært på blåbærtur i år? Jeg har fått tak i noen blåbær, men har et håp om at jeg skal få kommet meg ut en ettermiddag denne uka for å se om jeg kan fylle en bøtte så får vi se om bøtta blir stor eller liten. Vi spiser masse blåbærsyltetøy her hjemme i løpet av året. Både pannekaker, sveler og arme riddere blir lykkelige når de får følge av et godt blåbærsyltetøy.

  Blåbærsyltetøy
  BLÅBÆRSYLTETØY Kommentarer:
  Forfatter om Blåbærsyltetøy
  Blindheim fra Hermansverk
  Anmeldelse min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av jōdō. Jeg har lyst dele interessante nyheter faktisk.
  SISTE SAKER
  Kontaktskjema
  Mo Tu We Th Fr St Su
  SISTE ARTIKLER
  booked.net