Eames Gyngestol

  1. Mer om
Eames Gyngestol

Eames Gyngestol FaktaContent [hide]

Kjøp Eames RAR gyngestol, hvit fra Vitra online hos Illums Bolighus | Se vårt utvalg av Gyngestoler online | Opptjen 10% i bonuspoeng | Levering fra 85 kr Den billigste prisen for Vitra Eames Plastic RAR Gyngestol akkurat nå er 5 406. Det er et av de 100 mest populære produktene i kategorien Lenestoler Eames gyngestol ble først vist frem i 1950 på museumet for moderne kunst i New York. Det var da plastik stolene kom på markedet, det organisk støpte skallet Eames Plastic Armchair RAR er uten tvil en klassiker fra Vitra. Eames gyngestol med armlener tilbyr førsteklasses komfort Du finner 122 nytt og brukt annonser med søkeordet "eames" på FINN Torget. Søk blant alle typer ting i hele Charles Eames Vitra Gyngestol

Eames Fiberglass Chair RAR

Vitra regnes som en av innovatørene i designmøbelbransjen og har i alle år kun samarbeidet med de mest anerkjente internasjonale designere som f.

Hver enkelt person har sin egen personlige smak og stil, et interiør reflekterer dette, og det bidrar til en følelse av velvære og identitet. Ingen av de andre design kommer så nær å oppnå dette idealet som plast stoler.

Last ned også: Dream theater billetter

Eames gyngestol er flott, elegant og vil gjøre hjemmet ditt unikt! Eames stolen med armlener tilbyr førsteklasses komfort i denne gyngestolen. Dette for å dekke den doble fraktkostnaden tur - retur samt for plukking og pakking av varer.

Risiko ved transport Plakatbar. Disse figurene er modeller for figurene som også i dag blir laget og malt for hånd. Hvert produkt er unikt.

Stolene Panton Chair, danner en vakker formasjon sammen med et rundt spisebord. Foto: Birgit Fauske Stolen kan brukes både inne og ute, og er laget i Polyproylen som gjør at den tåler både vær og vind. Foto: Birgit Fauske 9.

Kameleoner Kan et møbel være en kameleon? Ja, spesielt når de kan brukes både inne og ute.

Panton Chair er laget i Polypropylen, noe som gjør den slitesterk og rustet for vær og vind — noe som gir deg muligheten til å skape en unik og superkul spiseplass både ute eller inne. Nyheter fra Vitra.

Du bruker for tiden en utdatert nettleser. Til tross for sin grønnere side, stolene fortsatt å være laget av plast til 2000-tallet, når produksjonen av resirkulerbar polypropylen virkelig begynte.

EAMES GYNGESTOL Relaterte emner

Designet som ammestol for en av Eames sine bekjente, ble den desverre ikke klar til i tide til hennes ammeperiode, men er alikevel blitt en av de mest kjente stoler både i design og pop kultur. Historie: 'Getting the most of the best to the greatest number of people for the least': med disse ordene, beskrev Charles og Ray Eames ett av sine viktigste mål som møbeldesignere. Ingen av de andre design kommer så nær å oppnå dette idealet som plast stoler. I årevis, utforsket designer paret den grunnleggende ideen om ett sete skall støpt for å passe konturene av menneskekroppen. Etter forsøk med kryssfiner og aluminiumsplate i 1940 produserte utilfredsstillende resultater, ville deres søken etter alternative materialer føre dem til glassfiberarmert polyester harpiks. Eameses anerkjente og fullt utnyttet fordelene av materialet: formbarhet, stivhet, hyggelige taktile kvaliteter, egnethet for industrielle produksjonsmetoder. Med dette materialet, som tidligere var ukjent i møbelindustrien, de har fått utviklet skallet design for serieproduksjon.

EAMES GYNGESTOL Kommentarer:
Rapportert den Eames gyngestol
Rostad fra Moss
Vennligst sjekk min andre innlegg. jeg liker Eislaufen. jeg liker utforske norske bøker kraftig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net