Mitt Liv Med Hund

  1. Mer om
Mitt Liv Med Hund

Mitt Liv Med Hund UtfordringHundetrener Maren Teien Rørvik møter programleder Niklas Baarli hans beste venn Bjarne. Er det mulig å lære en gammel hund å gå fint i bånd Hva sier ditt forhold til hunden din om hvem du er? Hundetrener Maren Teien Rørvik snakker med kjente personer om forholdet Hva sier ditt forhold til hunden din om hvem du er? Hundetrener Maren Teien Rørvik møter kjente personer og deres hund Hva sier ditt forhold til hunden din om hvem du er? Hundetrener Maren Teien Rørvik snakker med kjente personer om forholdet til Hva sier ditt forhold til hunden din om hvem du er? Hundetrener Maren Teien Rørvik snakker med kjente

Det er bare det at Ingemar får nyss i at Saga egentlig er en jente, noe Saga for all del ikke vil at skal komme ut.

Mitt Liv Som Hund

Men det blir vanskeligere og vanskeligere å skjule når hun begynner å få bryster. Ingemar holder seg også litt sammen med hele bygdas drømmedame Berit. Hun er en del år eldre enn Ingemar, men de to får et helt spesielt forhold.

Men hele veien går Ingemar å fantaserer om hva som kommer til å skje når moren kommer hjem fra sykehuset, at hun skal le og være glad igjen Annonse: Digger at hovedpersonen er såpass unik og interessant skrue at man aldri helt vet hva han kan finne på.

Det gjør filmen svært fascinerende å følge med på.

Bård Tufte Johansen

I serien blir vi kjent med fire valper og deres eiere. Maren følger dem, og hjelper dem slik at det blir lagt et godt grunnlag for en god oppdragelse. Pandemi og mye hjemmetid har ført til et oppsving i valpesalget. Men de søte valpebildene kan stå i brutal kontrast til virkeligheten, for en valp kan by på større utfordringer enn mange har sett for seg. Der mennesket kom til kort; var hunden.

Den gjetet, jaktet, forsvarte, trøstet, lekte og prompa!

Restricted access

Alle som har hatt hund, får ett spesielt forhold til tarmgass. Hunden ba aldri om å bli domestisert som det heter så fint, det var vi som sørget for det.

Hvis du vil lese den må du logge inn. Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Labradoren Alma er utdannet redningshund, men er nå pensjonert. Border collien Full Gass har blitt agilityhund i godt voksen alder.

Les også: Det søte liv kaker for enhver smak

Registrer din epostadresse her, slik at du kan tilsendt en epost når vi har ledige kurs.

MITT LIV MED HUND Relaterte emner

Mitt liv med hund vol. Sigurd døde fra oss i oktober, og lille julaften var ny valp i hus. Det var bare det at denne valpen hørtes ut som en pipeleke Men jeg tenkte, det går nok over snart. I min tidsregning så har snart vært allerede, men bikkja høres fortsatt ut som ei pipeleke. Liten hund, med mye lyd!

Mitt Liv Med Hund
MITT LIV MED HUND Kommentarer:
Forfatter om Mitt liv med hund
Skeie fra Narvik
Jeg nyter dele interessante nyheter unaturlig. Siste nytt: min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Radweg.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
booked.net