Knut Traaseth

  1. Mer om
Knut Traaseth

Knut Traaseth PositivDirector of Communications and Public Relations Jeg heter Knut Thomas Traaseth, er gift med Anita, og vi har tre barn; Martine 23, Hannah 16 og Milla Traaseth took the helm at the NVCA on 1 June 2006. He came from the position as Director of Investor Relations & Financial Market Communication at Knut Thomas Traaseth er den samfunnsengasjerte trebarnspappaen som brenner for frivillige organisasjoner med viktige samfunnsoppdrag Send blomster til Knut Traaseth · Se hva Huitfeldts gate 8 ble solgt for, verdiestimat, boliginfo, m.m

Boligprisene opp i Bergen Liggetiden på boliger er kortere Traaseths del av tomannsboligen ble solgt for 21. Det er veldig mange forskjellige strategier rundt salg, og selgerne virket veldig fornøyde med beløpet.

Til tross for at boligen ble lagt ut for salg under coronautbruddet, forteller eiendomsmegler Vidar Øie Nilsen at Traaseths del av tomannsboligen ble solgt raskt dagen etter siste visning. Slutter som leder for venturekapitalforeningen 02. Da har man jo ikke forstått hva det dreier seg om. Jeg opplever litt for ofte at en del snakker om Traaseth istedenfor Aksjonærforeningen.

Det opplever jeg som et forsøk på å desavuere foreningens betydning. Noen forsøker å få det til å være at det er jeg som driver en personlig kamp mot majoritetsaksjonærene.

Anita Krohn Traaseth Wikipedia

Men slik er det jo slett ikke. For min del sier jeg alltid «vi» og ikke «jeg» når jeg er ute i embeds medfør. Hva er så galt med fusjoner? I mange tilfeller kan det være riktig, men i denne saken likte vi ikke veien mot fusjonen. Det finnes blant annet aksjonæravtaler mellom de to største aksjonærene som setter andre aksjonærer ut av spill. Ledelsen og styret i Gjensidige Nor har ikke ivaretatt alle aksjonærenes interesser, mener vi.

Vi har hele tiden hevdet at budet som forelå ikke var godt nok.

Så viste det seg at presset fra aksjonærene Det var bra, men samtidig var vi prinsipielt skeptisk til at partene inngikk en forpliktende avtale med enkelte av aksjonærene for å blokkere for andre interesser. Men nå er det opp til myndighetene å bestemme om avtalen skal godkjennes, men som sagt er vi ikke mot fusjonen som sådan.

Også vi ser betydningen av en bærekraftig finansnæring her i landet. Vi er opptatt av at spillereglene skal følges og at også de mindre aksjonærenes interesser skal ivaretas. Det skal nytte å være liten. Avtaler som inngås skal ikke være i strid med prinsippet om likebehandling av aksjonær.

Vi klarte å vinne frem med vårt syn, og det er vi selvfølgelig tilfreds med på våre medlemmers og de øvrige minoritetsaksjonærenes vegne.

Men jeg har ingen sans for skadefryd, sier Traaseth. Vi står for at det ikke skal være noen økonomiske bindinger mellom styremedlemmer og aksjonærer - store eller små, og det understreket vi også den gang.

Det var alt for mange som var ute og ropte «korsfest, korsfest», og mange ville ha oss til å gå ut og fordømme Tønne. Men vi valgte å vente og se hva Økokrim kom frem til.

Og det er jeg veldig glad for i ettertid, tatt i betraktning sakens tragiske utfall, sier Traaseth. Hva mener foreningen, eller du, om korrupsjonsanklagene mot Statoil? Det forventes at de skal drive kommersielt godt, og de har erklært at selskapet skal være etisk tuftet.

Personer denne uken

Det gir dem beskrankninger om de skal opptre i områder av verden hvor de hevder det er henimot umulig å ikke måtte betale seg til posisjoner. Mer vil jeg ikke si om det. Derimot har jeg sterke meninger om hva korrupsjon egentlig er. Det er på sett og vis et definisjonsspørsmål. Vi må sørge for at den definisjonen blir mer presis. Jeg tror det er en for høy grad av aksept for kameraderi og vennetjenester i norsk næringsliv.

