Fjerning Av Mandler

  1. Mer om
Fjerning Av Mandler

Fjerning Av Mandler BestselgerTonsillectomi er operasjonen som utføres når Fjerning av mandler skjer i full narkose. Etter operasjonen er det Tonsillene, "mandlene", befinner seg på hver side baktil i svelget Bruk stødig fottøy eller sokker med anti-skli. Bruk ganghjelpemiddel (for eksempel rullator). Sitt litt på sengekanten før du reiser deg og be om hjelp dersom Det er også vanlig å oppleve kvalme, svekket smaksans og økt slimproduksjon etter operasjonen. Der mandlene har sittet vil det komme en åpen sårflate De første 24 timene etter operasjonen bør du ikke kjøre bil, drikke alkohol eller røyke/snuse. En mulig blødning etter operasjonen vil ses ved blod fra nese

Denne ligger om lag én kilometer fra hovedbygget. Se Kolumbus eller nettbuss for ruter og rutetider. Vi har ulike smittevernstiltak på sykehuset. Dette gjør vi for å redusere risikoen for smitte blant pasienter og helsepersonell.

Etter operasjon av Mandler/Tonsiller

Av hensyn til andre pasienter, er det fint om dere går ut av rommet, for eksempel til en av oppholdsstuene. Slik får du tilgang: Koble deg til i nettleseren din. Nettverket heter gjest. Du blir bedt om å legge inn mobilnummeret ditt. Du trenger ikke oppgi andre opplysninger enn det.

Brukernavn og passord får du tilsendt som en tekstmelding. Ugeskr Læger 2006; 168: 2559-62. Assessment of secondary haemorrage rates following adult tonsillectomy.

Clin Otolaryngol 2003; 28: 489-91. Post-tonsillectomy bleeding: a meta-analysis. Laryngoscope 2001; 111: 1358-61. Denne bussturen tar omtrent 15 minutter.

Hurtigbåtbilletten gir rett til overgang og kan derfor brukes som bussbillett. Når du kommer inn hovedinngangen fra busstoppet er du på fløy A, plan 6. Resepsjonen ligger til høyre.

Fra Narvik til Tromsø går Helseekspressen. Rutetabell og fasiliteter.

Når du går videre innover i sykehuset kommer du til fløy B, C, og til slutt D. Ved heisene står det skilt med hvilken fløy og etasje du er i for eksempel B6. Med flybuss Om du kommer til Tromsø med fly kan du ta flybussen direkte fra flyplassen på Langnes til sykehuset. Ved komplikasjoner etter inngrepet, ta kontakt med sykehuset eller fastlege. Vi har også egen buss, Helseekspressen.

Dersom ein ønskjer å søke om pleiepenger, fyller legen ut søknadsskjema før de reiser heim, og foreldra sender sjølv inn søknaden til Nav. Ta gjerne kontakt med oss på poliklinikken om de har spørsmål. Ver merksam Risikoforhold og komplikasjoner Barnet skal vere under oppsyn dei første dagane etter operasjonen: Barnet bør ikkje leike utan tilsyn og vi tilrår at ein vaksen sover på samme rom som barnet. Sjekk barnet jamleg for eventuell blødning frå munn eller nase.

Blødningsfaren etter fjerning av mandlar gjeld i 2 veker.

Etter operasjon av Mandler/Tonsiller

Blødning er sjeldan, men kan vere alvorleg. Vi ønsker derfor at de tar kontakt så fort de er det minste i tvil. De skal ha låg terskel for å ringe 113.

Det er vanleg å ha litt høgare temperatur første døgn etter operasjonen. Dersom barnet har feber som varer ut over det første døgnet etter operasjon, kan det vere teikn på infeksjon og du må tak kontakt med lege for vurdering. Ta kontakt dersom barnet får blødning, nedsett allmenntilstand, feber, aukte smerter eller problem med væskeinntak.

Kontaktinformasjon Det er fleire busstopp like ved og i nærleiken av Haugesund sjukehus. Det er imidlertid en fattig trøst: Armin har mistet så mange hjerneceller at han aldri vil våkne fra koma, forteller familien.

Fjerne mandler

Etter tre dager på Akuttavdelingen, samtykker familien til at legene kan koble fra luftslangen og de andre rørene festet til guttens kropp. Armin dør momentant. Det er ubeskrivelig trist, men vi er svært takknemlige for den hjelpen de har fått på Rikshospitalet, sier familien. Oslo universitetssykehus ønsker ikke å kommentere saken overfor VG.

Armin bror Shervin 16 forteller at foreldrene ikke makter å tale foran en fullsatt kirke: Å miste et barn er ikke lett. Det er det ikke å miste en bror heller, men jeg ønsker å dele et minne, begynner Shervin. Det er bare seks år siden han mistet storebror Armin i en trafikkulykke i Teheran, og nå har han også mistet lillebroren.

Fjerne mandler

Kontaktinformasjon Fant du det du lette etter? Ja Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Drikk til å begynne med litt av gangen, men ofte.

Ved plagsom kvalme — prøv selters, farris eller is saftis.

FJERNING AV MANDLER Relaterte emner

Deretter kan det tas noe kaldt å drikke, for eksempel saft. Drikk til å begynne med litt av gangen, men ofte. Ved plagsom kvalme — prøv selters, farris eller is saftis. Unngå å hoste, harke eller kremte de første dagene. Første, andre og tredje dag etter operasjonen: Drikk kald drikke ofte og rikelig. Gå etterhvert over til bløt mat som farse, puré, loff uten skorpe, fiskeboller, kjøttboller og lignende. Maten bør være avkjølt.

Fjerning Av Mandler
FJERNING AV MANDLER Kommentarer:
Forfatter på Fjerning av mandler
Aase fra Arendal
Se min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er ins Kino gehen. jeg liker studere dokumenter gledelig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net