Mannen Lofoten

  1. Mer om
Mannen Lofoten

Mannen Lofoten Bli medFjelltur til Mannen i Lofoten (400 moh) Mannen er en kort, men bratt tur som kan gjennomføres rett fra Hauklandsstranda Mannen er en av de mest populære turene i Lofoten Mannen på Haukland i Lofoten. En kort, luftig og en av Lofotens mest populære fjellturer Turen starter ved Haukland stranden som ligger midt i Lofoten, på nordsiden av Vestvågøy. Dersom man kommer fra Leknes, kjør drøye 10 minutter Dette er fjellet jeg tar folk med på aller først. Dette er Lofoten i miniatyr. Fjellet er spennende, utsikten fantastisk, og det er en ikke

De siste årene har turismen i Lofoten økt betraktelig, og etterspørselen etter aktiviteter, overnattingssteder og spiseplasser fortsetter å øke. Alle vil se og oppleve Lofoten, og barn er ikke lenger noen hindring. Lofoten består av ville fjell, som på kartet ikke trenger å være mer enn 3-400 høydemeter, men som i virkeligheten kan by både på vanskelige traverser, livsfarlige stup og krav om mye erfaring i fjellet.

Utforsk Lofoten, Vesterålen og Hinnøya!

Dette kan naturligvis by på hodebry for folk som ønsker å nyte den uendelig vakre utsikten som man ser på bilder i sosiale medier, og spørsmålene som renner inn er ikke rent få: hvilket fjell kan man gå med barn?

Hvilket fjell kan man besøke hvis man har høydeskrekk?

En utenlandsk kvinne i 20-årene er funnet omkommet etter en leteaksjon i Moskenes i Nordland. Skodda letta aldri, og sjølv om andre fortsette opp og inn i skodda, så snudde me. Dette er en svært populær tur, ikke uten grunn.

Mannen 400 moh Det er ikke bare på Vestlandet man finner et fjell som heter Mannen. Over en av de flotteste strendene i hele Lofoten befinner denne Mannen seg, og så vidt jeg vet er han en stabil type som ikke har planer om å rase med det første. Utgangspunktet for turen er fra den nydelige Hauklandstranda.

Du vil kanskje like: Skandiamannen

Turen opp de fire hundre høydemetrene er til tider bratt, og sikkert noe gjørmete i vått vær. Jeg passerte flere sauer underveis, og utsikten man får over Hauklandstranda og Uttakleiv etter hvert er noe av det flotteste Lofoten har å by på.

Navnet på mannen som druknet i Lofoten er frigitt Fiskeribladet

Utsikten strakte seg ganske langt, og jeg så faktisk helt hjem mot Bodø og øya Landegode. Dessuten ligger den mektige Himmeltinden like vel, og frister nok de som ønsker seg enda lenger opp i høyden. Da vil du se en tydelig sti som du følger opp i fjellet med gradvis stigning.

Når du ankommer en liten bekk, følger du veien opp til venstre mot ryggen til Mannen, dette er ca. Det er tydelig sti her som du følger.

Mannen/Uttakleiv, Lofoten Lillian på tur

Pass derimot på at du følger ryggen mot Mannen oppover til venstre. Til slutt gikk vi ned av øya og sov under åpen himmel.

Det var en perfekt tur. Vi vil derfor veldig gjerne ha den tilbake, forteller en frustrert Andresen.

Lever den tilbake Peter Andresen håper nå at de som har tatt telleren leverer den tilbake.

MANNEN LOFOTEN Relaterte emner

Da telleren som var plassert på Mannen skulle hentes var den stjålet. Lofotposten: Lofoten Friluftsråd driver blant annet med besøksforvaltning, og i den forbindelse ønsket de å få kartlagt om hvor mange som bruker de ulike turstiene i Lofoten. I mai plasserte friluftsrådet ut persontellere på syv utvalgte turmål rundt om i Lofoten. Meningsløst tyveri Onsdag var Peter på fjellet Mannen på Vestvågøy for å hente ned persontelleren som var plassert der. Da han kom opp fikk han seg en ubehagelig overraskelse. Noen har tydeligvis funnet den og stjålet den.

Mannen Lofoten
MANNEN LOFOTEN Kommentarer:
Forfatter om Mannen lofoten
Gabrielsen fra Steinkjer
Jeg har lyst studere dokumenter anspent. Les også min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Hausreparatur.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net