Besafe Izi Flex Fix I Size Erfaringer

 1. Mer om
Besafe Izi Flex Fix I Size Erfaringer

Besafe Izi Flex Fix I Size Erfaringer VoksendeADAC-testresultater for BeSafe iZi Flex FIX i-Size viser en God totalscore og sikkerhetsscore (1,9) med særlig enestående sidekollisjonsbeskyttelse Se beste pris på BeSafe iZi Flex Fix i-Size. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Beltestol (15-36 kg), Isofix kompatibel Maxi-Cosi Rodifix Airprotect - BEST I TEST BELTESTOL En unik funksjon på BeSafe iZi Flex S FIX og iZI Flex FIX i-Size er at beltestolen kan gjøres Selv om bilsetet er godkjent i henhold til i-Size uten ekstra SIP+ på dørsiden, har BeSafes tester og erfaringer vist at SIP+ gir barnet ytterligere forbedret Det betyr at BeSafe iZi Kid X2 og Concord Reverso nå vippes ned fra på markedet med den første i-Size-beltestolen: BeSafe iZi Flex Fix

Den gir en betydelig reduksjon av belastningen på barnet ved en eventuell kollisjon, og bør alltid brukes på kjøretøyets dørside. Konstruert for å beskytte indre organer Den nedfellbare hoftebelteføringen er basert på BeSafes erfaringer med deres eget gravidbelte.

BeSafe izi flex fix i

Barnets vekt: 15—36 kg Beltehorn: Ja. Belteholder ved skulderen: Beltet føres inn i et spor. Vekt: 7,1 kg Rygghøyde min—maks: 58—78 cm. Hvilestilling: Setet kan dras ut fra bilsetet for å oppnå en viss helling i ryggstøtten. Axkid Apollo Apollo skiller seg ut fra Axkids øvrige sortiment av beltestoler ved at den er utstyrt med isofix-fester.

En beltestol med isofix påvirker ikke barnets sikkerhet på bilturen, men gjør at stolen sitter på plass når den ikke brukes. Da flyr den ikke avgårde og skader sjåføren eller andre passasjerer ved en eventuell kollisjon.

BeSafe iZi Flex FIX i

Installasjonen av Apollo er svært enkel. Isofix-armene felles ut fra under stolen, noe som gjør den enkel å bruke selv i biler som ikke har isofix. Isofix-armene kan dessuten forlenges med et enkelt etthåndsgrep.

Har du lest dette? Benzylbenzoat erfaring

Dette skaper en avstand mellom bilstolen og bilsetet, noe som gjør det lettere å finne fram. Denne funksjonen kan også brukes for å skape en viss helling i Apollos ryggstøtte, noe som er praktisk hvis barnet sovner under kjøreturen. Vi er svært glade for å ha lansert en beltestol som byr på sidekollisjonsbeskyttelse i høyeste klasse uten at det går ut over verken barnets komfort eller brukervennligheten.

I BeSafe har vi allerede for mange år siden sett og forstått hvor viktig sidekollisjonsbeskyttelse er. Det skal imidlertid understrekes at frontkollisjonstesten har blitt strengere siden 2013.

Hvilken bilstol skal jeg velge?  :: Dyrebarlast

I likhet med alle småbarnstolene som kvalifiserte seg for våre lister, er alle babystolene såkalte i-Size-stoler. Det betyr at de er laget i den nyeste og strengeste godkjenningsnormen.

Les mer om i-Size her. Første i-Size-beltestol I-Size-regelverket ble nylig utvidet til også å omfatte beltestoler, og den norske produsenten BeSafe er allerede på markedet med den første i-Size-beltestolen: BeSafe iZi Flex Fix. Flex Fix gjør det godt i mange disipliner, blant annet sidekollisjonstesten. Dessverre ender Flex Fix opp med et middelmådig resultat i frontkollisjonstesten og ender dermed opp med 73 poeng, bare 1 poeng for lite til å å kvalifisere seg for våre lister.

Joie Traver oppnår 75 poeng og er den eneste av de fem testede beltestolene i denne runden som kvalifiserer seg. Skandale for Concord Ultimax Som vanlig klarte den store, europeiske barnesete-testen å avdekke skandaler.

Besafe iZi Flex FIX i

Den nye kombi-småbarnstolen Concord Ultimax i-Size løsnet fra «basen» i frontkollisjonstesten. Fancy funksjoner og dyre navn Fancy funksjoner og dyre navn gjør ikke en bilstol sikrere, og mange funksjoner er strengt tatt ikke nødvendige selv om det kan fremstilles som noe du aldri vil klare deg uten.

Tenk først og fremst på hvilket alternativ som vil gjøre at du velger ha å barnet ditt bakovervendt så lenge som mulig. Så lenge barnet sitter bakovervendt er barnet veldig godt beskyttet.

Les også: Saltpipen erfaringer

At barnet sitter bakovervendt lenge, og at bilstolen passer i bilen er det absolutt viktigste du kan gjøre for sikkerheten til barnet ditt. Forskjellene som kommer frem i labratorietester er så minimale at de i en reel ulykke ikke vil utgjøre en betydelig forskjell.

Dessuten er mange av testene som finnes der ute såkalte forbrukertester, som overhode ikke sier noe om sikkerheten til bilstolen.

Skal du allikevel se på slike tester er det viktig at du studerer slike tester nøye, og får med deg hvilke kriterer stolen har scoret bra og dårlig på. Den eneste testen vi anbefaler er Plus-testen, som du kan lese mer om HER.

BESAFE IZI FLEX FIX I SIZE ERFARINGER Relaterte emner

Grow er veldig lik Metro, men stolen har en litt annen utforming. Grow finnes også som Grow ISOFIX, en beltestol du kan bruke i Isofix-festene slik at du slipper å belte den fast når den ikke er i bruk, og for at den ikke skal gli rundt på setet. Axkid Grow er en ukomplisert og stilren beltestol som det er lett å forstå seg på. Når barnet sitter i Grow, bruker du beltet i bilen for å spenne det fast. Grow har beltehorn, og for at selen skal sitte korrekt rundt barnets kropp, skal midjedelen av beltet tres under hornet.

BESAFE IZI FLEX FIX I SIZE ERFARINGER Kommentarer:
Forfatter om Besafe izi flex fix i size erfaringer
Røe fra Kristiansand
Jeg nyter lese bøker seirende. Les også min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Folkrace.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Fast Track Erfaringer
 • Mittanbud Erfaringer
 • Intermittent Fasting Erfaring
 • Lee Stafford Hair Growth Hårkur Erfaringer
 • 24hshop Erfaringer
 • Reflex Lun Vognpose Pris
 • Cabriofix
 • Watercircles Forsikring Erfaring
 • Hva Skriver Man I Julekort
 • Billige Volvo Penta Deler
 • Foccaciabrød Wenches Kjøkken
 • Avrevet Leddbånd Ankel Symptomer
booked.net