Tom Saxegaard

  1. Mer om
Tom Saxegaard

Tom Saxegaard ØnsketProff.no gir deg rolleinformasjon om Tom Saxegaard. Se hans roller (14) og relasjoner (7) i næringslivet - og hvilke bransjer Tom Saxegaard er aktiv i Fagerlia 30 3011 Drammen Tom har 14 roller i norsk næringsliv. Størst omsetning har Duval Invest AS som omsetter 2 521 tusen kr Derfor bor hun ikke med ektemannen. Stjerneparet har levd sammen som gift et helt år, men bor ikke under samme tak Tom Saxegaard fra Drammen, Drammen. Innehaver, 03.02.2004, Saxegaard import og invest, 22.01.1993, 1, Utleie av egen eller leid fast eiendom ellers Da Eli Kari Gjengedal skulle hente gifteringen sin hos gullsmeden, oppdaget hun noe hun aldri hadde sett før. Eli Kari GjengedalTom SaxegaardGifteringLas

Tom Saxegaard blåste virkelig liv i debatten med sin fuktige drøm om et stadion midt ute i Drammenselva. Nå kjenner ikke jeg til hva som får Saxegaard til vete i buksene, men et fotballstadion med den plasseringen ville jo definitivt blitt et majestetisk skue i byen vår. Jeg har ingenting å utsette på plasseringen, men ser helst at fotballstadionet vårt ikke ser ut som Kielferja. Det skal være storslått, prangende og rojalistisk — det skal være Strømsgodset. Uansett vil jeg beundre viljen, visjonene og pågangsmotet.

Preferanser Takk for at vi kan lagre dine egne preferanser om opplevelse av vår site som informasjonskapsler hos deg. Disse informasjonskapslene inneholder verdier basert på valg du har gjort for å skreddersy din opplevelse av vårt nettsted. Klubbformann Ivar Strømsjordet tok til motmæle i samme avis, både for å rette opp regnestykket Drammenspatriotene hadde lagt til grunn og kommentere sin egen rolle.

Vel to uker etterpå ble partene likevel enige. Strømsgodset mente Drammenspatriotene hadde bidratt med 53 millioner og fått igjen 45 — åtte millioner netto.

Drammenspatriotene mente de hadde bidratt med 63 millioner og fått igjen 45 — 18 millioner i netto. Supporterleder Thor Arne Hanssen var slett ikke fornøyd. Hva forventer Drammenspatriotene med å investere i en fotballklubb? Så ringte telefonen. Han sa klubben hadde vært konk om ikke de ikke hadde bidratt.

Kragerø Blad Vestmar

Ja, alle er takknemlig for det. Men de har ikke spyttet inn én krone på mange år, sier Hanssen. Petter Kittelsen har ikke besvart Josimars henvendelser.

Mange Godset-supportere spekulerte i om summen 10 millioner kroner var direkte knyttet til en forventet utbetaling fra Real Madrid. Om Martin Ødegaard når et visst spilte kamper for de helhvite i Madrid, mottar Strømsgodset en utbetaling på to millioner euro. Etter at overføringene fra investorene til klubb stoppet, begynte pengene å trille den andre veien i takt med at Strømsgodset solgte spillere.

Her har Martin Ødegaard signert for Real Madrid. Andre kilder forteller at det ikke har noen sammenheng. Avbetalingstida er over lang tid. De har ikke noe hastverk.

Eli Kari Gjengedal: Hva var det jeg sa?

Et spørsmål Josimars kilder ikke greier å fri seg fra er hvorfor Drammenspatriotene AS, der mange har store formuer, må ha med seg penger ut av avtalen med klubben? Er det fordi Atle Kittelsen har mistet det meste av formuen og er blakk? I tur og orden ringte vi Drammenspatriotene.

Atle Kittelsen har ikke svart på våre gjentatte henvendelser. Lars Nilsen ønsket ikke å gi noen kommentarer. Om du hadde visst hvorfor, hadde du skjønt det, sier Tom Saxegaard.

Ifølge kilder var Saxegaard den i Drammenspatriotene som var mot at investorene skulle ta med seg noe ut av avtalen med Strømsgodset. Vi spurte Thor Nilsen hvorfor de valgte navnet Drammenspatriotene på selskapet sitt.

Håndbak om fotballmillioner NRK Oslo og Viken Lokale nyheter, TV og radio

På resterende spørsmål svarer han «ingen kommentar». Per Kristian Helling stilte derimot til intervju.

Hvorfor drøyde det å få en sluttavtale på plass? Dere meldte i desember 2018 at dere ikke ble med videre. Sånn sett var det i god tid før avtalens utløp. Vi varslet fordi vi ønsket å gi Strømsgodset tid til å rå seg om hvordan de ville ta veien videre. Hvorfor Strømsgodset Toppfotball ikke kom på banen fortere, får de svare for. Hvor langt unna sto partene fra hverandre? Vi var enige om en del prinsipper.

Og en del grunnlag. Om vi sto langt fra hverandre har ingen betydning. Derfor har vi den avtalen vi har. Nå blir det viktig å bygge videre på dette, fortsette å tenke langsiktig og så fast ved klubbens grunnverdier, sier Dag Lindseth Andersen. Dag Lindseth Andersen Godset Media En god prosess Det er vår samarbeidspartner Promiso ved Espen Horsrud som kjørt prosessen med å finne ny daglig leder etter at Erik Espeseth sa opp sin stilling i sommer.

Styreleder i Strømsgodset Fotball AS, Tom Saxegaard, er svært tilfreds med gjennomføringen av prosessen — og valget man til slutt endte på. Underveis i prosessen ble Dag Lindseth Andersen kontaktet av Promiso og forespurt om han var interessert i stillingen. Resten av pengene skal fordeles mellom eierne og den administrative og sportslige ledelsen i Strømsgodset. Hvor mye hver enkelt får er ennå ikke klart, bortsett fra at salget vil dekke det forventede underskuddet i klubben på rundt tre millioner kroner i år.

TOM SAXEGAARD Relaterte emner

På samenes nasjonaldag presenteret Eli Kari Gjengedal hele værmeldingen på samisk. Damen som bor på Strangeplassen er ikke redd for å utfordre seg selv. Hun har blant annet vært med i Skal vi danse, hun har meldt været i en romdrakt og hun har sunget været. Og nyttårsaften giftet hun seg med Tom Saxegaard under fyrverkeriet i slalombakken på Geilo. Og resultatet ble at hun gjennomførte hele værmeldingen på TV2 på samisk.

TOM SAXEGAARD Kommentarer:
Redaktør på Tom saxegaard
Davidsen fra Haugesund
jeg er glad i utforske norske bøker vennlig. Se gjennom min andre nyheter. Jeg trives Kite Boarding.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net