B1 Bollinger

  1. Mer om
B1 Bollinger

B1 Bollinger I dagBollinger B1 og B2 er offisielle. Da vi så prototypene første gang, virket det ikke helt sannsynlig at biler som dette De to elektriske modellene av Bollinger-merket, SUV B1 og pick-up B2, er allerede priset i USA. Både SUV, kalt B1 og pick SUT: Bollinger B1 Sports Utility Truck. Foto: Produsenten Vis mer. De har begge 614 hestekrefter og gjør unna 0-100km/t på drøye fire Bollinger planlegger to modeller, kalt B1 og B2, som skal i produksjon neste år og lanseres i 2021. Bilene skal lages i forholdsvis små serier Et amerikansk selskap presenterer en fleksibel arbeidshest som er perfekt for det norske avgiftssystemet – Bollinger B

Stopp Systemer brukeren setter opp er spesifikke for et symbol og den utvalgte samplingsfrekvensen som er valgt for hver gang et nytt symbol eller samplingsfrekvens er plottet, vil sine egne tidligere lagrede stoppsysteminnstillinger bli lastet hvis de tidligere var fylt av brukeren, ellers blir de tilbakestilt som standard.

Som alle våre kartfunksjoner blir dine stoppparametre lagret og vil bli lastet opp ved hjelp av de samme innstillingene neste gang du logger på. Da dataene er oppdatert, blir stoppene dine oppdatert automatisk, og en oppdatert handelsrapport genereres.

Popup-vinduet er ment å gjøre stoppoppsettet for Stops Systems enklere. Det vil forsvinne etter en kort periode eller hvis du klikker på lukkeknappen på øverst til høyre Vanligvis har popup-knappen 3 knapper, OK, Bruk tidligere innstillinger og Clear Stops Settings Den første knappen fungerer som den samme som popup-vinduet lukkeknappen Den andre gir deg en mulighet til å vedta de samme innstillingene som den du brukte rett før du sendte den nye kartforespørselen.

Bruk tidligere innstillinger vil ikke vise om den nye kartforespørselen inneholder de samme Stopsystemene som den forrige. For å tilpasse diagrammet, rediger du kartinnstillingene på Innstillinger-siden, som er tilgjengelig fra hovedmenyen, og velg indikatorene på Indikator-siden som du vil plotte sammen med prisdiagrammet Du kan plotte så mange indikatorer som du trenger Bruk den tomme plassen til høyre for diagrammet for å dra siden for å bla til ønsket indikatordiagram.

Bollinger Bands Mobile applikasjonsdiagrammer tilbyr tilpassbare TrendLines som er opprettet, redigert og slettet manuelt av brukere med berøringsinteraksjon Det er også mulighet for automatisk å generere trendlinjer som kanaler i opp og ned trender.

Tilpassbare TrendLines er bare tilgjengelige for abonnenter. Se TrendLines support side.

Organiser diagrammer. Pris - og indikatordiagrammer kan trekkes for å endre rekkefølgen deres på siden Trykk og hold på et diagram som en meny vil dukke opp slik at du kan flytte diagrammet opp eller ned.

All diagrammer svarer på berøringsbevegelser panorering og zooming for å endre det synlige historiske området Horisontale berøringsdrager vil dra diagrammet tilbake og frem i det historiske tidsområdet Et historisk strekdiagram med det synlige spekteret som er uthevet, er også tilgjengelig Du kan berøre dra den uthevede vindu på den linjen for å endre det nåværende synlige området Du kan også bruke klype for å zoome bevegelser for å zoome inn og ut av et diagramområde.

Dynamiske spor og etiketter. Ved å trykke på et hvilket som helst sted i et diagram vises et krysshår sammen med den vertikale prisen eller indikator etikett samt den horisontale datoen etiketten til det aktuelle tidspunktet Dynamiske etiketter over det valgte diagrammet vil vise verdiene som svarer til den aktuelle datoen i tid for alle de viste prislinjene eller indikatorlinjens signaler.

Historiske vurderinger. På toppen av prisdiagrammet er en farget bar som viser historien til ytelsesvurderingene.

På den nederste kanten av prisdiagrammet er en farget linie som viser historien til potensielle klassifiseringer. Rød er dårlig, gul midt og grønn sterk. Verktøy og talestyring. På venstre side av skjermen er verktøy relatert til diagrammet Fra topp til bunn.

