Viksund 35 Sjark Til Salgs

 1. Mer om
Viksund 35 Sjark Til Salgs

Viksund 35 Sjark Til Salgs NyttigDu finner 102 Viksund under Båter til salgs på FINN Båt. Søk blant alle typer båter i hele Du finner 22 Viksund, Yrkesbåt, Sjark og Skøyte under Båter til salgs på FINN Båt Vi har 42 resultater for Viksund Yrkesbåt/Sjark/Skøyte til salgs til de beste prisene. Den billigste båten ligger ute til Kr Bygget: 1988, Viksund Båt Nor A/S, Gausvik Type / Rigging: Sjark, rigget for Garn og teiner Ta kontakt om vi skal bistå med salg av din Selfa! Pen garnrigget og oppgradert Viksund 950 Speedsjark bygget

Musikk og foto Tommy Larsen legger altså ikke skjul på at han er en «sjarkromantiker», og ser fram til lange turer på havet der han kan synge ut til både Trygve Hoff, Boknakaran og K.

For de som kjenner andværingen, kommer det heller ikke som noen overraskelse at livet på havet vil bli godt dokumentert. Formidle det virkelige liv som skjer på havet, sier han. Det er også der drømmen ligger.

Han har ingen stor plan om å utvide, bli stadig større, kjøpe mange kvoter og bli reder. Jeg vil høste av havet, tjene til livets opphold og få mat på bordet hjemme.

Velg og vrak blant brukte fiskefartøy

Hvor mange er også avhengig av om man inkluderer fartøy fra andre land i Nord-Europa. Vi har i oversikten over 120 fartøyer, en del danske fartøy og noen få færøyske og islandske.

I oversikten over båter for salg har vi valgt ut blant de meste brukte meglerne i Norge og Danmark. Listen kunne blitt atskillig lengre. Men vi mener at den i sin nåværende form gir et inntrykk av hvilken tonnasje som er tilgjengelig. Markedet for brukt tonnasje endrer seg raskt. Når nye kvoteregler kommer på plass for norske sjarker med deltakerrettigheter, er det grunn til å forvente at fornying i denne flåten vil medføre at en del sjarker skal selges nedover i flåten, etter som redere velgere å investere i nye sjarker.

Nova Shipping AS har normalt få, men relativt store fartøy på sin oversikt. Skjermdump Flere kvitter seg med krabbebåter Det har allerede vært en del snøkrabbebåter til salgs og flere er solgt. Inspirasjon hadde han fått i det han fartet opp og ned langs Vestlandet, og besøkte trebåtbyggere.

Hummelsund Maritim AS

Her sugde han til seg impulser, dypt forankret i beste vestlandske båtbyggertradisjoner. I 1967 introduserte han sin første «hytte båt» på båtmessen « Sjøen for alle» i Oslo. Båten var verken blank, pen, eller med fancy linjer. Sånn sett hadde han et annet utgangspunkt enn datidens store norske båtprodusenter som Selco, Fjord og Ali-kraft fra Arendals området.

Se dette: Speedsjark selges

Disse var på denne tiden også blant Europas største båtprodusenter. Konkurrentene så med humør på denne oppkomlingen fra Vestlandet, som håndmalte båten sin siste natten før utstillingen åpnet, for at den skulle bli like blank som de andre båtene.

Dette kunne ikke konkurrentene annet enn syntes var morsomt, og Viksund fikk mang et smil fra de forbipasserende konkurrentene. Etter messen, hadde Erling Viksund solgt 25 båter, og nå var det ingen som lo lengre. Dette salget tilsvarte mer en ett års produksjon for Viksund på denne tiden! Neste skritt var å la dette få uttrykk på tegnebrettet, slik at resultatet kunne bli båter som virkelig kunne stå for en støyt, samtidig som de skulle tilfredsstille tidens krav til bruksvennlighet og komfort.

Viksund 27 columbi er en av Viksunds mange klassiske båter. I 1971 kom gjennombruddet for alvor med Viksund 25 Columbi. Bladet Sjøsports lesere kåret Viksund Columbi 25 til årets «grombåt», med god margin til nestemann. Rustfritt blødekar med hevebunn ca. Den er meget sterk og kompakt oppbygget. Den er utviklet i samarbeid med fiskerne der ute. Den har en del funksjoner som gjør at den fisker bedre.

Se vår webside for info. Jutland m3,overhalt 18000. Flytetelner 120 stk. Det ble bygget speedsjarker fra 25 til 35 fot. Konseptet ivaretok tradisjonene med sjødyktige båter kombinert med større fart, enda bedre sikkerhet, og høyere komfort.

Jostein Viksund, Erlings eldste sønn, dro til Sri Lanka i 1997 og fikk med Norads støtte etablert en ny fabrikk der nede. With-skrogene av Skibsplast og satte flere av modellene i produksjon blant annet Skandinavias mest solgte jolle - With 10 320.