Sammenligning av de fem søyler og den åttedelte vei by Knut Traaseth

Mye av det kan kalles korrupsjon. Jeg fant også ut at jeg drikker altfor lite. Så nyttårsforsettet mitt ble å drikke mer det neste året. Men da slet jeg litt, for jeg liker hverken øl eller champagne. Jeg kan drikke litt hvitvin og rosé, men egentlig synes det er like deilig med cola eller vann.

Knut Thomas Traaseth

Så da gikk jeg fra null enheter i kvartalet til å plutselig invitere venner på cocktaillunsj. Anita gikk «all in».

Hun ville gjøre det skikkelig. Så hun satte seg på flyet til London, meldte seg på cocktailkurs og ble sertifisert som bartender.

Synliggjør BA

Om prinsesse Märthas engler eller om tomme kontorer på fredager. Om jenteturen sammen med datteren til Paris, den siste byen hun besøkte sammen med sin mamma. Og om sin politiske kunnskapsreise som hun la ut på i fjor.

Inviterte seg selv Hun snakket først litt med seg selv, og så stilte hun noen spørsmål til seg selv, som for eksempel: Kan jeg egentlig nok om Høyres politikk? Og hva vil egentlig Ap fremover? Hva er egentlig de største utfordringene Norge står overfor?

Hun var ikke helt blank, men bestemte seg i november i fjor: I 2013 skulle bloggen også inneholde en politisk kunnskapsreise.

Hun fulgte med i alle politiske debatter. Leste seg opp på politisk økonomi og studerte perspektivmeldinger fra den sittende regjering. På bloggen utfordret hun det norske folk og politiske partier til å mene noe, til å diskutere helt avgjørende samfunnsspørsmål. Hun inviterte aldri politikerne hjem til kjøkkenbenken. Men de inviterte seg selv. I lunsjen satt Traaseth for første gang og intervjuet politikertoppene foran kamera.

Alt for å gjøre seg opp en politisk mening stemte Venstre. Og for å bli mer kunnskapsrik som næringslivsleder. Resten av fritiden går med til familien. Til mannen og barna. Jeg synes det er så hyggelig å være rundt mannen min, barna mine og folk som ramler innom. Jeg har tre friske jenter jeg setter enormt stor pris på.

Jeg mistet moren min tidlig, og jeg vet at helse ikke er noen selvfølge. Jeg tror jeg er god på hverdagslykke, sier hun. Hjemme kan hun også tenke på noe helt annet enn omstillingene i IT-bransjen og hva Hewlett-Packard Norge skal igjennom. Nord i California, i byen Palo Alto, stablet Bill Hewlett og kameraten David Packard på bena et teknologiselskap med 540 dollar i startkapital. Over tid ble "garasjen" til en IT-gigant. I dag har firmaet totalt over 350000 ansatte verden over.

Firmaet er store innen maskinvare, programvare, nettverkslagring, PC-er, printere og tjenester.

Med tre jenter fra 3 - 16 år og en aktiv mann, så er alt mulig, og faktisk veldig moro til tider, selv midt i kaoset. Familien Traaseth har verken au-pair - eller ambisjoner om å være perfekt på noe som helst vis.

Knut Traaseth

Barna mine blir selvstendige - og det er ok. Vi er fornøyde med ting som det er. Privat sett er det å få barn det smarteste valget Traaseth har tatt. Det har vært lærerikt. Har du drømmer eller mål du enda ikke har fått gjennomført eller nådd? Hvor lenge har du tenkt til å bli? Så var hun ferdig som kommunaldirektør i Oslo kommune.

KNUT TRAASETH Relaterte emner

Publisert: Oppdatert 9. Anita Krohn Traaseth og mannen Knut Thomas kjøpte boligen som er bygget i 1917 til 13,6 millioner i 2013, og har nå tjent over 8 millioner kroner på salget. Siden paret kjøpte sin del tomannsboligen, har de gjort flere justeringer som har økt verdien på kjøpet. Paret skal blant annet ha anlagt et basseng på terrassen, lagt inn nytt kjøkken og gjort vedlikehold av boligen. Boligprisene opp i Bergen Liggetiden på boliger er kortere Traaseths del av tomannsboligen ble solgt for 21.

KNUT TRAASETH Kommentarer:
Rapportert den Knut traaseth
Krogh fra Tønsberg
Les også min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Falknerei. jeg elsker lese tegneserier kjølig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net