Bilmerker Logo Og Navn

  1. Mer om
Bilmerker Logo Og Navn

Bilmerker Logo Og Navn SikreBilmerker logoer og bilmerker fra hele verden med de komplette modellene og versjonen. Velg ditt favorittmerke for å oppdage alle spesifikasjonene Chery Automobile Corporation plasserer en logo på bilene sine som ligner selskapets forkortelse. Blant annet symboliserer emblemet hendene, som KIA-bilers emblem er en oval der navnet på selskapet selv er påskrevet. Denne formen på logoen, som symboliserer kloden Vi har sett nærmere på tolv bil-logoer - hva de faktisk skal forestille og hva Tidligere var de fire navnene også integrert i logoen Betydningen av logoer og merkenavn biler (del 3) Navnet på den tyske mark betyr "Folkets bil" på tysk. hans logo Det har vært ganske trofast hele sin

Fakta er at faren til Ettore - Carlo Bugatti - var engasjert i smykkedesign. Til ære for sin far kom Ettore opp med en logo. Den røde fargen på emblemet legges opp i lidenskap, spenning og energi, den svarte legemliggjør maskulinitet og jakten på fortreffelighet, og det hvite relaterer oss til begrepene edelhet, renhet og eleganse. Det begynte å bli produsert i 1950.

På den tiden var det bare 3 biler per 1000 innbyggere i Spania. Logoen var med en haug med små detaljer og i 1920 bestemte de seg for å endre den.

Sirkelen fra propellen var delt inn i fire komponenter med vekslende lys sølv og en nyanse av blå himmel. I tillegg er blå og hvit grunnlaget for flagget fra Bayern.

BMW-emblem 072 Volkswagen Oversatt fra tysk, betyr dette ordet "folks bil. I 1945 ble ledelsen for selskapet antatt av de militære myndighetene i Tyskland.

Russiske bilmerker. Alle bilmerker Navn på utenlandske biler

Byen der biler ble produsert tok navnet Wolfsburg og våpenskjoldet ble den første Volkswagen-logoen. Det avbildet Wolfsburg-slottet og en ulvsfigur. Volkswagen-emblem Den smarte bilprodusenten Maybach bestemte seg for å plassere to store M-bokstaver på logoen sin, som opprinnelig symboliserte Maybach Motorenbau, og nå har en ny betydning, Maybach Manufaktur. Maybach-logo 074 MercedesBenz Firmaemblemet til den berømte tyske produsenten ble registrert 26. Betydningen av en tredelersstjerne er at motorene produsert av selskapet er egnet for bruk på land, himmel og vann.

For første gang om denne stjernen er nevnt i et brev til grunnleggeren av selskapet Gottlieb Daimler, som han skrev til sin kone. Han mente at stjernen skulle peke på stedet der det nye Daimler-huset skulle bygges i Deutz, og det ville være plassert på toppen av taket til hans nye bilfabrikk, som symboliserer suksessen for selskapet.

Sønnene til Daimler bestemte seg for å bruke dette symbolet i emblemet til en ny bil. Et stort tredimensjonalt skilt erstattet lynet, og firmanavnet forskjøvet. Emblem Opel 076 Porsche Bilen ble oppkalt etter Dr. Oppdrettshesten ble hentet fra våpenskjoldet i byen Stuttgart, og utseendet på emblemet til horn, røde og svarte striper skyldes våpenskjoldet til kongeriket Württemberg, der Stuttgart var hovedstad.

Med bil dukket denne logoen opp i 1952. Porsche-emblem For tilstrømningen av engelsk vil det selvfølgelig ikke være vanskelig å oversette ordet "smart" som "smart". Men situasjonen er annerledes. Dette ordet inneholder deler av tre andre ord: "Swatch" det berømte sveitsiske klokkemerket, "Mercedes" den nåværende eieren av merkevaren og "Art" kunst. I begynnelsen av emblemet er bokstaven "C", som betyr kompaktheten til bilen og en pil, som antyder fortroens tankegang.

Smart emblem 078 Wiesmann Modeller av dette bilfirmaet kalles "eksklusiver. Det symboliserer hastighet, ekstravaganse og velstand. Det ble grunnlagt i 1951. Det er en legende om at i 1684 ble verdens første scooter utviklet, som ble drevet av en rakettmotor. Da høres den bokstavelige oversettelsen av logoen ut som en Factory of Special Scooters. Og den røde fargen er en manifestasjon av lidenskap, kvalitet og tillit. Dette er et datterselskap av AvtoVAZ, som spesialiserer seg i produksjon av pickuper til forskjellige formål.

