Lade Cageball

  1. Mer om
Lade Cageball

Lade Cageball OptimaliseringNidaros Cageball har et totalt areal på 1700 kvadratmeter med 4 baner. Banedekket er FIFA-sertifisert kunstgress. Kunstgresset oppfyller dermed strenge krav about 3 months ago: Da går det mot helg Vi har fortsatt ledige tider imorgen og i helgen på både Cageball og Cageball og Sandvolleyball Lade ønsker velkommen til å spille fotball og beachvolleyball innendørs. Cageball spilles på en kunstgressbane, med vant rundt Reservere en av våre baner her. Hos oss kan du reservere bane rett på nett, vi tilbyr faste avtaler og drop-in. SANDVOLLEYBALL · CAGEBALL Cageball er innendørs fotball på mindre baner, noe som har gjort det lettere for kameratgjengen og kollegaer å møtes for en actionfylt treningsøkt

Kick-boxing is often associated with mindless beating and kicking on the face, but it's not true. Boxing is a noble sport discipline with a rich history dating back to ancient times. It is a performance training under the supervision of a qualified trainer.

Personvernvilkår 11 tips til hva du kan gjøre, en regnværsdag i Bodø Har du fått med deg at Bodøsommeren i juni har uteblitt? Her er noen gode tips til hva du kan gjøre en vanlig regnværsdag i Bodø.

Trøndersk mesterskap i Cageball!

Et helt unikt konsept, hyggelig betjening og fantastisk kaffe. Her kan du også nyte en avocado toast eller noe annet godt fra menyen. Kafèen har åpent fra morgen til kveld, og er også en av de få som har søndagsåpent. Absolutt verdt å sjekke ut!

Menyen til Samvirkerlaget er fristende. Når vi åpner Cageball, gjør vi det for den fysiske og mentale helsen, at mange ønsker å bruke banen sin og at fotballen har åpnet med egne regler som vi selvsagt også følger.

Disse reglene endrer seg fort, og vi håper at vi om kort tid kan spille vanlig cageball igjen. For å gjøre det enklere kan man for eksempel spille med èn, to eller tre touch. Fredag — Søndag: Kr 660,- pr 45 min, kr 1100,- pr 90 min.

Ny idrettspark kan ødelegge for herregårdslandskapet

Cageball-bursdag bestilles på e-mail. Baneleie: kr 700,- 45 min, kr 1200,- 90 min pr bane. Leie av bursdagsrom koster 80,- pr.

Pizza: Fra kr 200,- til kr 290,- Stor, ca 3-4 pers Pizza bestilles ved ankomst. Dette er en stor signering for Er vel det fjerde året på rad vi deltar her og har i tidligere år vunnet turneringen et par ganger også.

November Skrevet av Rune Ø 25.

Cageball Trondheim er åpent Innendørs fotball på kunstgress

Det blir ikke noe cageballtrening på Lade denne helgen. Turneringen ble gjennomført på Nidaros Cageball på Lade.

Første kamp ble blåst i gang kl 11.

Gjennomføringen av turneringen gikk etter planen og primus motor for planleggingen, Endre Klokkervold fra EFT, var strålende fornøyd med dagen. Ingen alvorlige skader ble registrert, men Norsk Folkehjelp gitt etterhvert tom for isposer.

LADE CAGEBALL Relaterte emner

Ny dametrener Skrevet av Bård W 5. Nina vil også ha ansvar for talentutviklingen hos de yngre jentene i klubben gjennom prosjektet kalt Heimdal Talent. Dette er en stor signering for Er vel det fjerde året på rad vi deltar her og har i tidligere år vunnet turneringen et par ganger også. November Skrevet av Rune Ø 25. Det blir ikke noe cageballtrening på Lade denne helgen.

LADE CAGEBALL Kommentarer:
Redaktør på Lade cageball
Handeland fra Gjøvik
Se min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Boccia. Jeg har lyst utforske norske bøker forsettlig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net