Object Butikk

  1. Mer om
Object Butikk

Object Butikk AvslørendeContent [hide]

OBJECT was established in 2003 as part of BESTSELLER, a 100 % family-owned fashion company founded in Object Collectors Item / Bergen - Torgallmenning. Torgallmenningen 10 5014 Bergen FRI FRAKT OG RETUR* – Kjøp Object klær til dame på nett – Enormt utvalg av dameklær til alle anledninger – Finn dine favorittplagg hos Zalando.no OBJECT holder til i underetasjen til VERO MODA Torgallmenningen. Hos OBJECT finner du typisk skandinavisk design. Lette, ledige, avslappede og behagelige Kjøp OBJECT og andre flotte produkter direkte fra de beste motebutikker på Miinto.no | Fri frakt & retur på ordre over

Arbeidsoppgaver Delta på salgsmøter både i Norge og i Danmark.

Last ned også: Bimobject login

Selge inn og utvikle våre kolleksjoner. Ha resultatansvar Ivareta gode og langsiktige relasjoner til eksisterende kunder.

Konto og Butikk Konto-objektet lagrer informasjon om detaljhandelskontoer, inkludert fakturerings- og fraktbetalingsinformasjon og butikkhierarkier.

Butikk-objektet lagrer informasjon om hver enkelt fysisk butikk som inneholder produkter, og som må besøkes.

HANDLE ETTER KATEGORI

Åpningstider og Tidsluker Åpningstider-objektet lagrer informasjon som er relatert til tidssoner og tidsluker. Det lagrer poster med åpningstider og foretrukne besøkstider for hver butikk. Tidsluker-objektet lagrer informasjon om hver dag i uken. Du kan definere et klokkeslett for åpning av virksomheten og er klokkeslett for lukking, og angi at en dag er fridag. Åpningstider-objektet og Tidsluker-objektet har en én-til-mange-relasjon.

Butikkplassering Informasjon om butikkplasseringer, som hylleseksjoner, hylleender og betjeningsdisker, blir lagret i Butikkplassering-objektet. Nedenfor finner du mer informasjon om hva informasjonskapsler er og hvilke informasjonskapslene vi bruker.

OBJECT COLLECTORS ITEM®

Vær oppmerksom på at du når som helst kan endre innstillingene for informasjonskapsler lenke til kontrollsenteret. Vi anbefaler også at du leser personvernreglene. Delta på salgsmøter. Salgsoverblikk og ivareta ordrebehandling og lagersituasjon.

I relasjon: Fjellinjen

Oppsøke nye potensielle kunder. Personlighet Du har en sterk selgerprofil og en bakgrunn fra motebransjen med god produktkunnskap.

OBJECT BUTIKK Relaterte emner

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen av nettstedet vårt, for å bedre forstå hvordan folk bruker nettstedet vårt og til annonserings formål. Nedenfor finner du mer informasjon om hva informasjonskapsler er og hvilke informasjonskapslene vi bruker. Vær oppmerksom på at du når som helst kan endre innstillingene for informasjonskapsler lenke til kontrollsenteret. Vi anbefaler også at du leser personvernreglene. En cookie er en liten fil som opprettes av nettstedet og plasseres på enheten din. Disse informasjonskapslene aktiverer funksjoner og funksjonalitet av nettstedet. Bruken av informasjonskapsler er sikker og skader ikke brukerens enhet eller filer.

OBJECT BUTIKK Kommentarer:
Forfatter om Object butikk
Skar fra Bodø
Jeg trives lese bøker frenetisk. Anmeldelse min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Bungee-Jumping.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net