Ny logo med norsk vri

Fabrikklogoen ble utgitt i 1950 og lignet rikelig med våpenskjoldet til Fyrstendømmet Nizhny Novgorod. Et prancing hjort er plassert på emblemet. Gjennom årene har bildet av logoen gjennomgått endringer. Den ble oppfunnet i 1944 av I. Sukhorukov, en kroppsbygger-designer for ZIL-114-modellen. Emblemet ble likt av avdelingslederen, og han overleverte det til toppledelsen av anlegget til dem for godkjenning.

Anlegget fra Izhevsk ble eiendommen til selskapet "Russian Technologies". Og den gamle logoen var en kombinasjon av to ufullstendige halvkuler med skrå avrundede streker med hvit farge i midten av logoen, som symboliserte bokstavene "I" og "F". Samt en stilisert inskripsjon "AUTO" under emblemet.

Emblem IL 084 lada I 1994 dukket emblemet til den russiske modellen Lada opp i form av en båt under et hvitt seil på blå bakgrunn. Dette emblemet antyder plasseringen av anlegget i Volga-byen Samara. En gang i tiden var en båt det viktigste kjøretøyet for transport av handelsvarer langs Volga. På logoen tegnes bokstaven "B" i form av en båt. Emblem Lada 085 Moskvich Moskvich-logoen har gjennomgått endringer mange ganger.

Men det sporet alltid tydelig bildet av Kreml, som symboliserer Moskva. Det siste emblemet til denne bilen ser veldig greit ut. Konturene av tannen til Kreml-veggen er forbundet med den stiliserte bokstaven "M".

Ford Mustang: Hesten

Dette merket ble lansert i 1988. På begynnelsen av det nye århundret begynte navnet å bli skrevet med latinske bokstaver, og selskapet endret logoen. Nå er den grønn i fargen og med endrede former.

UAZ-emblem rumensk 088 Dacia Et selskap fra Romania oppfant logoen til bilen sin på grunnlag av et blått skjold med navnet produsenten skrevet på. Da ble logoen enda enklere. Denne gangen uten skjold. Alt som gjenstår er det sølvemblemet som navnet på selskapet er plassert på. Dacia-emblem ukrainsk 089 Bogdan Den ukrainske bilen "Bogdan" har en logo i form av det latinske bokstaven "B", som ser ut som en seilbåt med oppblåste seil.

Det er et symbol på lykke og suksess, medvind i løpet av turen. Brevet er plassert i en ellipse på grønn bakgrunn. Grønn farge betyr prosesser for vekst og fornyelse, grå farge på bokstaven og ellipse antyder perfeksjon.

Tidligere avbildet den Zaporizhzhya vannkraftverk, på toppen der bokstavene ZAZ lå. I hele fem år 1915-1920 jobbet Mr. Maglie med denne logoen. Som et resultat fikk han et stilisert indisk hode, som har på seg en hatt med en rund lås og fem fjær. Skoda-emblem svensk 092 Koenigsegg Dette svenske selskapet produserer eksklusive produkter i sportsklasse. I 1994 ble det grunnlagt av Christian von Koenigsegg.

Sannheten bak Alfa Romeos logo

Logoen er laget i form av et skjold med diamantformede linjer av oransje og rød. Emblem Koenigsegg 093 Saab Logoen til dette selskapet er et bilde av en griffin, der kroppen til en løve, samt hodet og vingene til en ørn. De tok den fra logoen til selskapet Vabis-Scania, som produserte lastebilene, etter at det ble anskaffet av Saab-konsernet. Logoen er veldig lik Scania TM-logoen. I det gamle Roma var han nært forbundet med krigens gud, Mars, som bare brukte jernvåpen i slag.

Og jern er et symbol på holdbarhet, pålitelighet og høy kvalitet. Emblem Volvo fransk 095 Aixam Det franske selskapet som produserer subcompact-biler ble etablert i 1983. Logoen hennes er veldig enkel og grei.

