Biltema Mjøndalen

  1. Mer om
Biltema Mjøndalen

Biltema Mjøndalen Av denne grunnContent [hide]

Welcome to Biltema Mjøndalen for a pleasant shopping experience! Monday-Friday 07.00 - 20.00; Saturday Mjøndalen Industriområde V/E134, Orkidehøgda, 3050 Mjøndalen (Drammen, Viken - tidl Finn de siste tilbudene, telefonnummer og åpningstider for Biltema i Orkidehøgda, 1A i Nedre Eiker på Orkidehøgda 5. 3050 Mjøndalen Biltema Mjøndalen, præsentation af sted og åpningstider. Mjøndalen industriområde v/E134, Orkidehøgda Mandag (I DAG): · Tirsdag: · Onsdag: · Torsdag: · Fredag: · Lørdag: · Søndag

Å deaktivere for markedsføring stopper ikke reklamen på vårt nettsted.

Statistiske Takk for at du hjelper oss i å gjøre tjenesten bedre ved å tillate oss å se hva du finner interessant - helt anonymisert. Etter en drøy halv time, fikk jeg pengene tilbake. Endte opp med 3 turer på Biltema På grunn av et sykkeldekk og slange til sønnen min sin sykkel.

Hyggelige ansatte er det ikke å finne i butikken! Ved inngangen av juli hadde Biltema omsatt for 450 millioner kroner netto. Når de nyåpnede butikkene ikke regnes med, er omsetningsveksten fra i fjor på 16 prosent.

Biltema Mjøndalen

Hovedtyngden av vareutvalget hos Biltema er fremdeles relatert til bil. På grunn av sin størrelse oppnår Biltema gunstige innkjøp, noe som kommer forbrukerne til gode i form av lave priser på produkter av høy kvalitet.

Vi søker nå en varehussjef som har kunden i fokus, er engasjert i varehuset, og som er en inspirerende leder for vårt fantastiske team Biltema Mjøndalen! I Biltema tilbyr vi deg som varehussjef en variert arbeidshverdag sammen med et godt team og hyggelige kollegaer.

Har du lest dette? Synsam strømmen

Som varehussjef har du overordnet ansvar for at den totale driften av varehuset ivaretas. Dette innebærer blant annet: omsetning, innkjøp, logistikk, økonomi, personal og markedsføring, samt gjennomføre og realisere Biltemas konsept og rutiner.

Opplysningene gis frivillig, og du er gjort kjent med at du kan kreve innsyn, retting og sletting etter personopplysningsloven. Personvernerklæring Personvernet ditt er viktig for oss, og denne personvernerklæringen beskriver hvordan Jobreg samler inn og bruker personopplysninger.

Personvernserklæringen baserer seg på lovverket i Norge, hvor Jobreg holder til. Innsamling av informasjon Informasjon som du registrerer i systemet finner du under din profil i systemet. Vi samler inn bruksdata for besøkende av siden, for eksempel trafikkdata, lokasjonsdata etc gjennom Google Analytics.

How to get to Biltema in Nedre Eiker by Bus or Train?

I noen tilfeller vil vi lagre e-postkorrespondansen når du kontakter oss. Hvordan informasjonen brukes Informasjonen som samles inn brukes hvor det er nødvendig for å: Levere våre tjenester til deg og å kommunisere rundt disse tjenestene med deg.

Matching av dine kvalifikasjoner og fasilitering i forbindelse med nåværende og fremtidige rekrutteringsoppdrag eller bemanningsoppdrag.

BILTEMA MJØNDALEN Relaterte emner

Ved å godta de anbefalte informasjonskapslene vil du få den beste opplevelsen og mest verdi. Samtidig kan du selvfølgelig velge å skreddersy din opplevelse. Vil du vite mer kan du lese personvernerklæringen vår og informasjon om informasjonskapsler Nødvendige Dette er informasjonskapsler som er nødvendige for å få alle funksjoner i purehelp til å fungere. Markedsføring Du vil nå få skreddersydde annonser i purehelp som du i større grad vil oppfatte som interessante. Ved å skru av markedsføring vil du få helt generiske annonser i purehelp som kan oppleves som lite interessante og kjedelige. Å deaktivere for markedsføring stopper ikke reklamen på vårt nettsted. Statistiske Takk for at du hjelper oss i å gjøre tjenesten bedre ved å tillate oss å se hva du finner interessant - helt anonymisert.

BILTEMA MJØNDALEN Kommentarer:
Forfatter på Biltema mjøndalen
Ingvaldsen fra Kirkenes
Se gjennom min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Freestyle-Fußball. Jeg nyter lese tegneserier skjult.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net