Geografi Quiz Med Svar

  1. Mer om
Geografi Quiz Med Svar

Geografi Quiz Med Svar ForårsaketContent [hide]

Spørsmål om geografi, land og mennesker. Hvilke to land ligger i kortest geografisk avstand til Maldivene Se svaret og resten av spørsmålene i quizen: Sommer-OL. 2021 © Quizer.no - - Personvern Dette er en geografi quiz med svar. Vanligvis så bruker en geografiquiz å omhandle land, byer, hovedsteder, sjøer, fjell og landemerker og det gjør denne På jakt etter geografi quiz med svar? Her finner du en oversikt over alle som er tilgjengelig på denne siden Denne kategorien består av quiz innenfor temaene: geografi, byer, verdensrommet, oppfinnelser, teknologi, transport. Er du flink til å svare på spørsmål om

I Quizappen er det ikke noe teknisk fiksfakseri, kun drøssevis av morsomme spørsmål som egner seg for høytlesning. Perfekt for hytteturer, bilturer, fester og middag med venner!

Last ned også: Julequiz med svar

Thu, 23 GMT ny beste fantasi farger geografi identitet kan vi gjette matte personlighet popkultur psykologi quiz for kvinner Thu, 14 GMT fra og med dette skoleåret er reglene endret og både 1p og 2p-karakteren vil komme på vitnemålet gjelder de som begynte i 1. Hvor ble Jesus pågrepet før han ble dømt til døden? Hvem regnes som påskebudskapets mest sentrale kvinne? Finnes historien om Jesus i Koranen?

Lærer med svar på det meste

En gudstjeneste som i mange kirkesamfunn feires om kvelden påskeaften 2. Slipper blender 2,8 mer eller mindre lys inn i et kamera enn blender 5,6? En snekker kan også bruke en rubank.

Hva er navnet på den islandske vulkanen som har utbrudd i disse dager? Hvilket land råder over det største landarealet av USA og Kina?

Har du lest dette? Yr langtidsvarsel stavanger

Hva er verdens nest største land, målt etter areal? På hvilken øy ligger Mauna Loa, verdens største skjoldvulkan?

Khronos store julequiz

Verdens høyeste fjell under vann ligger i samme øygruppe. Selv om planeten jorden ikke ble opprettet med landegrenser, er verdenskart med land grunnleggende geografi fakta og også de grunnleggende i dette geografi spørrekonkurranse. Å spille geografi spill er en god måte å lære geografi, teste dine kunnskaper om den verdenskart eller bare nyte spille tidsfordriv spill.

Hvor mange representanter må et parti ha for alene å ha flertall i Stortinget?

Den øverste lederen av den statlige fylkesadministrasjonen i norske fylker ble frem til 31. Hva er den nye betegnelsen på "fylkesmann"?

GEOGRAFI QUIZ MED SVAR Relaterte emner

Til hyggelige quizkvelder på puben eller hjemme. Hvilke to land ligger i kortest geografisk avstand til Maldivene? India og Sri Lanka. Quizen fortsetter etter bildet Visste du? Maldivene er sannsynligvis det flateste landet i verden. Det høyeste punktet er nemlig bare 2,3 meter over havet.

Geografi Quiz Med Svar
GEOGRAFI QUIZ MED SVAR Kommentarer:
Forfatter på Geografi quiz med svar
Bjørnstad fra Rørvik
jeg liker utforske norske bøker svakt. Se over min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Fahrradpolo.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net