Dette er bokstaven "A" på blå bakgrunn, innskrevet i en sirkel med et rødt stryk. Nedenfor er navnet på selskapet, skrevet med store bokstaver, rettet mot sentrum. Emblem Aixam 096 Matra Under dette merket ble det i tillegg til biler produsert luftfartutstyr, våpensystemer, sykler og også telekommunikasjonsutstyr. Logoen er navnet på selskapet, utført med svarte store bokstaver, og en sirkel med svarte og hvite striper, der inne er en pil som peker til høyre.

Emblem Matra 097 Peugeot Noen ganger kaller eierne av denne bilen kjærlig en "løvehøye". På begynnelsen av karrieren var grunnleggerne av selskapet, brødrene Jules og Emil Peugeot, engasjert i produksjonen av skjæreverktøy. Og i dette tilfellet var løven et symbol på fleksibilitet, hastighet og styrke. Og nå, etter en stund, migrerte dette symbolet fra overflaten av sagen til overflaten av bilen.

Har du lest dette? Kina navn

Først så ut som om løven gikk på en pil, men så ble den hevet på bakbenene. Emblem Peugeot 098 Renault Dette selskapet hadde mange logoer. Den mest berømte er den vertikale rhombus, som dukket opp i 1925. Jaguar Vel, med det villkatten symboliserer, som er emblemet til Jaguar, er alt klart og så. Kraft, nåde og skjønnhet - alle disse egenskapene er karakteristiske ikke bare for ekte jaguarer, men også for biler av det berømte britiske merket.

I mellomtiden har en grasiøs katt ikke alltid vært et symbol på Jaguar. Tro det eller ei, det britiske selskapet ble tidligere kalt Swallow Sidecar. Når man tar i betraktning det faktum at i oversettelse fra engelsk betyr ordet "svelge" "svelge", er det ikke vanskelig å gjette at det var hun som opprinnelig var symbolet på luksuriøse britiske biler. Hvorfor endret navnet seg? Under andre verdenskrig begynte de fleste europeere å knytte SS-forkortelsen ikke til navnet på et bilfirma, men til troppene i Nazi-Tyskland.

Dette førte til endringen av det historiske navnet til et mer eufonisk, som har overlevd til vår tid. Jeep Først hadde ikke Jeep-biler noen logo. En SUV fra hæren trenger ganske enkelt ikke det. Og først da begynte de å installere noe på jeepen som kunne forveksles med et bedriftsemblem. For øyeblikket viser den to sirkler og syv vertikale rektangler, som entydig ligner fronten. Denne formen på logoen, som symboliserer kloden, taler om ønsket fra det koreanske selskapet om å bli en av lederne i den globale bilindustrien.

Denne ambisjonen støttes av den røde fargen på emblemet, som er forbundet med solens varme og konstant bevegelse fremover. Lamborghini Det italienske selskapet Lamborghini har en helt annen oppgave - å produsere småskala og fantastisk dyre superbiler. Og oksen som flagrer på Lamborghini-logoen, akkurat i tide, understreker styrken og kraften til biler fra det italienske selskapet.

Og til traktorene, fra produksjonen som grunnleggeren av det italienske selskapet Ferucho Lamborghini startet med, nærmet det hardføre dyret seg på den beste måten. Lancia Fire-eiket ratt, på bakgrunn som er avbildet med et blått flagg med navnet på selskapet, er allerede emblemet til den italienske Lancia. Men det skal bemerkes at bedriftsemblemet har endret seg betydelig gjennom årene det eksisterte.

Bedriftens blå bakgrunn forblir, men de fleste elementene fra emblemet har praktisk talt forsvunnet. Land Rover Land Rover-emblemet ser enda enklere ut. I følge en av versjonene oppstod den ovale formen på logoen takket være avtrykket fra en boks hermetisk mat. Det var i denne ovale at navnet på selskapet ble skrevet inn. Og små "fugler" på bedriftsemblemet oppsto på grunn av at ordene i navnet til det britiske selskapet tidligere delte et symbol i form av bokstaven "Z".

Og selv om Land Rover-emblemet ikke later til å være spesielt sofistikert, hindrer dette ikke det i å bli gjenkjennelig selv i de mest avsidesliggende hjørnene på planeten vår. LAZ Ukrainsk LAZ er mindre kjent, så emblemet i form av bokstaven "L" ble hovedsakelig sett av innbyggere i det post-sovjetiske rommet. Bedriftslogoen til det ukrainske selskapet, som er bemerkelsesverdig, ligner veldig logoen til japanske Acura. Men i dette tilfellet er det neppe verdt å snakke om noen form for lån.

