Gjøvik Boligbyggelag

 1. Mer om

Gjøvik Boligbyggelag MotVi hjelper deg å bo trygt og godt i våre boliger Gjøvik og Omegn Boligbyggelag gir deg som medlem mange fordeler. Det viktigste er at du får forkjøpsrett til alle nye og brukte borettslagsboliger Gjøvik og Omegn Boligbyggelag Gjøvik og Omegn Boligbyggelag ble startet i 19. desember 1946 og opererer i Gjøvik i Oppland, samt i nabokommunene Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Gjøvik og Omegn Boligbyggelag, 952971085. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere Boligbyggelag og borettslag Gjøvik (5). Gjøvik og omegn boligbyggelag · 61 10 90 57 · Kart · Mer info · Vis alle telefonnummer · Kalkvegen 5, 2818 Gjøvik

Ved å skru av markedsføring vil du få helt generiske annonser i purehelp som kan oppleves som lite interessante og kjedelige.

Å deaktivere for markedsføring stopper ikke reklamen på vårt nettsted.

Sentral Godkjenning

Meld deg inn i dag. Kan medlemskap overføres til andre? Du kan overføre medlemskapet ditt til et familiemedlem, til ektefelle eller samboer, eller til ektefelle eller samboers familiemedlemmer. Særskilte tilfeller behandles ved forespørsel.

Leilighet til salgs i Gjøvik

Finn ut mer om overføring av medlemskap. Hvordan fungerer ansiennitet?

Din ansiennitet som medlem i GOBB løper fra det øyeblikket din innmelding er registrert betalt hos oss. Via venner og familie fant hun ut at det var saksbehandleren som hadde brukt sin mors ansiennitet for å kjøpe den selv. Skarkerud forteller at hun etter å ha vunnet budrunden, ringte saksbehandleren for å høre mer om hvordan reglene rundt forkjøpsretten fungerte. Jeg mener det er inhabilitet her, at det er feilen i denne saken. Hun har hatt innsyn hele tiden, så jeg føler meg lurt og har derfor kontaktet advokat.

Tallene i tabellen under er hentet fra Garanti sin egen statistikk.

Gjøvik og omegn boligbyggelag

Dette skaper mange synergier som er viktig for vår totale verdikjede: Nye boliger gir nye medlemmer. Salg av nye boliger gir økt salg i brukte boliger som igjen er viktig for vår meglervirksomhet.

Du vil kanskje like: Været gjøvik

Nye boliger gir også mer forvaltning. Alt dette gjør at vi i vår strategiplan har satt nybygging høyt på vår liste over prioriterte og viktige oppgaver. Derfor har det i 2011 og 2012 vært satt inn ressurser på å skaffe nye tomter og å utvikle prosjekter slik at vi sikrer nybygging i flere år fremover. Dette arbeidet har så langt vært svært vellykket og pr i dag har vi følgende status på dette virkefeltet: Mustadhagen: Blokk D er under bygging og ferdigstilles før jul Totalt 15 leiligheter hvorav 11 stk solgt pr mars Neste og siste byggetrinn i Mustadhagen er blokk G-H-I.

Stor interesse for boligbygging i Gjøvik

Her er det planlagt ca 115 bo-enheter fordelt på blokk, rekkehus og eneboliger. Salget av byggetrinn 1 startet høsten 2012 og byggestart er i mai Pr mars er det solgt 11 av 21 boliger i første byggetrinn. Diseth Biri: Her har vi et tomteområde til 40 boliger fordelt på tre byggetrinn. Byggetrinn 1 ble igangsatt høsten 2012 og 12.

Har du lest dette? Xxl gjøvik

Mars 2013 flyttet de tre første inn. Pr mars er det solgt 5 av de 7 første boligene som er under oppføring. Her planlegges det totalt ca 60 boliger i blokk og leiligheter. Dette trinnet omfatter en blokk på 19 leiligheter. Østvollvegen i Raufoss sentrum er en tomt som nå er under utvikling og reguleringsarbeid vil pågå i løpet av 2013 og med tenkt salgsstart og byggestart i løpet av Her planlegges det blokk-leiligheter.

Det skal omfatte mer enn bare å bo. Administrerende direktør Reinert Seljeskog mener det er et gap mellom det offentlige servicetilbudet og folks behov for tjenester.

Gjøvik Og Omegn Boligbyggelag

Vi vurderer også å tilby boligrelaterte tjenester som klesvask, matlaging, varebringing, besøkstjeneste, barnevakt, boveiledning og transport. Dette skal ikke være i stedet for, men i tillegg til det offentlige tilbudet, sier Seljeskog. Han poengterer at verken hjemmehjelpstjenesten eller frivillighetssentralen er konkurrenter.

Og understreker det med at tjenestene tilbys alle medlemmer på non-profitt-basis, ikke bare eldre.

GJØVIK BOLIGBYGGELAG Relaterte emner

Alle, uansett alder, kan bli medlem i GOBB. Medlemskap er gratis til og med det året du fyller 18 år. Meld deg inn i dag. Kan medlemskap overføres til andre? Du kan overføre medlemskapet ditt til et familiemedlem, til ektefelle eller samboer, eller til ektefelle eller samboers familiemedlemmer.

GJØVIK BOLIGBYGGELAG Kommentarer:
Redaktør på Gjøvik boligbyggelag
Håkonsen fra Tromsø
jeg liker lese om Norge høyt. Se min andre nyheter. Jeg trives fossile Jagd.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Hva Skjer I Gjøvik 2019
 • Skien Boligbyggelag
 • Spinner Gjøvik
 • Rituals Rabattkode 2018
 • Stena Line Terminal Frederikshavn
 • Hytteutleie Østfold
 • Håndverker Bærum
 • Solliden Skansen
 • Bilxtra Jessheim
 • Western Butikk Ås
booked.net