Fagbrev Salg Og Service

  1. Mer om
Fagbrev Salg Og Service

Fagbrev Salg Og Service saftigContent [hide]

Jobber du med kundebehandling og salg over disk, salgskontor eller annet Service og kundebehandling – Er den viktigste delen i jobben du gjør På utkikk etter kurs og studier som gir deg fagbrev i salgsfaget? Finn ditt kurs eller utdanning i salg og service HER - Kursguiden.no hjelper deg Utdanningen er for deg som har lang erfaring innenfor salg og service og ønsker å ta fagbrev som voksen. På kurset får du økt dine teoretiske kunnskaper om Akademiet Nettstudier tilbyr kostnadfritt fagbrev i salgsfaget, for deg som jobber med, eller ønsker å jobbe med salg Utdanning for deg som jobber eller ønsker en jobb innen butikk, salg og service, men som savner formell kompetanse. Det samme fagbrevet som de på videregående

Få lærlinger i salg og service

For å kunne søke om mesterbrev må du ha: Fag- eller svennebrev i et mesterfag Arbeidet i mesterfaget i minst 6 år eller minst 2 år etter fag- eller svenneprøve Bestått eksamenene i mesterutdanningen eller tilsvarende godkjent utdanning Fagskolen, Vea og NEAK med flere, innvilget fritak på grunnlag av annen utdanning eller mesterbrev fra annet land eller innvilget fritak på grunnlag av realkompetansevurdering.

June, Norges beste i blikkenslagerfaget under Yrkes-NM 2014.

Fagbrev parallelt med studiekompetanse Ca. Her tegner du lærekontrakt i Vg1 og følger undervisningen dels på skole og dels i bedrift. Forsvaret tilbyr dessuten spesielle løp som gir både fagbrev, vitnemål og befalsutdanning trippelkompetanse.

Påbygning til generell studiekompetanse Dette er for deg som har påbegynt eller fullført yrkesutdanning fra før, og som ønsker generell studiekompetanse for å gå videre med høyere utdanning.

I vårt fag tilbys pr. Dette er en Bachelor i Serviceledelse og markedsføring. For mer info se: himh. Les mer om å søke skoleplass hos Viken fylkeskommune. Oppbygging og gjennomføring Gjennom YSK salg, service og reiseliv går du fire år på skolen kombinert med læretid.

Salg og service

Det betyr at eleven etter fire år går opp til en fagprøve og i tillegg får vitnemål. Trenger du hjelp til å gå gjennom pensum og lære hvordan du skriver oppgave, er det mulig å ta et teorikurs som støttes av Lånekassen.

Dette finnes både i klasseromsversjon og på nett, så du velger varianten som passer best for deg. Er du klar for å ta neste skritt i karrieren din?

Skrevet av Rune Sand Rune Sand er leder for 15 dyktige kompetanserådgivere innen fagbrev, som dekker nesten hele Norge. Vi svarer på alle spørsmål, og guider deg igjennom så du får det fagbrevet du trenger.

Utdanningsprogrammet vil lede frem til fire ulike fagbrev: Salgsfaget Sikkerhetsfaget Reiselivsfaget Som medlemmer i faglig råd representerer vi arbeidsgiversiden, arbeidstakersiden, samt skoleeiere, lærerorganisasjoner og elever innenfor disse fagområdene.

Stortingsmeldingen om Kunnskapsløftet Meld.

FAGBREV SALG OG SERVICE Relaterte emner

Fagbrevet Å gjennomføre og bestå en fagutdanning i salgsfaget er et skritt videre på veien mot å få fagbrev. Utdanningen vil gi deg økt kunnskap om faget, trygge jobben din og øke dine sjanser for å stige i gradene. Etter bestått teoretisk eksamen og 5 års relevant praksis kan du gå opp til den avsluttende fagprøve, bestå denne og få ditt velfortjente fagbrev Gjør som så mange før deg har gjort. Start fagbrevutdanningen din gjennom AOF Nord! Hos oss kan du fint kombinere jobb og utdanning. Om utdanningen Denne teoretiske utdanningen skal føre deg fram til den teoretiske eksamen i salgsfaget og tar utgangspunktet i det du allerede kan innen salg og kundebehandling, og de fagområdene du jobber med til daglig.

FAGBREV SALG OG SERVICE Kommentarer:
Forfatter på Fagbrev salg og service
Johansen fra Svolvær
Les også min andre nyheter. Jeg trives Mini Rugby. jeg liker lese tegneserier lojal.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net