Tv2 Stem Skal Vi Danse

  1. Mer om
Tv2 Stem Skal Vi Danse

Tv2 Stem Skal Vi Danse GodkjentTV 2 er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide og video Skal vi danse; «; 9; 10; 11; 12; 13;». Populært; Mest sett; Alle. Dommer-Trine tok ansvar – fikk gutta til å gå ned på kne Hvem vil du se videre neste uke Husk å stemme på din favoritt Det paret med færrest stemmer sendes hjem

TV 2 holder foreløpig kortene tett til brystet om hvem som eventuelt skal erstatte den sykemeldte fotballtreneren, etter at han leverte inn en sykemelding til kanalen fredag morgen. Men vi har fått en sykemelding som vi forholder oss til. Det er en gyldig grunn og vi ønsker ikke at noen av våre deltagere skal sette sin egen helse i fare.

Dette er deltagerne i Skal vi danse RiksTV

Allsidighet er viktig i idretten, og her får vi virkelig testet den allsidigheten. Jeg gleder meg til å prøve ut forskjellige måter å danse på. Øystein Lihaug Solberg 24 — realitystjerne — Jeg har alltid sett på «Skal vi danse» og har alltid hatt en drøm om å være med. Faktisk så meldte jeg meg på «Ex On The Beach» fordi jeg håpet at deltakelsen der kunne lede til en «Skal vi danse»-deltakelse i fremtiden. Nå er drømmen gått i oppfyllelse. Det blir gøy å prøve noe nytt og være med på et program som er veldig positivt, som hele Norge ser på og som forhåpentligvis stiller meg i et bedre lys.

Siri Kristiansen 42 — radioprogramleder — Jeg vil se om også jeg kan bringe frem det elegante og vakre.

Loading

Det går på dramaturgi i sendingen. De vil gjerne starte eller avslutte med et smell, og ofte handler det om å ha låtvalg som varierer starten og slutten av sendingen, forteller han.

Inge Aasen i TV2 tar seg av det tekniske rundt telefon og sms i avstemmingen i slike programmer. Han kan også gi seerne noe beroligende. Avstemmingssystemet fungerer nemlig slik det skal.

Det er et veldig robust system som fungerer veldig bra, sier han. Det hele skal ha dreid seg om magerelaterte symptomer for samtlige av de som ble syke. Torsdag sa pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, til Se og Hør at alle som har vært syke var i bedring og at det ikke var lagt opp til noen endringer i lørdagens sending som følge av det.

Mulig stemmetrøbbbel for TV 2 etter at Nate Kahungu røk ut av vi danse»

Ja, og så bruker hun en rullestol i dansen. Ingen begrensninger Jeg har danset i 15 år. Aldri med noen i rullestol. Jeg visste ikke helt hva jeg gikk til utover at det var en spennende utfordring.

For meg gjør det livet mer interessant å ta de krevende veiene hvor alt ikke er gitt. Konkurranse: Hva har gått bra i 2020?

Å danse med en partner i rullestol ble absolutt ikke som jeg hadde trodd. Nå har jeg skjønt hvor fantastisk mye en kan gjøre.

Det finnes ingen begrensninger, utover å prøve og feile. En må tørre å utforske, tilpasse litt, sette høye mål og ikke minst ha masse glede og tålmodighet på veien.

TV2 STEM SKAL VI DANSE Relaterte emner

Spekulasjonene om hvem som skal erstatte Tom Nordlie er i full gang. Stem på din favoritt! NO: Etter at Tom Nordlie 51 valgte å trekke seg fra årets «Skal vi danse» før første program er sendt, har ryktene begynt å svirre om hvilken kjendis som skal erstatte den tidligere fotballtreneren i den populære TV 2-konkurransen. Blir det en ny person fra fotballmiljøet er kanskje Jan Åge Fjørtoft og Freddy dos Santos kandidater? Kanalen kan også velge å gå for den tidligere fotballproffen John Carew som for tiden står uten klubb.

TV2 STEM SKAL VI DANSE Kommentarer:
Redaktør på Tv2 stem skal vi danse
Ness fra Moss
Se over min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Kilikiti. jeg er glad i rapporterer norske nyheter lokkende.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net