La Den Gå

  1. Mer om
La Den Gå

La Den Gå kompromissTranslation of 'La Den Gå [Let It Go]' by Frozen (OST) from Norwegian to English Frozen (OST) "La Den Gå [Let It Go]" lyrics. Det glitrer hvitt over fjellet i natt, det er vakkert vintervær English translation of lyrics for La Den Gå by Lisa Stokke. Det glitrer hvitt over fjellet i natt Det er vakkert vintervær I riket jeg bor Sanger på norsk, La den gå - Lisa Stokke. Det glitrer hvitt over fjellet i natt. I riket jeg bor alene og som dronning står jeg Det glitrer hvitt over fjellet I natt. Det er vakkert vintervær. Og som dronning står jeg her

I'll stay here, where happiness is.

La Den Gå (Norwegian version) testo

My power soars through the air down to the earth. And the soul is like frozen ice crystals from the north.

A thought has taken form, like frost with needles. I'll never return home, all past is over! I'll rise like the sun now. The past is perfect. I am ready, and I'm smiling wide.

Let It Go (sang) Wikipedia

Let it storm here, a little frost does me nothing anyway. Se kimmeltää valkoisena vuoren yllä tänä yönä on kaunis talvisää.

Det ingen så, det vet de nå. La den gå, la den gå. Den kraften jeg skjulte før.

Har du lest dette? Når var andre verdenskrig

Jeg har snudd og stengt en dør. Jeg er lei, alt de tror de har sett. Westgaard-Halle på sin side sier hun ble svært overrasket da hun så Twitter meldingen hans. Jeg har aldri snakket med fyren, aldri vært i kontakt med ham eller diskutert med ham i sosiale medier tidligere, sier Westgaard-Halle.

Norwegian: la det gå sport

Hun syntes det er skremmende. Det er absolutt ikke greit.

Blir bedt om å tie det ihjel Westgaard-Halle sier at hun ikke er alene om å oppleve seksuell trakassering. Andersens eventyr "Snedronningen", og handler om en modig prinsesse som legger ut på en eventyrlig reise for å finne sin søster.

Ikke la oss gå i hundene i kveld Gyldendal

Lisa Stokke synger sangen "La den Gå" i den norske versjonen av filmen. Og vinden hyler lik som stormen i mitt bryst. Holdt det ikke ut, himlen så min dyst. Slipp ingen inn, la ingen se, slik er plikten, jeg er jo født til det.

Jeg dekket til det ingen så Det vet de nå! La den gå, la den gå.

LA DEN GÅ Relaterte emner

Den henter inspirasjon fra H. Andersens eventyr "Snedronningen", og handler om en modig prinsesse som legger ut på en eventyrlig reise for å finne sin søster. Lisa Stokke synger sangen "La den Gå" i den norske versjonen av filmen. It draws inspiration from H. Andersen's fairy tale "The Snow Queen".

La Den Gå
LA DEN GÅ Kommentarer:
Forfatter på La den gå
Borg fra Bergen
jeg elsker lese bøker strengt tatt. Se min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Episkyros.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net