Smertevis forskjellige produkter produseres av disse selskapene. Lifan Logoen til det kinesiske selskapet Lifan er heller ikke så vanlig så langt. Det viser tre seil. Hvorfor er de egentlig? Alt er veldig enkelt. Å seile i full seil - slik oversettes navnet på det kinesiske selskapet til russisk.

Lincoln Lincoln-emblemet er et stilisert kompass som peker til alle retninger. Tidligere, da amerikanske biler var etterspurt over hele verden, var et slikt emblem ganske passende.

Men nå mister Lincoln terreng selv i det opprinnelige amerikanske markedet. Lotus På emblemene til Lotus-biler kan vi se en lysegul sirkel som ligner solen, og en trekant i British Racing Green, innskrevet i sirkelen.

Navnet på selskapet og bokstavene A C B C er innskrevet i selve trekanten, som ikke er noe annet enn initialene til skaperen av det britiske selskapet Anthony Colin Bruce Chapman. Maserati Den berømte Maserati-tridenten er også avbildet på Bolognas emblem.

Det var der produksjonen av disse fantastiske bilene ble startet. Mercedes benz Og her er historien om å lage en firmalogo Mercedes Benz er mye mer romantisk. Gottlieb Daimler, en av grunnleggerne av det tyske selskapet, tegnet den berømte stjernen på et av gratulasjonskortene som barn. Allerede da drømte et talentfullt barn om at den samme stjernen, som er et symbol på velstand, ville flagre over taket på bilanlegget hans. Mange år senere skjedde det. Men det er en annen oppfatning.

Mange bileksperter mener at den trekantede stjernen representerer de tre menneskene som fødte Mercedes-selskapet. Mazda Og om historien til emblemets opprinnelse Mazda det er heller ikke enighet.

Noen tror at japanerne lånte bildet av bokstaven "M" fra våpenskjoldet i byen Hiroshima, mens andre mener at logoen er en stilisert tulipanblomst, som er utførelsen av mykhet og fleksibilitet. Kvikksølv Den stiliserte M kan også sees på Merkur-emblemet. Men faktisk fikk firmalogoen til et amerikansk selskap sitt moderne utseende relativt nylig.

I utgangspunktet avbildet Merkur-logoen hodet til den antikke romerske guden Merkur, som er et symbol på fart og veltalenhet. Grunnleggerne av MG skrev inn firmanavnet i en vanlig åttekant. Mini Skaperne av Mini plasserte navnet i midten av sirkelen, som er innrammet av stiliserte vinger på begge sider.

Mitsubishi Japansk emblem Mitsubishi-biler er resultatet av sammensmeltingen av familiens våpenskjold fra to gamle japanske familier. Tre diamanter fra Iwasaki-klanen og tre eikeblader fra Tosa-klanen blir for tiden oppfattet som tre diamanter, siden det er slik navnet på det japanske selskapet oversettes. Nissan Navnet på det japanske selskapet er for øyeblikket genialt skrevet på Nissan-logoen, men i utgangspunktet var det en rød sirkel, som symboliserte den stigende solen, og et blått rektangel som krysset den med selskapets navn innskrevet i den, som personifiserte himmelen.

Opel Navnet på Opel, en sirkel med en stilisert lyn, ble valgt av Adam Opel som en hyllest til Blitz-lastebilen, som har vært i produksjon i over tretti år.

Det var hans vellykkede salg som ble nøkkelen til en bærekraftig utvikling av Opel, som i utgangspunktet spesialiserte seg i produksjon av sykler og Symaskin og først da begynte å produsere det vanlige biler. Peugeot Peugeot-selskapet startet også med produksjon av sykler. Løven som pryder emblemet til det franske selskapet ble lånt av den berømte gullsmed Justin Blaser fra provinsens flagg, der den lille Peugeot-fabrikken opprinnelig var lokalisert. Gjennom årene det har eksistert, har løveemblemet endret seg flere ganger - løven vokste opp, åpnet munnen og vendte i den andre retningen.

