Fredrikstad Dyrehospital

 1. Mer om
Fredrikstad Dyrehospital

Fredrikstad Dyrehospital PassendeMed det store, moderne dyrehospitalet på Wilbergjordet, vårt teknologiske utstyr og våre høyt kvalifiserte medarbeidere, er rammene for å nå ambisjonen på plass Velkommen til Fredrikstad Dyrehospital. Når vi undersøker ditt kjæledyr, tar røntgen, CT, gjør videoskopi, ultralyd eller utfører analyser i vårt liker dette · 895 snakker om dette · 2 256 har vært her. Vi holder til på 2500 moderne kvm på Wilbergjordet Followers, 12 Following, 662 Posts - See Instagram photos and videos from Fredrikstad Dyrehospital Fredrikstad Dyrehospital AS fra, Viken. Wilbergjordet 2, 1605 Fredrikstad Vis kart

At vi på Fredrikstad Dyrehospital har høy faglighet og spisskompetanse innen flere fagområder, bekreftes ved at vi mottar henviste pasienter fra mange kollegaer - fra nær og fjern.

Å være henvisningshospital for andre dyreklinikker og dyrehospitaler forplikter. Statistiske Takk for at du hjelper oss i å gjøre tjenesten bedre ved å tillate oss å se hva du finner interessant - helt anonymisert. Vi ønsker å benytte anonymisert informasjon om hva du ser på, for å kunne gjøre vår webløsning bedre og lage innhold som flere av våre brukere har bruk for og verdsetter.

Dyrekirurg sier nei til mill. vil bestemme alt selv

Alle pasienter behandles som våre egne, men uten å glemme, at de ikke er det. Derfor vil henviste pasienter kun bli behandlet for den lidelse, skade eller sykdom, som de er henvist for. Med en ekstremt krevende og sjeldent inngrep forsøker Ole å redde Leos liv.

Episode 6 11 mai 2020 Dachsen Felix har blitt lam etter en prolaps. Eier Jorunn har kommet til Fredrikstad Dyrehospital med et håp om at de kan redde lille Felix.

FREDRIKSTAD DYREHOSPITAL AS australiaenred.com

Episode 7 12 mai 2020 Lucas har store smerter i nakken, og Morten må forsøke å finne ut hva som er galt. Camilla tar imot to år gamle Kelly som sliter med alvorlig nyreproblemer.

Sensitive personopplysninger: Opplysninger om a rasemessig eller etnisk bakgrunn, eller politisk, filosofisk eller religiøs oppfatning, b at en person har vært mistenkt, siktet, tiltalt eller dømt for en straffbar handling, c helseforhold, e medlemskap i fagforeninger. Når det ikke særskilt presiseres og denne databehandleravtale henviser til personopplysninger, menes også sensitive personopplysninger.

Oida! Nettleseren din er utdatert

Behandling: Enhver bruk av opplysninger, som for eksempel innsamling, registrering, sammenstilling, lagring, utlevering eller en kombinasjon av slike bruksmåter. Behandlingsansvarlig: Den som bestemmer formålet med behandlingen av personopplysninger og hvilke hjelpemidler som skal brukes.

Databehandler: Den som behandler personopplysninger på vegne av den behandlingsansvarlige, Registrert: Den person som personopplysninger og vurderinger kan knyttes til. Behandlingens art, formål og varighet Behandlingen av personopplysninger som Databehandler gjør på vegne av den behandlingsansvarlige, består i å innhente personopplysninger om eier til dyr, det vil si e-post adresse, adresse, telefonnummer og annet kontaktinformasjon, men behandlingen av personopplysningen opphører etter innhenting ettersom de umiddelbart anonymiseres før de inntas i Pyramidion.

Hovedformålet med innhentingen er at Behandlingsansvarlig skal kunne tilby Pyramidion til Databehandler og andre klinikker. Pyramidion bruker opplysningene for å utvikle datamodeller for dyresykdomsbekjempelse.

Har du lest dette? Gat fredrikstad

Databehandlerens plikter Det er kun de personopplysninger som Databehandler får tilgang til som ledd i oppfyllelsen av kontraktsforpliktelser mellom Behandlingsansvarlig og Databehandler som omfattes av behandlingen. Databehandler skal følge de rutiner og instrukser for behandlingen som behandlingsansvarlig til enhver tid med rimelighet har bestemt skal gjelde, så fremt de er nødvendige for å etterleve gjeldende regelverk.

FREDRIKSTAD DYREHOSPITAL Relaterte emner

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Fredrikstad Dyrehospital Info Vi holder til på 1500 moderne kvm på Wilbergjordet, og har i dag ca 50 veterinærer, assistenter, dyrepleiere og administrative medarbeidere. Historie Vår ambisjon er å være ett av Nordens ledende dyrehospitaler. Dette er en ambisjon vi skal strekke oss etter og anstrenge oss for å oppnå. En ambisjon, bare du som kunde og kjæledyreier eller henvisende kollega, kan avgjøre om vi oppfyller. Med det store, moderne dyrehospitalet på Wilbergjordet, vårt teknologiske utstyr og våre høyt kvalifiserte medarbeidere, er rammene for å nå ambisjonen på plass. Men å være størst og mest moderne er ikke et mål, kun et middel til å nå målet. At vi på Fredrikstad Dyrehospital har høy faglighet og spisskompetanse innen flere fagområder, bekreftes ved at vi mottar henviste pasienter fra mange kollegaer - fra nær og fjern.

FREDRIKSTAD DYREHOSPITAL Kommentarer:
Forfatter om Fredrikstad dyrehospital
Ahmed fra Tønsberg
Jeg trives studere dokumenter enormt. Les også min andre innlegg. Jeg elsker absolutt alpines Skifahren.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Byggeprosjekter Fredrikstad
 • Leie Leilighet Fredrikstad
 • Hva Skjer I Fredrikstad
 • Jobb I Fredrikstad
 • Ny Pizza Fredrikstad
 • Shiki Sushi Fredrikstad
 • Take Away Fredrikstad
 • Vinmonopolet Fredrikstad
 • Bussruter Sarpsborg Fredrikstad 109
 • Meny Skøyen
 • 119 Telefon
 • Benløft I Ribbevegg
 • Stayclassy No
 • Løping
booked.net