Alfa Romeo Elbil

  1. Mer om
Alfa Romeo Elbil

Alfa Romeo Elbil Ingen forpliktelseBilNorge.no) RENDERINGER: De trenger definitivt flere ben å stå på om de skal nå sitt mål om 400.000 biler i året, og kanskje kan en Alfa Romeo skal satse på SUV-er. Året etter kommer en ren elbil, skal vi tro britiske Autocar Da snakker vi selvfølgelig elbil – og kompakt SUV. Og som om det ikke er nok, kommer en ladbar hybrid også. Dette bør være lys i enden av en UMISKJENNELIG: Den er utpreget Alfa Romeo av utseende. Tonale slik den er avslørt på Solcelledrevet elbil skal produseres i Finland Så Alfa tar nå et skritt mot en eventuell elbil med en ladbar hybrid Den er kalt Alfa Romeo Tonale, og ser du hvor de vil med det navnet

Tatra 603 var østblokkens stormenns smak av det gode liv Linjene er unektelig 70-talls, med en god dash av både 60-tallet og 80-tallets tanker om hva den vidunderlige fremtiden ville bringe. Akk, så kan den ikke fly, men den ser i det minste ut som noe dine besteforeldre drømte om mens de stemte på Gerhardsen og drømte om Kennedy. Mørkt, med pusset stål og brune tre- og lærdetaljer. Rekkevidden er på 400 kilometer, men etter hvilken skala er uvisst. Man betaler følgelig for gamle synder, og hvordan dieselmotorene var for 10 år og mer siden.

Sjekk BMWs neste elbil DN

Det er bra plass i Stelvio — både i baksetet og bagasjerommet. Foto: Broom Les også: Slik blir Alfa-tøffingen enda barskere Verre med vinter Men likevel er det vanskelig å tenke seg noe annet enn at dieselmotoren — som tross sine mange gode egenskaper — er på vikende front.

Det er lett å forestille seg overskriftene når vinteren kommer, og det blir aktuelt å stenge ute bilene fra de store byene igjen, på grunn av luftkvaliteten.

Samfunnet har funnet sin syndebukk — og virker ikke interessert i å bytte den ut. Politikerne har ikke råd til å ta nok en U-sving, selv om det kanskje ikke er en så latterlig tanke som man skulle tro. Sorte lister, mørke ruter, sorte takrails og sorte felger står veldig godt til den knallrøde lakken på Alfa Romeo Stelvio. Foto: Broom Bommet med timingen Mens vi kjører rundt i Stelvio, er det fort gjort å tenke på hva som hadde skjedd om denne bilen hadde kommet da dieselsalget i Norge var på topp.

Jeg gleder meg sykt til å få se den nye elbilen

Alfa Romeo kunne risikert å ha en bestselger i stallen sin! Så den er praktisk også. Menyhjul i stedet for touchskjerm er gull verdt! Like lett å bruke som BMW sitt system er det imidlertid ikke. Foto: Broom Det finnes noen småting å pirke på.

Italienerne har dårlig tid, nå som konkurrentene pøser på med både hel- og hybridelektriske drivlinjer. Alt tyder på at teknikken er basert på de nye Plug-in hybrid versjonene av Jeep Renegade og Compass som presenteres lengre bort på Fiat Chrysler Automobiles stand.

Elbil Alfa Romeo 4C 12V

De har en 1,3 liters bensinmotor foran og en elektrisk motor bak som sørger for firehjulsdrift. Fronten er umiskjennelig Alfa Romeo, slik vi kjenner den fra Stelvia, Giulia og Giuiletta Selv om drivverket trolig får amerikansk opprinnelse er designet utvilsomt ekte Italiensk, og ekte Alfa Romeo.

Vi finner tydelige elementer som vi kjenner igjen fra tidligere modeller. Dette kan være et midlertidig problem. Vennligst prøv igjen om en liten stund. Du er innlogget som Vi finner ikke et aktivt abonnement på din bruker.

Opel blir elbilmerke

Som en tradisjonsrik bilforhandler er vi glade for å kunne tilby det nye merket MG i vår butikk på Bilhuset. Hos oss får du hjelpen du trenger til å finne bilen du vil ha.

Du kan få smakebiter på bilene vi selger her, men det beste inntrykket får du når du kommer til butikkene våre. Du finner detaljert informasjon om alt av bil og tilbehør på MGs nettsider. Der kan du se alle tilgjengelige modeller i Norge.

ALFA ROMEO ELBIL Relaterte emner

Elbil kåret til Årets bil Martin Jansen Artikkelen er over 10 år gammel For første gang i historien går Årets bil-prisen til en helelektrisk bil. En jury bestående av 57 motorjournalister fra 23 europeiske land har kåret Nissan Leaf til Årets bil i Europa 2011. Den elektriske motoren forsynes av et Nissan-utviklet laminert lithium-ion batteri med en effekt på mer enn 90 kW. Bilen skal ha en rekkevidde på 175 km mellom ladingene, som er i henhold til den nye europeiske kjøresyklus-standarden. Fjernstyrte funksjoner Bilen er fullt utstyrt med funksjoner som regenererende bremser, air conditioning, navigasjon, parkeringskamera og løsninger som gir eieren mulighet til å stille inn ladefunksjoner, overvåke bilens ladestatus og gjenværende batterikapasitet. I tillegg kan varmeapparat eller kjøling av kupeen igangsettes ved hjelp av mobiltelefonen eller en PC. Det eneste valgfrie tilleggsutstyret er et solcellepanel montert på spoileren bak, som bidrar til lading av bilens 12V batteri som brukes for å gi strøm til tilbehøret i kupéen.

Alfa Romeo Elbil
ALFA ROMEO ELBIL Kommentarer:
Forfatter om Alfa romeo elbil
Eliassen fra Hammerfest
Vennligst sjekk min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som hwa klingelte. Jeg nyter lese romaner intenst.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net