Du vil kanskje like: Ylvis brødrene navn

På en gang var det bare et løvehode som var avbildet på emblemet. Slik ble det moderne Peugeot-emblemet født Pontiac Pontiac-logoen har endret seg mye mindre i løpet av sin eksistens. Opprinnelig avbildet emblemet en indianer som hadde et karakteristisk hodeplagg, men i femtiårene av forrige århundre gjennomgikk Pontiac-merkenavnet en stor forandring og begynte å ligne en rødmalt pil. Proton En gang i løpet av sin eksistens, har også merkevaren til Proton-selskapet endret seg.

Og hvis nå selskapets logo er dekorert med et stilisert tigerhode og påskriften "Proton", kunne malaysiske biler ved begynnelsen av dannelsen identifiseres av en halvmåne og en stjerne med fjorten ender på emblemet. Renault Den kjente romben, som minner om en diamant og flagrer videre Renault-kjøretøy ser ut til å ikke ha endret seg i det hele tatt over tid, men faktisk er det ikke det. I det fjerne 1900 ble initialene til de tre Renault-brødrene avbildet på franske bilers emblem, og i 1906 ble bokstavene i logoen erstattet med bildet av en tank.

Ja, ja, på det tidspunktet var ikke prioriteten for det franske selskapet biler, men stridsvogner. Roewe Roewe-merket, som ble dannet av kineserne i 2006, har ingen egen lang historie, så det er for tidlig å snakke om metamorfosene som foregår med emblemet. For øyeblikket viser Roewe-merkeemblemet to løver mot bakgrunnen av et rødt og svart skjold.

Dette bildet ble ikke valgt ved en tilfeldighet. Den kinesiske Roewe er veldig konsonant med tyske Loewe løve, som tillot kineserne å skildre et par staselige dyr på emblemet. Rolls royce Og den britiske Rolls Royce har to emblemer. En av dem er to overlappende bokstaver "R", innrammet av en rektangulær ramme. Fram til trettiårene i forrige århundre var dette tegnet rødt, hvorpå den vanlige sort-hvite fargen ble erstattet av den lyse fargen.

Det andre emblemet er ikke mindre kjent. The Flying Lady, en figur av en kvinne med armene kastet tilbake, ble utviklet tilbake i 1911 og har ikke gjennomgått noen endringer siden den gang. Bare materialet som figuren ble laget av ble endret. Han moderniserte eiendommen og er fortsatt eier av anlegget. Hans Juul har vært daglig leder av Haugerud Bil AS, som firmaet het etter gjenkjøpet, fram til april 2006. Da overtok brorsønn Hans Olav som daglig leder av bilforretningen. Bilforhandlerbedriften ble solgt til Bilsentergruppen på Kongsvinger i oktober 2010 og skiftet igjen navn til Haugerud Bilsenter AS.

Det hele ble gjort under tonefølge av ingen ringere enn Rolf Løvlands «You raise me up», sunget så skingrende falskt av en ung kineser, at Løvland trolig helst ville søkt tilflukt i sin hemmelige hage om han hadde vært til stede.

Riich blir en del av Chery, mens de to andre forsvinner ut — dessuten vil antallet modeller reduseres til litt over ti. Den er representert i form av brevet "M" stilisert under Kreml-veggen. For øyeblikket er dette emblemet eiendommen til Volkswagen AG-bekymringen. Vortex oversatt "Whirlwind, Crupor" - Et merke tilhører Taganrog Automobile Plant, under hvilken seriell produksjon av lisensierte kopier av Chery Automobile.

Selv deres logo er et invertert emblem av originaler, og samtidig avsluttet tittelbrevet i dette merket, i sirkelen. Det russiske bilfirmaet Marussia Motors 2007-2014 var engasjert i produksjon av sportsbiler til flere grad, premium klasse. I silhuetten til hver modell av dette merket er brevet "M" blokkert. Hun leses i logoen. Fargeskjemaet der emblemet er laget, dupliserer den russiske Tricolor: hvit, blå, rød. Grunnlagt i 1997, var Tagaz allerede erklært konkurs i 2004.

Selskapets logo er en oval med to trekanter inne, den nøyaktige verdien som, og om det var ukjent i det hele tatt. VAZ Lada Frem til 1994 ble selskapets logo Lada presentert i form av en oval og røyken, men da har emblemet gjennomgått noen endringer, og dens moderne versjon ser ut som dette: utført i den nye grafiske oversikten over Switter under seilet, bare hvitblå farge forblir uendret.