Se Penn Teller Get Killed Med Norsk Tale

To legge til en funksjonsindikator eller innstillinger, trykk på kommandoen for talekommandoen og når du blir bedt om det, si USE kommandoen etterfulgt av navnet på USE-funksjonen, fellesnavn. Dette ville ikke gjelde for diagrammer eller prisplotteskala, etc. Når en indikator med parametere blir forespurt, vil standardparametrene bli brukt til den indikatoren.

Dermed kan indikatorparametere ikke spesifiseres med talekommandoer. For flere eksempler, sjekk følgende. Auto Trendlines genereres automatisk uten brukers interaksjon og kan ikke redigeres De bruker en bestemt algoritme å generere dem Du har alltid muligheten til å gjemme eller vise dem på diagrammet ved hjelp av en innstillingsknapp som ligner på signaler, BB-fill eller hip lops switch.

Bollinger Motors

Manuelle Trendlines er kun tilgjengelige for abonnenter som er logget inn Denne kraftige funksjonen gir interaktive tekniske analysverktøy til våre Bollinger Bands Mobile Application TrendLines kan opprettes og tilpasses etter dine behov og preferanser ces Plasseringen, rekkevidden og formen til hver TrendLine bestemmes interaktivt med berøringsbeviset i diagrammet. For å opprette TrendLines trenger du bare å klikke på Trendlines-menyknappen ved siden av Trade Report-knappen for å åpne Trendlines-menyen.

Du kan velge mellom flere populære varianter av TrendLines og plasser dem på de ønskede stedene i diagrammet, velg start - og sluttkoordinatene med fingeren. Uvanlig TrendLines er forankret til betydelige punkter Dermed kan forankringspunktene knyttes til viktige punkter som en høy, lavt, nært, åpent, glidende gjennomsnitt, øvre bånd, nedre bånd osv.

Du kan bytte til redigeringsmodus ved å klikke på Redigeringsmodus knapp for å omforme eller forankre TrendLines ved å dra ankerpunktene I Redigeringsmodus kan du dra kroppen av TrendLine for å flytte den på kartet eller slette den.

Pes Emre Baltaoğlu

I tillegg kan du redigere en y-parametere som er spesifikke for en TrendLine ved å trykke og holde den. Når du bytter tilbake til kartmodus ved å klikke på kartmodusknappen, vil TrendLines bli husket mens du går frem og tilbake i historikkens tidslinje.

I redigerings - og opprettingsmodus, diagrammet går over tid, prisdiagrammer for å bestille på nytt og historikkvinduet slått av. TrendLines-menyen er plassert øverst til høyre i prisdiagrammet, og lar deg lage forskjellige typer TrendLines, redigere dem og bytte tilbake til diagrammodus Følgende seks knapper bytter diagrammet til TrendLines opprettingsmodus. Lukket Start, Lukket slutt.

Ved å bruke dra og slipp-handling, kan du tegne en TrendLine mellom to faste ankerpoeng. Åpne Start, Lukket End. Using Drag and Drop-handling kan du tegne en TrendLine som kommer fra høyre ankerpunkt og strekkes mot negativ uendelighet fra venstre ankerpunkt.

Lukket Start, Åpne ende. Ved hjelp av dra og slipp-handling kan du tegne en trendlinje fast ved venstre ankerpunkt, men fortsett Inues mot positiv uendelig på høyre side ankerpunkt. Åpen Start, Open End.

Using dra og slipp handling, kan du tegne en TrendLine som er ekstrapolert til negativ uendelighet fra venstre side ankerpunkt og positiv uendelig fra høyre ankerpunkt. Allows for konstruksjonen av veksten TrendLine Når den er valgt, dukker den opp vekstlinjemenyen som gir mulighet for 2 inngangsparametre Den åpne enden i boksen og den årlige kursverdien som linjen vokser per år Hvis den tidligere parameteren er merket, vil linjen fortsette å vokse i tid utover høyre side ankerpunkt Årsatsen er et tall mellom 10 og -1 Angi 0 15 for 15 årlig rente Linjen blir deretter tegnet som forrige linjer via dra og slipp actions.

