Vg Sport

  1. Mer om
Vg Sport

Vg Sport RådContent [hide]

Siste nytt fra VG Sporten. Alt om fotball, håndball og vintersport fra Norges største sportsavis Oppdateres minutt for minutt på siste nytt innen sport, innenriks, utenriks, og underholdning VG Logo search Chevron down. VG Logo · Sporten · VG Live · TV-guide · VG+ · Tips oss PS: Torsdag kan du se Trabzonspor-Molde på VG+ Sport. Ifølge en rekke britiske medier, som The Athletic, Sky Sports og Daily Mail, skal være svært nær Kampoversikt for alle lag og ligaer i fotball. På VG Live finner du oversikten over dine favorittlag og ligaer i fotball

Discovery satt og sitter på rettighetene. Ingebrigtsen var godt fornøyd med gjennomføringen av torsdagens løp. Vi springer veldig fort, og det sier noe om hvordan løpsopplegget vil bli på lørdag.

Se journalistikkstudentenes praksisplasser

Publisert mandag 24. VG skal fungere som et nyhetsbyrå for sport for disse Schibsted-avisene og flere andre aviser i Polaris Media.

Teamleder i TV 2-sporten, Mikael Groven. Foto: Privat På tross av de to avskjedene vil TV 2-redaksjonen ha mye å gjøre utover høsten.

De så ikke ut til å la seg prege av at de tapte gruppefinalen mot Ilja Lesjukov 25 og Konstantin Seme , som hadde vunnet samtlige kamper i turneringen 2—0 i sett. Natt til onsdag fikk nordmennene sin revansje og viste hvorfor de har blitt regnet som verdens beste sandvolleyballpar over lang tid.

Mol og Sørum har stort sett spilt på kvelden, og måtte omstille døgnrytmen og vende seg til den ekstreme varmen i morgensolen i Tokyo. Å gå inn i et tredje sett i den varmen her hadde vært hardt, sier Sørum.

Last ned også: Nrk radio sport

Delebekk, VG Norge opparbeidet seg en tidlig ledelse i det første settet og vant til slutt med solide 21—17. Jeg får jo ikke snakke med han om taktikk eller noe annet, sier han humrende. Konfrontert med farens uttalelse, svarer Jakob raskt: Det er litt merkelig.

Jeg blir nesten provosert over at andre folk skal snakke taktikk med meg.

VG Forside

Vi må kunne være i stand til å tenke selv. Jeg føler meg klar og er i form. Les mer og søk her! Sikrer seg praksisplass hos store mediehus Som en del av journalistikkutdanningen hos Høyskolen Kristiania gjennomfører alle journalistikkstudentene to måneder praksis i fjerde semester, i månedene januar til februar.

VG SPORT Relaterte emner

Nå blir VG sportsbyrå for Adressa, Aftenposten, BT, Fevennen og Aftenbladet — Våre lesere kan forvente en enda bredere sportsmeny gjennom dette samarbeidet, sier sjefredaktøren i Aftenposten. Publisert mandag 24. VG skal fungere som et nyhetsbyrå for sport for disse Schibsted-avisene og flere andre aviser i Polaris Media. Gjennom 19 år har de største abonnementsbaserte avisene i Schibsted og Polaris samarbeidet om løpende dekning av nasjonal og internasjonal sport. Flere andre aviser i Polaris-konsernet har etter hvert blitt en del av samarbeidet.

Vg Sport
VG SPORT Kommentarer:
Redaktør på Vg sport
Myren fra Hammerfest
Se min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Cammag. Jeg nyter lese bøker trofast.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net