Symboliserer denne emblemets plassering av produsenten biler VAZ. Lada - Samara-regionen, hvor Volga-elven flyter, ifølge hvilken varene ble transportert i langvarig. Fransklogoer Bugatti. Grunnleggerne av den franske automotive merkevaren Bugatti som et emblem i hans firma foretrukket en oval i form av perler.

På omkretsen er denne ovale også innrammet av perler i mengden seksti stykker. Grunnleggers initialer er plassert i sentrum av Oval - Ettore Bugatti.

Vel, og selvfølgelig inneholder emblemet ordet "Bugatti" selv. Lion, som bøyer på Emblemet til det franske bilindustrien Peugeot, lånt fra faggruppen, hvor Peugeot-manufactory var progenitor av det moderne automotive merkevaren. I løpet av sin eksistens har emblemet gjennomgått mange endringer: løven og utviklet seg i den andre retningen, og stod opp på sin rap, og åpnet munnen, en gang på emblemet ble enda avbildet bare en løvehodet.

I dag er hun dette. Citroen Det berømte "juletreet", som er avbildet på Citroen-logoen, er en skjematisk tegning av tennene til Chevron-hjulet. Grunnleggeren av Citroen er Andre Citroen, nettopp av deres utgivelse og begynte å klatre til toppen av bilindustrien.

På den gule bakgrunnen til emblemet presenteres avbildet diamant - et symbol på velstand og optimisme. Samtidig ligger hver side av rhombusen over den andre siden. Og siden i virkeligheten eksisterer denne figuren ikke, utviklerne synes å fortelle oss at de er i stand til å implementere umulig. Den moderne versjonen av logoen til automaker ble designet i 2014, representerer det inverterte bokstaven "D" av sølvfarge, på den horisontale linjen som firmanavnet er avbildet.

Selskapet ble dannet i 1957. Det franske Aixam-selskapet er kjent som mikrobilprodusenten, for å kontrollere hvilken selv førerkortet er nødvendig. Logoen er ganske enkel - en mørk blå sirkel med en rød kant, et sølvbrev en innvendig og navnet på selskapet Aixam under den i den opprinnelige versjonen, innskriften okkupert plasseringen av tverrstangen i bokstaven A.

Med starten av utgivelsen er produsenten av MEGA-merket en kompakt sportsbil med kraftige motorer og gode hastighetsegenskaper, selskapet endret navnet på Aixam-Mega. På bilen på dette merket er det en modifisert logo - i den blå sirkelen er det et stilisert brev M-bilde av en ferdig tyr, som symboliserer kraften og hastigheten, og stedet under det ble tatt av påskriften Mega.

DS-biler - I utgangspunktet ble PSA Sabbrend, under hvilke premiumbiler produsert, for tiden - en uavhengig premium tuft.

fransk bilmerker Navn Listen, Og Logoer Av franske Biler

I tillegg til den eksplisitte referansen til den velkjente Citroen DS, vil forkortelsen vellykket poces eksklusiviteten til merkevaren uttalt som Déesse, oversatt fra fransk - gudinne Logoen tok mye fra "Chevron" Citroen-kjente surroundvinkelfigurer, foldes i merkenavnet.

Siden 1984 produserer det franske selskapet to- og fire-seters mikroby urbane biler, med mindre-frie biler og quad sykler. Merket og etter fusjonen med Ligier beholdt uavhengighet og produksjon base, fortsetter å produsere en manøvrerbar bil for urbane gater med gode motorveier på motorveien.

Logoen til franske biler er en rød oval, som inneholder navnet på selskapet utført av hvite brev, er kjent i Europa og blir stadig mer populært i andre markeder. Ligier er en fancer automaker, som fikk et navn til ære for grunnleggeren av Guy Ligier. Selskapet begynte med sportsbiler, og i perioden 1976-1996 var en permanent deltaker i Formula 1-racing. Racinghistorien ble reflektert i selskapets emblem fra det kryssede nasjonale flagget og avsluttet F1 F1, selv om det ikke reflekterer dagens aktiviteter i aktivitetene i byen-karov og elektriske kjøretøyer.

Venturi Automobiles er et selskap fra Fyrstendømmet Monaco, hvis aktiviteter begynte med produksjon av luksuriøse sportsbiler. For tiden er hovedretningen opprettelsen og produksjonen av elektriske kjøretøy av ulike klasser.