Fibonacci Support Resistance Lines. Allows for konstruksjon av flere støttemotstand linjer opprinnelig satt til Fibonacci nivå forhold eller forhold etter eget valg Når den er valgt, dukker den opp multi-line-menyen som gir mulighet for flere innganger parametere, kryssboksen for åpne ender og opptil ni forholdsnivåer mellom -10 og 10 Hvis den tidligere parameteren er merket, vil linjene strekke seg horisontalt i tid utover høyre sideankerpunkt.

Denne rutenettet er trukket via dra og slipp-handlinger. Den første knappen i TrendLines-menyen er Diagrammodus-knapp Denne knappen lukker TrendLines-menyen og bytter diagrammet til normal kartmodus. Alle tidligere trukket TrendLines Fortsett synlig på skjermen, og dra på skjematiden er aktivert. Denne knappen bytter diagrammet til TrendLines redigeringsmodus. Du kan dra et ankerpunkt på en hvilken som helst TrendLine for å endre størrelsen. Du kan også dra hele TrendLine og reposisjonere den på diagrammet ved å ta tak i kroppen I denne modusen kan TrendLines slettes ved å klikke på et hvilket som helst ønsket objekt, som fremhever det i rødt, og trykker på sletteknappen.

Tapping og innehold av et flertallnett eller vekst linjen vil vise sin respektive egenskaper-meny for redigering av parametrene. Etter innlevering vil TrendLines oppdatere tilsvarende til de nylig oppdaterte parametrene.

Brukere kan slette TrendLines i redigeringsmodus ved å velge ønsket TrendLine og trykke på sletteknappen. Prisvarsler kun Android. Du kan alltid angi det synlige området ved hjelp av talekommandoknappen på kartsiden. Og her er ikke Bollinger et unntak. Om Bollinger har planer om et globalt salg vet vi ikke, men ettersom de planlegger en lang rekke med kjøretøy tipper vi at de har det.

Vi håper iallfall det, for de to bilene skiller seg ikke bare ut med et litt retroinspirert firkantet design som minner om gamle terrengbiler. Viser frem B1 og B2 I årene etter har man sett lovende pickup-modeller og SUV-er fra konkurrenter som Rivian og Ford, men først nå vender Bollinger tilbake med det som ser ut til å bli det neste store steget deres.

I natt kunne de nemlig vise frem den nyeste versjonen av B1-modellen deres, en firedørs SUV, samt B2 — en elektrisk pickup-modell. Annonse Bollinger tilbyr batteripakker på henholdsvis 60 og 100 kWt, og det skal holde til rekkevidder på rundt regnet 200 og 320 kilometer etter amerikanske målemetoder. I tillegg er den klar for hurtiglading, så du kan trygt reise på langtur.

Du kan for eksempel enkelt løfte ut baksetene, flytte bakruta forover og dermed gjøre bilen om fra en lukket fireseter til en pickup med åpent plan.

B1 har en lengde på 381 cm over en akselavstand på 267 cm. Bilen støtter hurtig hurtiglading via CCS-porten, som kan lade batteriet på bare 75 minutter. Mens B1s boxy-form gir inntrykk av at den er på størrelse med en Hummer, er den faktisk ganske petite, om enn bred og høy. B1 er bare 4,36 m lang, 1,96 m bred, 1,85 m høy, kjører på en 3,02m akselavstand, og har bare plass til fire personer.

B1 BOLLINGER Relaterte emner

Det er ikke utenkelig at flere nordmenn kunne tenke seg dette beistet. Foto: Bollinger Offroad-elbil nærmer seg produksjon Når amerikanerne skal lage en elektrisk offroadbil, skal det både gå fort, trekke mye og se barskt ut. Håkon Sæbø 15:05 - 27. Selskapet har modellene B1 og B2, som begge har over 600 hestekrefter og likner påfallende mye på Arnold Schwarzenegger-bilen Hummer H1. Om barskhetsskalaen skal sprenges, noe det kan virke som Bollinger tar sikte på, er ikke Hummer H1 noen dum bil å la seg inspirere av.

B1 Bollinger
B1 BOLLINGER Kommentarer:
Forfatter på B1 bollinger
Olsen fra Tønsberg
Les også min andre innlegg. En av mine hobbyer er Headis. jeg elsker rapporterer norske nyheter skjelven.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net