Fiskebåtproduksjonen ble avviklet her hjemme i 2003 og deler av produksjon flyttet til Sri Lanka. På Askøy hadde Erlings sønn Rune for lengst overtatt sjefstolen.

Velg og vrak blant brukte fiskefartøy Kystmagasinet

Høvdingen selv startet med fabrikkutsalg og import av småbåtserien fra Viksund Båt Asia og driver aktivt med det den dag i dag. Han har overlatt roret for den andre virksomheten til Rune Viksund og gjør sitt beste for å holde fingrene av fatet, men det er ikke lett for en som startet virksomheten med hele sin kropp og sjel. Langs kysten av Vestlandet og Nord-Norge er Viksund for lengst et begrep.

I de mange mindre havnene på øyer og holmer, kjenner mange Erling Viksund personlig. Han har tatt turen langs kysten utallige ganger, drevet med demonstrasjonsturer, lyttet til hva kystbefolkningen og fiskerne ønsket seg av en båt. Og omsatt det til modeller som har hatt stor suksess.

Da han overlot roret til andre, rigget han seg en sjark og dro på fiske nordover langs kysten. Flere PR-stunts bidro til å holde imaget oppe. Eventyreren og «vikingen» Ragner Torseth reiste i Vesterled med en 31- fots sjark med navnet «Cleng Peerson». Over Atlanteren, til Grønlands kyster, videre til New Foundland og så til målet New York i forbindelse med 150-års jubileet til den første seilskuta med norske emigranter.

Mottakelsen var enorm og pressedekningen ble langt mer omfattende enn noen kunne drømme om. Dårlig vær til tross 31-foteren klarte turen uten nevneverdige problemer. Og se tilbake på en fantastisk historie.

Untitled Document

Uten Erling Viksunds personlighet, ville mye vært annerledes. Han våget å satse annerledes og han gikk aldri av veien for nye forslag og ideer.

Der ligger kjernen i historien om Viksund. Store modeller er nettopp kommet inn i programmet gjennom en samarbeidsavtale med Gulf Craft. Modellene bidrar til at Viksund fremover kan være med i kappløpet om kunder som ønsker seg modeller fra 40 fot og oppover. Hvis du tror at Erling Viksund snart skal pensjonere seg tar du feil. Han har nettopp kjøpt en velbrukt 31-fots Goldfish av en canadier som har seilt båten langs hele den amerikanske øst-kysten og ned til Bermuda.

Det er utgitt bok om ferden.

Viksund Wikipedia

Våren 2008 har Erling og kona planlagt å ta turen på ny. Planen er å seile mye av den samme ruta. Hva som skjer videre neste år, er det vanskelig å spå noe om. Dersom ikke banken har tatt fra oss båten igjen, går vi vel løs på en ny seisesong etter ferien, humrer Nilsen.

Vi er godt fornøyde med fasilitetene og plassen om bord, og gleder oss til å ta fatt for alvor etter ferien, sier Ørjan Nilsen.

Trond Jarle Nilsen søker på vegne av fiskerne i kommunen om tilskudd til innkjøp av tilhenger. Den hadde allerede en innarbeidet image som en skikkelig tøffi ng. Folks oppfatning av båten ble ytterligere forsterket ved at skroget også ble benyttet til proffe sjarker. Den gulorgansje skrogfargen symboliserte sjødyktige andre produsenter å kopiere den samme gelcoatfargen.

VIKSUND 35 SJARK TIL SALGS Relaterte emner

Småbarnspappa Tommy 34 har sagt opp lederjobben for å kjøpe sjark Gard L. Michalsen Artikkelen er over 6 år gammel Nå skal han ro aleina og tjene til livets opphold på havet. Tilfeldigvis ligger det i havna på Andenes i Vesterålen. Sånn at han hver dag har kunnet se ut over havet, på båtene som går ut og kommer inn, med torsk, sei, hyse og kveite, mat på bordet og penger på konto. Og nå skal han selv bli en av dem som ror ut i otta og kommer heim om kvelden.

Viksund 35 Sjark Til Salgs
VIKSUND 35 SJARK TIL SALGS Kommentarer:
Rapportert den Viksund 35 sjark til salgs
Stangeland fra Alta
Se gjennom min andre nyheter. jeg liker Freeboating. jeg elsker lese romaner merkelig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • 1 Dl Sukker I Gram
 • Hvordan Brette Dressbukse
 • Ryobi Batteri 2ah
 • Telenor Min Sky
 • Bts Tickets
 • Get Oppsigelse
 • Mva Enkeltpersonforetak
 • Bokstavformer Til Kake
 • Sabrura Bergen
 • Blod I Urinen Hos Kvinner Kreft
 • Dekker Forsikring Riper I Lakken
 • Saa Oslo
booked.net