I utgangspunktet inkluderte selskapets logo heraldiske elementer - et Lazo triøst skjold var plassert på den røde ovalen med et bilde av en eagle-sittende på hånden med åpne vinger under solen. For tiden har emblemet blitt mye enklere - bare bokstaven v gjenstår, som ligner et stilisert bilde av en fugl.

Suksesser, spesielt en rekke høye seire til Monte Carlo Rally og i andre konkurranser førte til at lenge selskapet tjente som den offisielle sportsavdelingen i Renault. For tiden gjør den franske auto-giganten innsats for å gjenopplive det legendariske merkevaren. Alpine-emblemet forblir uendret siden verdens suksess - sirkelen delt inn i hvitt med et blått brev A øvre og blå med navnet på selskapet med hvite bokstaver lavere halvparten.

Distrikter Gilles og Olivier Prevo Prevo, Gilles og Olivier - Herfra og navnet på firmaet PGO gjorde en innsats på det klassiske utsiden av sportsbiler og cabriolets i midten av det tjuende århundre og moderne utstyr. PGO-logoen representerer tydelig legeringen av tradisjoner Heraldic Shield og moderne dynamikk 3 hastighetsstrimler.

Taiwanske merker og logoer. Logoen til merkevaren, symbiosen av to ord - Luksus og Genius, er et bilde av et stilisert brev "L", som er avbildet på en svart trapezium innrammet av silvery side sider. Etter rebranding syntes en ny logo å skrive navnet på selskapets navn Latin. Eksperter hevder at det ikke er relatert til hieroglyphs som brukes, og har en tendens til å se i det et stilisert bilde av en rød drage eller et komplekst monogram fra bokstavene Y eller U og L.

Dansk biler logoer Zenvo. På Logo of Zenvo, produsenten av sportsbiler med en unik minneverdig design, på en mørk bakgrunn, er hammeren til hammeren til torden karakter av tysk-scandinavisk mytologi et symbol på store relikvier. Og det samme navnet er kronet med denne hammeren - Zenvo.

Her er historiens kuleste bil

Maskinemblemmer Sverige Volvo. Passerer diagonalt gjennom radiatorgitteret, spilte bandet i utgangspunktet rollen som monteringsstedet for emblemet. Nå spiller hun rollen som merkeidentifikator.

I midten av emblemet på en blå bakgrunn er det et firmanavn. Men nå er det kommet et enda hvassere «Egg» i kurven. På årets bilutstilling i Genève avduket Koenigsegg modellen Jesko, som. Nei, i bagasjerommet på bilen sto det også en fasttjoret shetlandsponni, som hadde med seg en høyball som "veimat". Bilguiden er tjenesten som hjelper deg med å gjøre det beste valget når du skal kjøpe nybil. Vi skal la deg oppdage alle de aktuelle modellene du faktisk har å.

Det er lenge siden jeg har tatt inn nye treningshester, men når sjansen bøy seg klarte jeg ikke helt å la vær — jeg savner å drive med enda mer med hest. Den tredje Wuling-modellen på lista, Ronggang, solgte nesten 332.

Eller omtrent det samme som hele det samlede norske bilsalget i ti gode år.

BILMERKER LOGO OG NAVN Relaterte emner

Produksjon Omfang Statistikken over kjøretøyparken omfatter biler med påmontert skilt per 31. Den omfatter kjøretøy med alle typer skilt unntatt prøveskilt. Statistikken over biler vraket mot pant omfatter person- og varebiler med totalvekt mindre enn 3,5 tonn som er levert inn til behandlingsanlegg som er godkjent av forurensningsmyndighetene til å skrive ut vrakmelding. Statistikken over førstegangsregistrerte kjøretøy omfatter førstegangsregistrerte biler i Norge i løpet av året. Datakilder og utvalg Kjøretøyregisteret i Statens vegvesen og vrakpantdata fra Skatteetaten. Kjøretøyregisteret inneholder tekniske og andre opplysninger om kjøretøyparken i Norge. Vrakpantdataene har opplysninger om antall vrakede biler og dato for når bilene ble vraket.

Bilmerker Logo Og Navn
BILMERKER LOGO OG NAVN Kommentarer:
Forfatter om Bilmerker logo og navn
Aslaksen fra Vadsø
Jeg nyter lese om Norge fargerikt. Anmeldelse min andre nyheter. jeg er tent på cnapan.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net