Mikael Andreassen

  1. Mer om
Mikael Andreassen

Mikael Andreassen LettHelt fra barndommen kjente Michael Andreassen på en indre uro. Som voksen drakk han for å dempe den. Les hvordan han tok livet tilbake igjen her k Followers, 865 Following, 1324 Posts - See Instagram photos and videos from Michael Andreassen P4 er hele Norges favorittkanal i bilen. Dette er kanalen hvor kjente programledere som Bjørn Faarlund, Marte Kaasa Arntsen og Michael Andreassen serverer Michael Andreassen er forfatter, foredragsholder og prisbelønt programleder på radio. De siste årene har P4-medarbeideren ledet Midt i Michael Andreassen (47) er kjent for sin åpenhet, men økonomiproblemene har han tiet om. For å få han på rett kjøl, måtte «I lomma p

Og hva er målet for sesongen?

Michael Andreassen

Hvor ofte må dere trene? Uten en grei samboer hadde ikke dette vært mulig, jeg er veldig takknemlig, familien skjønner at de får litt mindre oppmerksomhet nå.

De synes dessuten det er gøy at jeg er med. Du vant Camp Kulinaris i våres, har du blitt litt hekta på reality? Michael skaper en trygg og profesjonell ramme på ethvert arrangement, samtidig som han bidrar med humor og folkelig stil, slik vi kjenner ham fra radio. Ville bare være noen annen. Jeg følte at noe mangla.

Uroen skulle forfølge han videre i livet. Til gatekjøkkenet på Konnerud der de tøffe gutta var og der han drakk alkohol for første gang som 12-åring.

Drammens Tidende

Til Jernbanestasjonen i Drammen der han røyka hasj og sniffet lim. Og videre inn i voksenlivet. Det var bare i rusen at han fant ro. Psoriasis og alkohol På toppen av de andre utfordringene i ungdomstiden, fikk Michael også påvist psoriasis som ung tenåring.

Han hadde det i hodebunnen, på albuene og noen ganger fikk han flekker i ansiktet. Det vi egentlig gjør er å ruse oss til en tilstand vi liker å være i. Mange døyver også følelsene når de ikke har det bra med alkohol.

Michael Andreassen tok livet tilbake

Jeg er ikke ute etter at folk skal slutte å drikke, alle skal få kose seg så mye de vil, men jeg tror det er lurt at vi tenker over og definerer vårt forhold til alkohol. Spesielt rundt barn. Vi vet at barn ikke liker at voksne endrer adferd, de opplever det som utrygt.

Med et forbrukslån på 570. Her er «pengetyvene» til Andreassen: Én boks snus om dagen: Totalt cirka 40. Selvfølelsen derimot, var på vei ned.

Alle andre lot jo til å begrense alkoholbruken sin og prioritere rett. Etter en 2,5 måneders turné på veien med P4, var angsten skyhøy og programlederen gikk både på angstdempende medisiner og alkohol.

Selvmedlidenhetens spiral — Jeg havnet i det som noen kaller alkoholikerens selvmedlidenhetsspiral, forteller Michael, hvor du selv driver deg selv nedover og nedover. Til slutt så jeg ingen annen utvei enn å ta livet av meg.

Edvin Mikael ANDREASSEN

Forsøket på å ta livet av seg med sobril og vodka, mislykkes heldigvis. Istedet havnet Andreassen på Lovisenberg akuttpsykiatrisk.

Imponert over endringene Programleder og forbrukerøkonom i DNB, Silje Sandmæl, er imponert over hvordan Michael har endret økonomiske uvaner for å nå drømmen om å få kjøpt seg egen bolig igjen.

Nå leier han, men betaler fortsatt på en rest av et boliglån. Silje Sandmæl er imponert over hvordan Michael Andreassen har endret økonomiske uvaner for å nå drømmen om å få kjøpet seg egen bolig igjen.

Jeg ønsket jo å være en god og tilstedeværende pappa, sa han. Viktig å være åpen Programlederen har brukt tiden etter at han ble edru til å bli kjent med seg selv på nytt og prioritere egen helse og barna.

Her avslører programlederen at hun gikk bak ryggen til P4

Det er viktig at de må kunne stole på meg igjen. Vi har i dag et veldig flott og åpent forhold. Sønnen min er voksen, mens datteren min fortsatt bor hos meg.

MIKAEL ANDREASSEN Relaterte emner

Michael Andreassen Foto: CF Wesenberg — Mye smerte knyttet opp mot tid For programlederen, Michael Andreassen 47, stoppet tiden da han kom til seg selv på rusakuttmottaket på Aker Sykehus — og slo seg til ro med en viktig erkjennelse. Oppdatert 12:58 - 29. Det er en lystbetont jobb nå. Før betød tid å drikke. Michael Andreassen er forfatter, foredragsholder og prisbelønt programleder på radio. I 2016 gav han ut boken Jeg heter Michael, og er alkoholiker.

MIKAEL ANDREASSEN Kommentarer:
Redaktør på Mikael andreassen
Enger fra Sørum
jeg liker lese tegneserier naturlig. Bla gjennom min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av iaijutsu.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net