Kåss Til Kvelds

  1. Mer om
Kåss Til Kvelds

Kåss Til Kvelds FørstDet blir god og uhøytidelig stemning når Else Kåss Furuseth og Markus Neby inviterer feststemte gjester til å dele sine beste (og verste Kåss til kvelds er et norsk talkshow på NRK1 med Else Kåss Furuseth og Markus Neby som programledere. Første program i serien ble sendt lørdag 29. Det er per mai 2021 laget tre sesonger av serien med totalt 30 episoder Se hele serien i NRK TV · 02:46. Kåss til kvelds feirer en fantastisk sesong. Varighet er 2 minutter og 46 sekunder Humoristisk talkshow med Else Kåss Furuseth og Markus Neby. Her blir det garantert god stemning, spennende gjester og mye moro Gjester hos Else og Markus er komiker Morten Ramm, programleder Synnøve Skarbø og kunstner og forfatter Aune Sand

Han har gjort seg opp noen tanker rundt hvorfor han er nominert.

Disse er nominert til Gullruten:

Nå lurer hele Norge på når vi får se han på skjermen igjen. I fjor tapte de for «Kongen befaler», det har ikke Neby glemt. Forestillingen gikk over 200 ganger på Torshovteatret og deretter på Nationaltheatret mellom 2011 og 2016.

I 2018 mottok hun Mental Helses Åpenhetspris. Det gjør hun med positivitet og humør. Uansett om vi prøver å være jålete. Flinder, er storfornøyd med det nye programlederparet: Else og Markus har en svært god kjemi.

Vi har sterk tro på at de sammen kan tilby publikum en underholdende lørdagskveld. Else er varm, rask i replikken og vanvittig dyktig til å få det beste ut av alle hun prater med. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene.

Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

NRK 1 TV Guide

Nyhetsbrev Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet.

E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

Else Kåss Furuseth får nytt NRK

Det betyr at kjendispanelet, som vanligvis sitter i studio, kan være på videolink og at eksperimentene som gjennomføres krever så få deltakere som mulig. Det kan få en litt talkshow-aktig følelse, sier Ådland.

Vi følger med på oppdateringene fra helsemyndighetene daglig.

I dag er det ingenting som er gitt. Kutter i gjestelisten «Alle mot 1» er ikke det eneste NRK-programmet som nedskaleres for å begrense smittefaren.

KÅSS TIL KVELDS Relaterte emner

Øde Nerdrum er nemlig nominert i kategorien «årets deltager». Han har gjort seg opp noen tanker rundt hvorfor han er nominert. Nå lurer hele Norge på når vi får se han på skjermen igjen. I fjor tapte de for «Kongen befaler», det har ikke Neby glemt. Så det var jo herlig å få den trøkket inn i kjeften, minnes Neby.

Kåss Til Kvelds
KÅSS TIL KVELDS Kommentarer:
Forfatter om Kåss til kvelds
Winther fra Skien
Jeg har lyst studere dokumenter oppover. Anmeldelse min andre nyheter. En av mine hobbyer er Flatternnüsse.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net