Jessheim Videregående Skole

  1. Mer om
Jessheim Videregående Skole

Jessheim Videregående Skole LiktContent [hide]

Velkommen til Jessheim vgs. Her finner du viktig informasjon for elever, foresatte og søkere. Vi viser også frem hverdagen på skolen og våre resultater Jessheim videregående skole den største videregående skolen i Viken fylke. Skolen har 1500 elever og 265 ansatte og ligger i Jessheim sentrum Kunst, design og arkitektur (1. år, Varighet: 1 år) · Musikk, dans og drama med dans (1. år, Varighet: 1 år) · Studiespesialisering (1. år, Varighet: 1 år) · Helse Skolen tek atterhald om at fag vil bli sette i gang. Du kan velje programfag dersom dei passar inn i timeplanen, og dersom kombinasjonen av fag Oppfordrer elevene til å bruke munnbind gjennom hele skoledagen: – Det har kommet en del reaksjoner

Koronapandemien har påvirket dagliglivet vårt ekstremt mye På kort varsel får elever og lærere ved Jessheim videregående skole beskjed om å gå fra gult til rødt nivå eller motsatt. Stadig vekk veksles det mellom digital undervisning og fysisk undervisning.

Jessheim videregående skole australiaenred.com

Representanter fra elevrådet ved skolen mener at det mest slitsomme er mangelen på forutsigbarhet. I tillegg til helse og oppvekst HO. Skolen har også tilbud om tilrettelagt opplæring innen for flere studieretninger. Bygningsmassen utgjør ca.

Les også: Www hofskole no

Skolen ble etablert i 1972. Ny skolebygning stod ferdig høsten 2017. Skolen ble etablert i 1972.

Oh no, there's been an error

Området var tidligere en militærleir, Jessheimleiren, som ble revet for å gi plass til skolen. To hovedtorg er anlagt på skolens nedre- og øvre nivå ved hovedinngangene.

Disse fremstår som lyse og frodige og gir rom for ulik aktivitet. Disse informasjonskapslene inneholder verdier basert på valg du har gjort for å skreddersy din opplevelse av vårt nettsted.

JESSHEIM VIDEREGÅENDE SKOLE Relaterte emner

Skolen har 1500 elever og 265 ansatte og ligger i Jessheim sentrum. Bygningsmassen utgjør ca. Skolen ble etablert i 1972. Ny skolebygning stod ferdig høsten 2017. Skolen har seks utdanningsprogram, i tillegg til en stor avdeling for tilpasset opplæring.

Jessheim Videregående Skole
JESSHEIM VIDEREGÅENDE SKOLE Kommentarer:
Forfatter om Jessheim videregående skole
Brevik fra Vossevangen
Anmeldelse min andre innlegg. jeg er tent på Reifen. jeg liker lese romaner eventyrlig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net