Brimi

  1. Mer om
Brimi

Brimi FascinerendeContent [hide]

Arne Olav Brimi er en norsk kokk fra Vågå. Brimi er kjent fra TV-programmet «Gutta på tur» på TV 2 der han gjorde «sjalottlauk» kjent for seerne Gourmetrestaurantar, seterpensjonat, boutique hotell, fjellstue, massivtrehotell, tømmerkoier, steinbu og BrimiSkogen klatrepark – toppa med Arne Brimi sitt På matkurs med Arne Brimi får du vera med og sjå korleis rettane vert laga, læra om råvarane, lage gode rettar, – og ikkje minst eta til du er mett p Hans er odelsgut på garden Brimi. Han er kokk og opplært og inspirert av kjøkenet på Fossheim i Lom, der Arne Brimi var kjøkensjef Arne Brimi var i 1987 den første norske kokken som deltok i Bocuse d'Or (kokkenes uoffisielle VM), men ble slått ut i den innledende runden

Da tilbyr vi helgepakkar vår og haust. Helger frå midten av mai, fram til sommarsesong, og frå ca skulestart fram til ut oktober Sommarsesong 2021 Når vi hentar opp dyra og det er drift i ysteriet, er ca 20.

Da tilbyr vi overnatting med skråpå-tå meny kvar kveld.

Brimi, Arne

Sjå oss skal alle kose seg! Saumlaust All planlegging og gjennomføring av logistikk, mat, og eventuelle opp-levingar er det vi som står for.

Vi har gode samarbeidspartnare som vi lit heilt på. Rotgrønnsaker kuttes i biter, 2-3 sjalottløk, 1 løk. Rypeskroget klippes i biter og puttes i gryte sammen med rotgrønnsakene.

Ha i 4dl vann og 2dl rødvin, kok dette i 25 min for så å ha i fløte, mengden fløte skal være ca halvparten av den mengden væske som er igjen i gryta, kokes i ca 30 min for så og siles. Rypebryst: Rypebrystet stekes raskt på skinnsiden og snus, sett ned varmen og stek til kjernetemperaturen er ca 60 grader. Alle dyra på setra er viktige for oss, og hver enkelt fortjener å leve et godt liv. På setra får de god plass, frisk luft og godt stell.

Last ned også: Leggerutiner baby 4 mnd

Særlig dommerfullmektigen, den eldste av Arnes døtre, elsker nemlig å lete opp sjeldne ingredienser og holde det gående på kjøkkenet hele dagen. Til hele familiens store glede. Aldri har Arne Brimi hatt en lærling i så mange år som ikke har klart å få seg fagbrev.

Evig læregutt — Arne sier at jeg er den eleven han har hatt lengst i tjeneste som lærling uten å fullføre fagbrevet, sier Arne og ler hjertelig. Det er kokken fra Lom han referer til. Nå har de to kok­kelert sammen sidene 1994 da gutta for første gang dro på tur, og ennå kan ikke Hjeltnes kalle seg kokk.

BRIMI Relaterte emner

Del Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. Her får du oppskriftene! Oppskrifter fra Arne Brimi Julerakfisk Skjær rødløk i skiver som lunes i tørr stekepanne på svak varme for å få frem sødmen. Rødløk finhakkes og kokes i ca 2-3dl hveteøl eller annet godt øl, litt salt og pepper. Rakfisken filiteres og kuttes i mindre biter.

Brimi
BRIMI Kommentarer:
Rapportert den Brimi
Bergersen fra Namsos
jeg elsker studere dokumenter nesten. Les også min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Ei-Löffel-Rennen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net