Epost Esunnmore

  1. Mer om
Epost Esunnmore

Epost Esunnmore FullTILGANG TIL KOMMUNAL EPOST UTANFOR KOMMUNALT NETT. Skriv inn sulakom\ og brukernamn All intern informasjon for deg som er tilsett i Ålesund kommune finn du på intranett Elevar loggar på med Alle enheter, PC, Mac, alle telefoner og nettbrett, benytter den samme informasjonen for å koble opp og sende og motta epost Fylkesmannen i Møre og Romsdal - Møre og Romsdal fylkeskommune - Statens vegvesen -

Oppsett av epost generellt

Teamene vises enten under Favoritter eller under Mer. Du kan velge hvilke team som skal vises under Favoritter. Når et nytt Team opprettes blir kanalen Generelt automatisk opprettet.

Du vil etter hvert kunne legge til så mange kanaler du har behov for. Klikk Bli med i eller opprett et team for å opprette nytt team. Dersom du har har fått en teamkode til et Team opprettet av andre, kan du også klikke her og velge å oppgi koden.

Home Realm Discovery

Du vil da automatisk bli medlem eller gjest i teamet du har fått oppgitt kode til. Team- og kanalnavnet du har åpent i øyeblikket.

Elipsen tre prikker åpner meny med blant annet mulighet til å administrere teamet. Aktiv fane er understreket. Illustrasjonen har 3 faner. Standard er fanene Samtaler og Filer.

Digitale verktøy

Fanene tilhører aktiv kanal. I eksempelet er fanen StaffNotebook lagt til. Planner er et nyttig prosjektverktøy. Det er tidligere varslet oppstart planid for naustområdet.

B: Kart som viser planbegrensning ift. Dere viser til tanker om å utvide planen til å omfatte industriarealet og en utvidelse av dette, ny tilkomst fra Storfarvegen, samt utelate småbåthavnområdet i vest.

Slett kontoen fra e-postprogrammet OBS: Dersom du er bekymret for å miste innhold, bør du sørge for å ta en sikkerhetskopi eller lagre innholdet du trenger på andre måter. Legg til kontoen på nytt med IMAP-oppsett.

proess AS Lerstadvegen , ÅLESUND

Trenger du veiledning, trykk på knappen under. Gå til Gmail fra nettleseren, og velg Google Apps-ikonet øverst i høyre hjørne av skjermen.

Velg Logge på Google under Pålogging og sikkerhet. Ellers går du videre til trinn 4.

Skriv inn telefonnummeret ditt og velg om du vil motta bekreftelseskoder som tekstmelding eller som en oppringning. Gå tilbake til forrige bilde ved å klikke på venstrepilen øverst på skjermen, ved siden av Totrinnskontroll. Velg Passord under Passord og påloggingsmetode.

Legge til en e

Skriv inn passordet for Google, og velg Logg på. Velg E-post og Windows-datamaskin fra rullegardinlistene nederst i neste skjermbilde, og velg Generer. Google viser deg et appassord.

Kopier dette passordet uten mellomrommene, og oppgi dette passordet når Outlook ber deg om et passord. Hvis du bruker godkjenning med to faktorer for Outlook. Velg Oppdater under Sikkerhet. Velg Utforsk under Flere sikkerhetsalternativer.

Du kan logge deg inn der med brukarnamn alesund. Korleis kan eg lese jobbmailen min heimanfrå eller på mobil?

EPOST ESUNNMORE Relaterte emner

Feilmelding: "554 5. Sørg for å legge inn riktig server og port som beskrevet under generelt oppsett. Merk at det er påkrevd å ha autentisering av brukernavn og passord for utgående server fra 19. Om du ikke får sendt e-post etter denne datoen er det altså sannsynlig at du må legge inn dette for at e-posten skal fungere igjen. Kan ikke motta e-post Fungerer det å sende e-post, men ikke motta? Dersom problemet gjelder for all innkommende e-post, er det sannsynlig at innstillingene for innkommende server må endres.

Epost Esunnmore
EPOST ESUNNMORE Kommentarer:
Forfatter på Epost esunnmore
Karlsson fra Trondheim
Se min andre innlegg. En av mine hobbyer er Meditation. jeg elsker rapporterer norske nyheter optimistisk.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net