Monki Oslo City

 1. Mer om
Monki Oslo City

Monki Oslo City PremierVelkommen til den offisielle siden til Oslo City kjøpesenter. Se liste over butikkene, interessante tips, åpningstider og praktisk informasjon om Hos Monki kan du uttrykke personligheten din gjennom trendy street wear til lave priser. Velkommen til vår klesbutikk på Storo Storsenter Karl Johans gate 16C H&M har mange butikker i Oslo, men du finner avdelingen H&M Trend kun på Karl Johan, Oslo City og i Bogstadveien Morris · Muno Musikkundervisning pningstider Monki City Nord. Finn åpningstider til Monki nær deg. Monki, Bogstadveien 4, Oslo. Dette Monki ligger 833 km herfra

Statistiske Takk for at du hjelper oss i å gjøre tjenesten bedre ved å tillate oss å se hva du finner interessant - helt anonymisert.

Norge er ikke bare fjorder og eventyr, men også shopping.

De har åpent til 10-2200 hver dag utenom Lørdag da de stenger 2000, så her kan du gå lenge å kose deg. Og selvfølgelig, her er Jensens Bøfhus blant andre gode spisesteder hvis du skulle bli sulten. Mathallen Vi kommer ikke utenom mathallen I Oslo. Dette er den absolutte arena for smaksopplevelser. Her er det bare å la smaksløkene boltre seg. Mathallen med sine drøyt 30 butikker reklamerer med å være et senter for norsk matkultur og det er det virkelig.

Butikken har spesialisert seg på alt som er rocka og retro.

Butikkoversikt

Den Dama Frognerveien 4 Vi elsker både navnet og butikken på Frogner. De kuleste t-skjortene med print og vintage Chanel- og Louis Vuitton-vesker.

Babel Markveien 54 En av våre favoritter på Løkka som det er umulig å gå forbi. Acne Archives prøveplagg og show-pieces fra Acnes tidligere kolleksjoner og visninger.

Last ned også: Ny pizza restaurant sarpsborg

De har også merker som Darling London og King Louie. Hvis du er en diva fra en svunnen tid må du ta turen innom Dianas. Mette Møller Thorvald Meyers gate 32 Norsk klesmerke med enkle, feminine klær og fokus på bærekraftig drift.

I butikken finner du den nyeste kolleksjonen fra merket. Det finnes også en studiobutikk i Dronningens gate 15 der du kan få tak i både ny og eldre kolleksjon. Fretex Unika Olaf Ryes plass 3 Bruktbutikk som skiller seg litt fra de andre Fretex-butikkene, både i utvalg og kvalitet. Ellers kan du betale vanlig inngangsbillett innenfor museumsdøra for omtrent 100-lappen.

Monki åpner norsk nettbutikk

Astrup Fearnley Museet er verdt å besøke. Du kommer til å skryte av dette samtidsmuseet til alle venna dine. Du vil garantert knipse uforglemmelige Instagram-bilder her. Om du mer historieinteressert, bør du ta deg en tur til Kulturhistoriske museum. Her lærer du om norsk kulturhistorie, men de har også egyptiske gjenstander og utstillinger fra Amerika, Øst-Asia og Arktis. Husk at dette museet er delt i to: Historisk Museum i Frederiks gate Oslo sentrum og Vikingskipshuset i Huk Aveny litt utenfor sentrum.

Åpningstider Monki i City Nord Åpningstider i nærheten

Vikingskipshuset er obligatorisk for alle som vil ha en ekte vikingopplevelse. Du bør ta deg en tur. Husk å ikke miste inngangsbilletten din. Du får nemlig gratis inngang til det andre museet innen 48 timer, når du allerede har vært på det første museet.

Hotelltips: The Thief ligger på Tjuvholmen, og vinner mye på unik stil og flott miljø. De har også Norges mest eksklusive spa med bl. Dette femstjerners-hotellet har fått mye god omtale i sosiale medier — delvis fordi superstjerner som Rihanna og Justin Bieber har overnattet her.

Shopping-time Oslo sentrum er selvsagt hovedstedet for shopping. Her finner du de beste sko-og klesbutikkene som: Zara, Monki, Mango, eller Aldo. Eger Karl Johan er også et lite kjøpesenter med bra utvalg av butikker. Om du vil shoppe ting til hjemmet, kan du droppe innom Norges eldste gave-hus, GlasMagasinet på Stortorvet.

Kjøp helsekost på australiaenred.com eller i noen av våre butikker

Her finner du andre diverse butikker under samme tak. For de som elsker skjønnhet, så har de et sminke-paradis i første etasje. Her kan du shoppe flotte produkter hos Kicks og Mac-avdelingen. Mens alle våre andre butikker er fortsatt stengt, sier Nille-sjef Kjersti Hobøl til E24. Er det veldig varmt og fint kan vi vel kombinere museer på Bygdøy med bading.

Les også: Hvordan lage dusk til barnelue

MONKI OSLO CITY Relaterte emner

Den mest populære urban mobilitet-appen i Norge. Alle lokale mobilitetsalternativer i en app Offentlig transport til Monki i Oslo Lurer du på hvordan du kan komme deg til Monki i Oslo, Norge? Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Monki med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen. Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Monki i sanntid. Ser du etter nærmeste stopp eller stasjon til Monki?

Monki Oslo City
MONKI OSLO CITY Kommentarer:
Rapportert den Monki oslo city
Fjeldstad fra Hamar
Se min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Astrologie. Jeg trives lese om Norge nervøst.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Tøymykner Baby
 • Glemt Å Vanne Ut Pinnekjøttet
 • Kule Kryp Netflix
 • Uib Mail
 • Ctek Mxs 5. 0 Pris
 • Smålån På Minuttet
 • Stepkasse Biltema
 • Thermarest
 • Coop Prix Kundeavis
 • Hus Til Salgs Hamar
booked.net