Michelin Restaurant Oslo

  1. Mer om
Michelin Restaurant Oslo

Michelin Restaurant Oslo OrdentligRestaurant og vinbar på Karl Johan i Oslo De beste fisketradisjoner servert på klassisk vis Kvalitet er nøkkelen til all suksess, og vi vil at gjestene våre skal få det aller beste Med utsikt mot Bjørvika, Munch-museet og nye Operastranda i Oslo sentrum km - Jernbanetorget

Lava Oslo Oslo`s beste restauranter

Må ha buffer Svensson mener at restauranter med kvalitet over tid har bygget opp en sunn økonomi. Han tror det er mye av grunnen til at så få topprestauranter har gått konkurs nå. Les også: Operaen er blitt en av byens mest attraktive lokasjoner for reklame. Men forbipasserende reagerer Oslo tar igjen Stockholm Mon tro hva som skjer i år; vil restaurantene beholde stjernene — noe som i så fall ville være en stor bragd i seg selv, eller får noen av dem flere?

Maaemo fikk tre Michelin

Andre Oslo-restauranter kan også seile opp. Får restaurant À L'aise, ved Colosseum kino, sin etterlengtende stjerne, eller kan det bli nykommeren Rest, i Kvadraturen, som stikker av med den gjeve utmerkelsen? Det er fullt fokus på detaljene, og anretningen skjer med pinsett på restaurant Kontrast.

For et kjøkken med ambisjoner om en plass i den prestisjefulle Michelin-guiden er det ikke rom for visne blader eller overkokte gulrøtter. Del Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. Under årets utdeling av nordiske Michelinguiden fikk fire norske restauranter sin første stjerne. I tillegg gikk restauranten Ra-naa fra én til to stjerner.

Det går ikke fort på Omakase Når siste dessert kommer på bordet har det gått godt over tre timer, og døren bak oss låses ikke opp før klokken har passert 23:00. At måltidet tar over tre og en halv time vil nok ikke plage de fleste som, etter stedet fikk sin første Michelin, sannsynligvis må vente i månedsvis på å få plass. Likevel, kvelden er preget av flere lange pauser hvor gjestene blir sittende og vente.

41 norske restauranter i Michelin

Det er en ripe i lakken på en ellers velkoreografert kveld. Både Credo og Fagn har vært blant årets forhåndsfavoritter til å få en av de høythengende stjernene.

Vi er en familie som har åpnet restaurant. Det skjer under ett år etter at restauranten åpnet i det nyoppussede hotellet.

Handelskammeret Bar

Stjerne til undervannsrestaurant Undervannsrestauranten Under i Lindesnes har fått en stjerne i Michelin-guiden. Han forteller at det er registrert 20.

Maaemo er med andre ord i et meget eksklusivt selskap som i år også omfatter Geranium i København. Begge to er de første restaurantene i Norden som får tre stjerner.

MICHELIN RESTAURANT OSLO Relaterte emner

Til sammen har Norge nå 12 stjerner i Michelinguiden. I årets utdeling sikret gourmetrestauranten seg to stjerner for første gang. De to sistnevnte plasserer Bergen og Sørlandet på Michelin-kartet for første gang i historien. Trondheimsrestaurantene Fagn og Credo beholder stjernene fra i fjor, mens Sabi Omakase i Stavanger og Galt, Kontrast og Statholdergården i Oslo, hver med én stjerne, viderefører den stolte tradisjonen de har fått ta del i de siste årene. Restauranter som er verdt turen Det finnes ingen gjevere kulinarisk utmerkelse for en restaurant enn en plass i Le Guide Michelin, som ble publisert første gang i 1900. Publikasjonen startet som en praktisk guide for bilister i Frankrike, gitt ut av de dekkproduserende brødrene André og Edouard Michelin. Men fra 30-tallet og utover ble guiden geografisk utvidet og tematisk innsnevret, med årlig utdeling av stjerner til de beste restaurantene i Europa.

Michelin Restaurant Oslo
MICHELIN RESTAURANT OSLO Kommentarer:
Forfatter om Michelin restaurant oslo
Christiansen fra Narvik
jeg elsker lese tegneserier søtt. Siste nytt: min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Pferdesport.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net