Laste Ned Vitnemål Vgs

  1. Mer om
Laste Ned Vitnemål Vgs

Laste Ned Vitnemål Vgs RaskContent [hide]

Du må laste opp dokumentasjon på utdanning og praksis som avsluttes i vår senest 1. Kan jeg laste ned vitnemålet mitt fra videregående Elektronisk vitnemål er ein elektronisk kopi av vitnemålet ditt sendt direkte frå norsk vidaregåande skule til Nasjonal vitnemålsdatabase (NVB For å få lastet ned det digitale vitnemålet ditt, gå til Vitnemålsportalen sine nettsider. Der må du så logge inn med ID-Porten eller FEIDE Ved hjelp av Vitnemålsportalen kan du selv hente ut dine resultater fra høyere utdanning og dele dem med studiesteder, potensielle arbeidsgivere og andre Dersom du har fullført videregående i 2000 eller senere, skal en elektronisk Er samordnaopptak rett side for å laste ned vitnemålet

Ved hjelp av Vitnemålsportalen kan du selv se dine resultater fra høyere utdanning og dele dem med studiesteder, potensielle arbeidsgivere og andre relevante parter. Tjenesten er gratis å benytte. Endre kontaktinformasjon Hvis du har barn i grunnskolen: Du kan selv endre telefonnummer og e-postadresse via IST Everyday pålogging i Skoleplattform Oslo.

Tjenester med Feide

For adresseendring: Ta kontakt med skolen din. Hvis du har barn under 18 år i videregående skole: Ta kontakt med skolen for å endre kontaktinformasjon. Ta kontakt med IKT-ansvarlig på skolen for hjelp og veiledning. Hvis du opplever feil med tjenesten kan du melde det på e-post til brukerstotteskolemelding osloskolen.

Portugisisk

For å se resultatene må mottaker ha en kode. I Vitnemålsportalen kan du velge hvilke resultater du ønsker å dele. Elevene vurderes i skriftlige og muntlige ferdigheter med to separate standpunktkarakterer.

Se læreplan for fremmedspråk 1. Som de øvrige programfag innen fremmedspråk velges portugisisk i tillegg til fellesfag fremmedspråk og gir ½ fordypningspoeng.

Slik ettersender du vitnemål til din søknad på BI. Du kommer nå til en side for personopplysninger. Fyll ut eventuelle manglende opplysninger.

Last opp søknad og dokumentasjon. Underveisvurdering § 3-11 5 særlige regler om underveisvurdering.

LASTE NED VITNEMÅL VGS Relaterte emner

Norgesskolen Søk på våre samarbeidsskoler Bruk vår forenklede søknad nedenfor til å søke skoleplass og stipend hos opptil tre av skolene vi jobber med gratis. Amerikanske skoler ser på mer enn bare karakterene dine. Søknaden din skal være en 360 graders oversikt over deg og er den eneste måten de kan bli kjent med deg på. Bruk god tid og vær grundig. Opptakskrav Det varierer mellom skolene hva deres karakterkrav er og hvor mye de gir i stipend, men her er noen generelle krav alle skolene har: Har du gjennomført norsk videregående og fått generell studiekompetanse?

Laste Ned Vitnemål Vgs
LASTE NED VITNEMÅL VGS Kommentarer:
Forfatter om Laste ned vitnemål vgs
Schmidt fra Sørum
Se gjennom min andre nyheter. jeg er tent på Indoor American Football. Jeg har lyst lese tegneserier berømt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net