Baggy Lue Dame Oppskrift

  1. Mer om
Baggy Lue Dame Oppskrift

Baggy Lue Dame Oppskrift JernkleddJeg fikk spørsmål her om jeg kunne gi bort oppskriften på den baggy luen strikket i perlestrikk. Derfor tenkte jeg å dele den med dere al Settet består av: Strikket DROPS lue og skjerf med vrbord og hullmønster i 2 tråder ”Alpaca”. Garngruppe A til F – Bruk samme oppskrift og bytt garn her Denne oppskrift er på norsk. Baggy Lue er en helt enkel lue med en lett baggy passform bakpå hodet og med rullekant. Lua strikkes rundt på rundpinne Legg opp 80 masker med dobbel tråd og strikk 4 cm vrangbord. Fortsett med glattstrikk til luen blir 25 cm Linni Meisters Farmen-lue har blitt en kjempehit. Her finner du oppskriften

Slik den er nå er den tettsittende til meg strl small, baggy til storebror 8 år og akkurat litt for stor og vid til lillesøster 5 år Prøv den gjerne på underveis mens du strikker for å få perfekt lengde. Dersom du strikker luen hadde det vært hyggelig med en tilbakemelding i kommentarfeltet - og gjerne link til blogginnlegg om du lager det.

Baggy Lue PetiteKnit

Dersom du ønsker luen litt lengre hekler du et par ekstra omg her 36. Og skulle du få problemer er det bare å ta kontakt i kommentarfeltet under her, eller på mail: hege heldesign. Noen amerikanske damer lurte på hvordan jeg hadde fått til stripene. Jo, aller enkleste sort det også - jeg bare byttet om rett og vrang.

Enkel og tøff baggy strikkelue

Fellingen er et annet poeng. Veldig mange luer er snurpet sammen på toppen.

Jeg liker ikke bulkete luer, det skal være flatt og fint! Her kommer oppskriften på lua, slik at du kan lage den selv. Vi har laget lua i to mindre størrelser i tillegg til den originale, store «baggy» versjonen. Dette trenger du Du trenger følgende av garnet Pure Eco Wool eller Lanolin fra Dale garn: 2 nøster lys grå melert 1202, 1 nøste natur 1201, 1 nøste grå melert 1203, 1 nøste vårgrønn 1223 og 1 nøste denimblå 1215.

Oppskrift på enkel lue

Sytråd, helst i denimblå farge, og synål. Oppskrift marius Først av alt: takk for alle koselige kommentarer for det jeg har vist fram i det siste! Det er alt for sjelden jeg husker å si det, men jeg synes det alltid er like hyggelig å få tilbakemeldinger og hilsener fra dere! Garn: Gjestal Vestlandsgarn; dyp rød nr. Oppskrift: Fra boka. Luen toves lett, da blir den fastere, varmere og holder fasongen bedre.

Luen Legg opp 68 72 76 masker på. Plasser maskemarkør i starten av omg.

Oppskrift på baggylue til dame

Strikk glattstrikk - 19 20 21 cm. Superwash er basert først i en kloringsprosess for å bryte ned de små skalaene i ullfibre og deretter belegge med en meget fin harpiks kommersielt kjent som Hercosett.

Det legger til en tykkelse til ullen. Når det gjelder forurensning under behandlingen, refererer det hovedsakelig til bruk av klor i nøyaktig samme konsentrasjon som den som brukes i vanlig husholdning.

Last ned også: 50 års gave dame

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre: 1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt.

HVERDAGSMAGI: HEKLET BAGGY LUE

Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten på skulderen og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

BAGGY LUE DAME OPPSKRIFT Relaterte emner

Marius lue dame oppskrift 1 Håndstrikkede luer med Marius mønster. Mykt og kløfritt garn. Fargekombinasjon kan velges fritt blant tilgjengelige farger, se gjerne foto av modeller eller av garnnøster. Jeg garanterer at mitt produkt er håndstrikket i Norge. Hennes firma Lillunn Design of Norway, har siden 1953 hatt opphavsretts beskyttelse, mot kommersiell utnyttelse av mønsteret".

Baggy Lue Dame Oppskrift
BAGGY LUE DAME OPPSKRIFT Kommentarer:
Forfatter om Baggy lue dame oppskrift
Evjen fra Harstad
Se gjennom min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Krug. jeg er glad i utforske norske bøker fullstendig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net