Beste Slalombakker I Norge

 1. Mer om
Beste Slalombakker I Norge

Beste Slalombakker I Norge OptimaliseringRett og slett et fantastisk familieanlegg med lite kø og mye moro Hemsedal skisenter har ligget på topp i DNs kåring i en årrekke, med 21 heiser, 53 løyper i alle vanskelighetsgrader og en sesong som varer leeenge Hvert år presenterer vi en oppdatert kåring av Norges 25 beste alpinanlegg. Anleggene vurderes ut fra disse seks kriteriene som vi mener er Gjennom ni sesonger har DN testet norske alpinanlegg. Hvert år presenterer vi en oppdatert kåring av Norges 25 beste alpinanlegg. Anleggene vurderes ut fra Trysil har blitt kåret til Norges beste skianlegg av World Ski Awards 2017. Skianlegget er svært familievennlig, med store barneområder, og moderne

På Kvitfjell lokker Gudbrandsgard hotell med barnas afterski, svømmebasseng og kino.

Populære Oppdal Et stort alpinanlegg spredt over fire fjell, med terrengpark og 39 nedfarter. Det er snøsikkert og de fleste løypene ligger vendt mot sola.

Hit er det lett å ta toget! Fra toppen av Korken så blir muligheten stor, da er det mulig å sette seg utfor i både blå-, rød- og svart-løype.

Norges beste skibakker

Det er også her man kan ta turen videre til Geiloheisen, Havsdalen og Halstensgård. På Slaatta finner du også koselige SlaattaStugu, her er stikkordet hjemmelaget og tak og vegger dekorert med skihistorie.

I relasjon: Rema 1000 kul

Havsdalen ligger på baksiden av Geilohesen og Slaatta og har et mindre barneområde med barneheis, og en lengre heis, Arnetrekk som tar deg opp på Geilohovda.

Hver helg finner du varme griller klare til dere og gratis ved så dere kan fyre opp bål til pølsegrilling og kos! Turid har også tiltredt styret i Norske Fjell.

Løypekart Oppdal Skisenter

Turid vil helt sikkert være sentral i det videre arbeidet med å rekruttere norske og utenlandske gjester, og hun hjelper til i ulike prosjekter for å støtte administrasjonen. Han har tidligere jobbet som markedsansvarlig i Geilo Holding siden 2014 og Geilo SkiSenter siden 2017. Det blir viktig å ta vare på alt det gode vi har fått til de siste årene, og dyrke det videre til å bli endre bedre, sier Kevin.

Oppdal Fire fjell på ett heiskort! Oppdal skisenter litt sør for Trondheim er Midt-Norges største alpinområde.

Har du lest dette? Nye regler for hummerfiske

Her kan du velge mellom 35 nedfarter og 13 heiser til sammen. Ikke bare for de proffe For noen år siden var alpinanlegget i Kvitfjell bare forbeholdt utforkjørere i verdensklasse.

SkiGeilo Et av Norges største alpinanlegg Slaatta

I dag suser også barna nedover de hvite traseene, med unntak av Olympiabakken. Den er tross alt den bratteste alpinbakken i Nord-Europa. Men utforkjørerne er bare her fire dager i året, inkludert to treningsdager i forkant av verdenscuprennene i mars.

Ellers i sesongen er det et vanlig publikum her. Stadig flere blir klar over at vi har mange løyper egnet for alle ferdighetsnivåer, sier Vibeke Fürst Holtmann, som er salgs- og markedsansvarlig for Kvitfjell alpinanlegg.

Norges beste skianlegg

Her finnes lune, varierte bakker i alle vanskelighetsgrader, både for alpint, telemark og snøbrett. Passer for: Først og fremst familier, men også kjærestepar og vennegjenger.

Hvis du vil lese den må du logge inn.

BESTE SLALOMBAKKER I NORGE Relaterte emner

Trysilfjellet 65 nedfarter Trysilfjellet er Norges største skianlegg med hele 65 nedfarter og 32 heiser. Skianlegget ligger ca 21 mil fra Oslo, og er tilgjengelig med bil eller buss. Fra hovedstaden og Gardermoen flyplass går det flere direktebusser daglig ca 2,5 timer reisetid. Les mer om Trysil 2 Hemsedal 48 nedfarter Hemsedal kommer på en solid 2. Anlegget ligger mellom Oslo ca 22 mil og Bergen ca 28 mil Les mer om Hemsedal 3 Sirdal 43 nedfarter Sirdal har flere mindre skianlegg. Sirdal ligger øverst i Vest-Agder.

BESTE SLALOMBAKKER I NORGE Kommentarer:
Redaktør på Beste slalombakker i norge
Jacobsen fra Sarpsborg
Jeg trives lese bøker feil. Les gjerne min andre nyheter. Jeg trives Hausbrauen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Den Dag Kjem Aldri Noter
 • Hva Er Areal
 • Første Skoledag Etter Sommerferien 2017
 • Dorian Stol
 • Innredning Bergen
 • How To Download From Popcorn Time Android
 • Tesla Oppdatering
 • Doktor Proktor Aldersgruppe
 • Gåent Hjullager Lyd
 • Hvordan Signere Avtale Om Støtte Lånekassen
 • Se Hvem Som Søker På Deg
 • Sørarnøy Brygge
booked.net