Aftenposten No

  1. Mer om
Aftenposten No

Aftenposten No UltimatContent [hide]

Norges ledende nettavis med alltid oppdaterte nyheter innenfor innenriks, utenriks, sport og kultur likes · 17267 talking about this. Du kan lese 6 saker på ap.no i uken uten å være abonnent Aftenposten (Digital, Helg og Komplett), Sentralbord og Redaksjon Akersgata EU og dermed også Norge må betale mer for koronavaksinene fra både Pfizer-Biontech og Moderna, viser kontrakter som Financial Times har Avisen driver i tillegg sin egen nettavis, Aftenposten.no. Deler av innholdet er forbeholdt abonnenter

Saken tar opp aktuelle problemstillinger i en tid hvor NVE skal vurdere å pålegge krav til miljøforbedringer hos flere vannkraftverk.

Oksehalekraft (australiaenred.com)

Aften var i første kvartal i 2008 Norges tredje største papiravis, målt i opplag. Tidligere vannverkssjef Ivar Thorer Henriksen ble senere dømt til 7,5 års fengsel for korrupsjon og økonomisk utroskap. Det ble anslått at vannverkssjefen og hans nettverk hadde beriket seg med over 100 millioner kroner fra fellesskapet. Begge ble straffeforfulgt for grovt bedrageri. På toppen av alt var verken Nordmarka eller Bonna nevnt i sakstittelen, men adressen Hakadalsveien 812, som selv for innfødte Nordmarkinger er en ukjent adresse.

Da Medier24 snakket med gjengen bak den nye teknologien i november, kunne de fortelle at de jobber hardt med at nyhetskriteriene fortsatt skal ligge til grunn, og at det ikke skal være et ekkokammer, hvor leseren kun får det leseren selv pleier å trykke på og vise interesse for. Vil gjøre pluss-stoffet mer tilgjengelig Noe av det viktigste de ønsker å oppnå med omleggingen er imidlertid at den skal gjøre det enklere for lesere å finne pluss-stoff de ikke har lest tidligere — altså bidra til økt abonnementssalg.

Vi ba dem også forklare de generelle rutinene rundt «russesalget» nærmere, sier Skjelbostad.

Pfizer og Moderna skrur opp vaksineprisene

Jentene på russebussen til Carla Benedicte Akerø synes dette var en fin måte å tjene inn litt ekstra penger på, og takket ja til jobbtilbudet. Vi ringte jo kun til folk vi kjente fra før av, så de kunne ikke bli sure når de hørte at de var oss i andre enden av linja, sier Carla Benedicte Akerø til TV 2 hjelper deg og legger til: Responsen var at de fleste var villige til å tegne et abonnement for å støtte bussen vår.

Venninnene fra Ullern skulle selge ulike typer abonnement, og fikk 150 kroner per solgte abonnement. For mer informasjon, kontakt avdelingsleder: gunnar.

Vi trenger medarbeidere som har solid erfaring med frontredigering, digital presentasjon og leserinvolvering, og som trives i et hektisk nyhetsmiljø. Jobben innebærer løpende nyhetsdekning, reportasje, livesending og redigering av byråvideo.

Videojournalistene samarbeider med øvrige redaksjonelle avdelinger i Aftenposten.

Kontaktinformasjonen er: Aftenposten AS, 05040, [email protected] Mvh Bladkongen Bente, 17-07-2013 Kan jeg få dagens avis levert samme dag?

Jeg bor i Troms Bladkongen, 08-03-2013 Hei, Bestiller du til deg selv fortsetter abonnementet løpende til det sies opp. Ved gaveabonnement sies det opp automatisk.

Oppsigelse meldes direkte til forlaget. Bladkongen, 21-12-2012 Hei Peter Det er forlagene som bestemmer prisene på siden vår ikke Bladkongen. Markedsmakt Når Telenor trekker seg ut av NIX betyr det at de kan kreve penger fra alle innholdsleverandører som ønsker å nå frem til Telenors kunder.

Ettersom Telenors nett er det klart største vil det være svært negativt å bli utestengt fra deres nett.

AFTENPOSTEN NO Relaterte emner

Publisert: Publisert: I går 21:22 Den amerikanske avisen Financial Times har sett deler av de siste leveringskontraktene mellom EU og vaksineselskapene Pfizer og Moderna. De viser at prisen per dose har økt. Prisøkningen skjer mens Europa sliter med forstyrrelser i leveransene, samtidig som bekymringene for bivirkninger fra andre koronavaksiner, vedvarer. Sveriges vaksinekoordinator Richard Bergström, som også sikrer Norge doser gjennom EU, bekrefter at prisen er økt i de siste kontraktene. Men man skal ha med seg at det er en del forbedringer og modifiseringer som inngår, sier han til Dagens Nyheter. Europeiske land sliter med å vaksinere folk i ferien Beskyttelse mot virusvarianter Årsaken til prisøkningene er blant annet at kontraktene gjelder oppdaterte vaksiner, som skal beskytte mot både nåværende og fremtidige virusvarianter, påpeker han overfor avisen. Google og Facebook innfører vaksinekrav for ansatte Helse- og omsorgsdepartementet i Norge påpeker at prisene vi betaler for vaksiner, er konfidensielle.

Aftenposten No
AFTENPOSTEN NO Kommentarer:
Rapportert den Aftenposten no
Jansen fra Skien
Jeg har lyst studere dokumenter ondskapsfullt. Vennligst sjekk min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Luftrennen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net