Spansk Norsk

  1. Mer om
Spansk Norsk

Spansk Norsk Høy kvalitetOversett enkeltord eller uttrykk/setninger. Mange oppslagsord og tips for god oversetting / andre ordbøker Spansk er et romansk språk mest brukte Hun snakker rundt 400 millioner mennesker i Spania, Latin-Amerika (det Googles gratistjeneste oversetter ord, fraser og nettsider umiddelbart mellom norsk og mer enn 100 andre språk En kostnadsfri norsk-spansk-oversetter som kan oversette ord, fraser og setninger. For å begynne oversettelsen fra norsk til spansk, fyll inn teksten i det For å begynne oversettelsen fra spansk til norsk, fyll inn teksten i det øvre vinduet. Den spanske teksten vil automatisk bli kopiert inn i det nedre vinduet

New Amigos New Amigos

Søk Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form.

Les også: Google translate spansk

Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene.

Følg derfor godt med i spansktimen, og bruk gjerne vår norsk-spansk ordbok som et et hjelpemiddel på veien mot å forstå spansk.

Tekstoversettelse

Værsågod, vi håper ordboken nedenfor er til nytte! Norsk-spansk ordbok: Er det oversettelse fra norsk til spansk du trenger? Anonyme forslag og endringer vil kun bli lagt til i ordboken dersom de blir godkjent av administrator eller moderator.

For å opprettholde vårt slagord: Flest oppslag! Så hva venter du på? Nylige oversettelser Listen under vister de siste endringene i norsk-spansk ordbok.

Nye ord som blir lagt til av anonyme og registrerte brukere vises kun i ordboken etter at de har blitt godkjent av en administrator eller moderator. Vil du bli moderator? Alle i vårt oversetterteam er sertifisert etter europeiske ISO 17100 og nordamerikanske standarder og arbeider i samsvar med de aller høyeste krav. Dersom dette, mot formodning, ikke vil være tilfellet for din tekst, vil vi oversette den igjen - helt til du er fornøyd.

Vår oversettelsestjeneste bruker Lingvanex maskinoversetter for å oversette teksten du har skrevet på norsk. Hver gang du skriver inn et ord, en setning eller en setning på norsk — sender vi API-forespørsel til Lingvanex-motoren for oversettelse.

Hjerter i chili: et spansk

Lingvanex bruker avanserte teknologier som kunstig intelligens deep learning, big data, web-APIer, cloud computing, etc. Kan vi laste ned denne oversettelsestjenesten? Det finnes dessuten store spansktalende grupper utenfor disse områdene, særlig i Filippinene og USA. Spansk er det mest utbredte av de romanske språkene, og rundt 480 millioner mennesker har det som morsmål 2019.

Spansk er offisielt språk i FN. Språklige særtrekk Karakteristisk for lydsystemet i standard spansk er ach-lyden [x] og, spesielt i Spania, frikativen [þ].

Spansk ordbok Spansk

I konsonantsystemet skjelnes det for øvrig mellom enkel og sterk r-lyd r og rr. I tillegg til n og l har spansk palatalisert n, som skrives ñ, og palatalisert l, som skrives ll og uttales som halvvokalisk j. Ortografisk skrives [x] g foran e og i eller j: Gijón [xixˈån].

SPANSK NORSK Relaterte emner

Trondheim folkebibliotek, kursrom 2 4. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Spansk Norsk
SPANSK NORSK Kommentarer:
Rapportert den Spansk norsk
Sande fra Molde
Se min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Kampfspiel. jeg elsker lese romaner lyst.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
booked.net