Strikke Enkel Genser Til Barn

  1. Mer om
Strikke Enkel Genser Til Barn

Strikke Enkel Genser Til Barn FerdighetDROPS Merino Extra Fine (21 m Stjernegenser barn natur Her finner du et bredt utvalg av flotte strikkeoppskrifter til enhver anledning til dame, herre, barn og baby. Vil du strikke en genser, jakke, sokker Bruk filter eller klikk her for alt i nivå "lett". Foto: Genser i ën del (2-6 år). Baby 0-12 måneder (17); Barn 2-12 år Enkel rillestrikket barnegenser Enkel rillestrikket genser til barn, strikket i Air fra Drops! En myk og god genser som er perfekt til aktive barn på høsten

Sy sammen resten av genseren nedover, til du har kommet til slutten, og har en komplett enkel genser!

Basis gensere til barn Sparkjøp Strikkeblogg

Nå er det bare en ting som gjenstår Vreng om genseren din, så du skjuler sømmene på innsiden. Fell av 3 m på hver side av merket til ermehull. Fell videre i hver side på hver 2.

Fell av 2,2 m i hver side på hver 2. Str det andre ermet likt.

Gratis strikkeoppskrifter og hekleoppskrifter til barn

Montering og halskant: Sy i ermene. Halskant: Plukk eller str opp ca.

Strikk 3 omganger glattstrikk. Strikk diagram, tilpass mønsteret slik at erme slutter med samme mønsteromgang som for- og bakstykke.

Gratis oppskrifter

Når arbeidet måler ca 8 cm økes 1 maske på hver side av merke. Skorsteinsgenser til barn 55. Strikk til arb har 35 riller og fell løst av.

Fest løse tråder og sy alle delene pent sammen. Har du god tid og er en godt vant strikker, kan vi lokke med mønstre for jakker og kapper. Ikke gå glipp av alle beskrivelsene av tunikaer og gensere, som finnes i alternativer for hver årstid.

Kjærlighet og omsorg for hver maske. Dette for at du skal ha nok tråd til å feste på baksiden når genseren er ferdig. Etterpå Når genseren er ferdig strikket gjenstår fortsatt en del etterarbeid.

Strikkezilla Design

Montering Hvis genseren strikkes i forstykke, bakstykke og ermer så er det gjerne en del jobb med montering. Les oppskriften nøye for å få tips til hvordan dette gjøres best mulig. Hvis genseren strikkes med raglanfelling er det som regel bare en søm under armene. Du kan bruke garnet for å sy igjen denne.

Legg derfor litt ekstra i utførelsen og detaljene. Behandler du plagget riktig ved vask, vil det kunne gå i arv flere ganger.

STRIKKE ENKEL GENSER TIL BARN Relaterte emner

Du vet kanskje hva som kommer nå? Om du sa, «Gjenta prosessen en gang til» så har du helt rett! Bare strikk enda et erme på samme måte. Enkelt sett sammen din genser Sitter du nå med, foran og baksiden av genseren og 2 ermer? Da kan vi starte med å sette sammen delene til en fin genser. Men hvordan spør du? Sy sammen ermene til genseren.

STRIKKE ENKEL GENSER TIL BARN Kommentarer:
Forfatter på Strikke enkel genser til barn
Olstad fra Svolvær
jeg liker utforske norske bøker unimpressively. Se gjennom min andre innlegg. Jeg trives fliegendes Trapez.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net