Telenor Bedrift Kundeservice

  1. Mer om
Telenor Bedrift Kundeservice

Telenor Bedrift Kundeservice RefusjonKundeservice for bedrifter og deg som har et mobilabonnement betalt av en bedrift er åpen 24/7 alle dager i året Kom i kontakt med Telenor-konsernet. Snarøyveien 30 1360 Fornebu. Kundeservice Privat · Kundeservice Bedrift Om du har behov for å ringe kundeservice når du er i utlandet, ring +47 915 09 000 for spørsmål om mobil/MobiltBredbånd, og +47 22 30 50 00 for spørsmål om Telenor Kundeservice - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Hvor synlig er din bedrift I Unifon lover vi deg enklere og rimeligere løsninger for din bedrift, uavhengig av størrelse. Fast kontaktperson og markedets beste kundeservice

Ja, så hørte jeg heller ikke mer etter det, forteller han.

Så fulgte runden med kundeservice på chat. Det var dråpen som fikk det til å renne over for kunden.

Kan bedriften benytte Telenor ADSL og Telio uten å ha fasttelefon fra Telenor?

Straks etterpå fikk han nok og bestilte datalinje hos konkurrenten TDC i stedet. Bilde: Telenor Telenor beklager Det er ikke slik vi skal gi service til våre kunder, opplyser informasjonssjef Kristin V.

Kodeordene for å bestille fremkommer av meldingen du mottok ved ankomst. Mobile fordeler Ingen binding Vi har ingen binding på bedriftsavtalene våre og du får full fleksibilitet når du skal skalere opp eller ned etter antall ansatte.

Sjekk Mitt Telenor-appen. Vil du finne PUK-koden din, se faktura eller endre abonnement, kan du gjøre det selv i Mitt Telenor-appen.

Dette koster ingenting, men merk at da vil heller ikke telefonnummeret ditt listes i de ulike telefon- og nettkatalogene. Båndbreddekrevende tjenester som tunge filer, skytjenester, streaming og live-overvåkning krever høyere fart og kapasitet i nettforbindelsen.

Aktivere eBox Vær Obs på at dette må gjøres fra Bedriftsnett dersom deres telefon er tilknyttet et slikt produkt hos oss.

Ny MBN app fra Telenor

På Min side må du bestille viderekobling og velge når du vil viderekoble anrop til telefonsvareren. Etter et par minutter kan du sette opp eBox med de innstillingene du ønsker. Fra en Gigasettelefon ringer du 999. Første gang du ringer eBox Første gang du ringer til telefonsvareren, får du høre en standard velkomstmelding fra Proximo, og du blir spurt om du vil spille inn en ny velkomstmelding.

Tast 1 og følg instruksjonene for å gjøre opptak av en ny velkomstmelding. Din nye velkomstmelding blir så spilt av på nytt. Tast for å godta denne meldingen. Tast 1 for å gjøre et nytt opptak.

Tast 2 for å avbryte.

Hjelp når du trenger det så enkelt kontakter du Telenor

Tast 2 for å beholde standard velkomstmelding. Neste gang du ringer eBox Det blir lest opp hvor mange nye meldinger som vil bli spilt av, og deretter blir meldingene spilt av én etter én.

Tast 7 for å gjenta siste melding. Må jeg ha bredbånd fra Bitpro for å bruke IP-telefoni? Nei, IP-telefonien vil fungere uavhengig av hvilken bredbåndsforbindelse du har.

Kontaktinformasjon for privat

Målet med det strategiske partnerskapet er først og fremst at selskapene sammen digitaliserer kundeservice slik at Telenors kunder får et enda bedre møte med Telenor. Men det innebærer også at oppfølgingen av kundene fra Lindorff sin side blir modernisert.

Behovet har vokst frem gjennom mange års samarbeid.

TELENOR BEDRIFT KUNDESERVICE Relaterte emner

Begge blir fort bedre av å jobbe sammen. Målet med det strategiske partnerskapet er først og fremst at selskapene sammen digitaliserer kundeservice slik at Telenors kunder får et enda bedre møte med Telenor. Men det innebærer også at oppfølgingen av kundene fra Lindorff sin side blir modernisert. Behovet har vokst frem gjennom mange års samarbeid. Dette har vært veldig verdifullt, og ambisjonen er selvsagt at våre kunder opplever å få god oppfølging og service, sier Christina Endresen, direktør for kunderådgivning og drift i Telenor Bedrift.

Telenor Bedrift Kundeservice
TELENOR BEDRIFT KUNDESERVICE Kommentarer:
Rapportert den Telenor bedrift kundeservice
Sand fra Molde
Bla gjennom min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Briefkasten. jeg er glad i lese romaner uskyldig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net