Morsomme Råd Til Konfirmanten

 1. Mer om
Morsomme Råd Til Konfirmanten

Morsomme Råd Til Konfirmanten Bli medIkke fordi rådene nødvendigvis er så gode, men mest fordi det var moro å skrive dem.) Det er strengt tatt ikke bare mine råd, da Guide med sitater, tips og råd. Du får en samling taler som selvfølgelig inneholder en takk fra konfirmanten, men også flere morsomme bemerkninger som Et utvalg av gode sitater og visdomsord du kan benytte i konfirmasjonstaler eller på et konfirmasjonskort Stress er farlig og selv har jeg hatt vel så mye glede av spas og moro med venner som de gode karakterene jeg fikk da jeg i perioder bare satt I dag er dagen da folk blir bedt gi dere råd om hvordan dere burde møte fremtiden. Det er egentlig en umulig oppgave

Her er dagens konfirmanter.

Foto: Miriam Sundbye. Vi har dekket bordene med fantastisk vintage servise, duker, bestikk, glass, vaser og mye mer fra Table Tales. Det gjorde virkelig en stor forskjell og gjorde at vi kunne dekke et helt unikt bord.

Jeg er så glad for at vi valgte naturfargede linduker og stoffservietter. Det gjorde at det ble et uformelt, men samtidig elegant bord. Table Tales leverte alle duker og servietter ferdig klar til bruk.

Vi fikk også låne et helt fantastisk kaffeservise. Ekstra sjarmerende at ikke alt er likt. Foto: Marianne Haga Kinder. Etter festen var ferdig var det bare å skrape bort kakerester og diverse og sette alt i kassene som de kom i. Table Tales er startet av Margrete Leite Andersen. Margrete har mange års erfaring som lidenskapelig vintagesamler, skattejeger, bordstylingentusiast og stemningsskaper. Med seg på laget har hun ulike samarbeidspartnere innen styling og design, blomster, trykksaker.

De leier ut vakre vintageserviser, glass, bestikk, duker og alt man trenger for å dekke et unikt bord.

Gode råd til konfirmanten

De har utrolig mye fint. Om du har planer om å lage et selskap utenom det vanlige. Men gammel nok til offentlig å velge livssyn? Le av deg selv Det er mange gode råd vi kunne ha gitt deg: Spis grønnsaker, les aviser, besøk bestemor, bruk stemmeretten, sørg for nok søvn og husk solkrem. I stedet velger vi ofte de store ordene. Hvis jeg skal gi ett konkret råd, må det være dette: Ikke ta deg selv høytidelig.

Selvironi er din viktigste egenskap, men husk at ingen får lov til å være selvironisk på dine vegne. Du er ikke voksen Kjære konfirmant, det er fristende å ønske deg velkommen inn i de voksnes rekker, men det er naturligvis bare tull. Du er ikke voksen ennå. Og etter hvert kommer du til å skjønne at alle vi andre også bare går rundt og later som vi er voksne, mens vi håper at ingen skal klare å gjennomskue oss.

Konfirmasjonssanger

Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Og hvis du kommer dit, snakk med noen om det. Ikke sug ansiktet ditt fast i et shotteglass for å få større lepper. Seriøst, slutt med det. Verden ser gjerne bedre ut enn den er.

Last ned også: Ekspertenes beste råd slik bygger du muskler raskt

Særlig når du er på toppen og ser utover. Hvis man har penger er det ekstra vanskelig å få øye på fattigfolk. Så ikke gå med på at «vi har det så fint her i Norge» uten å sjekke. Jepp, det er hurtigtasten for å slette nettleser-historikken din. Unntatt i Safari for Mac.

Prøv derfor å unngå å bruke Safari for Mac. Noen ganger må man gjøre det rette selv om det kan føre til problemer med politiet. Hvis du befinner deg i en sånn situasjon: Ikke snakk med politiet. Du kan få de gratis på gratiskondomer. En venn av meg ble allerede i tolvårsalderen tatt for å stjæle kondomer på den lokale butikken. Han havna i forliksrådet og måtte jobbe en times samfunnstjeneste som straff.

Kort Konfirmant Hvit

Lag gjerne en liste, som «5 grunner til at du er vår favorittkonfirmant», «ønskeliste for deg», «7 ting jeg har lært av deg» etc Kan du bygge noe rundt sanger? Egenskaper på samme bokstav? Eller som en av de beste konfirmanttalerne jeg har hørt gjorde det: «Fordeler og ulemper ved å ha deg som storesøster».

I relasjon: Slimposebetennelse kjerringråd

Prøv å lag deg et konsept og vær trofast mot det. Pass tiden En tale som holdes ved bordet bør sjelden vare mer enn 5 minutter.

Mange mister tidskontroll fordi de har lest gjennom manus og det går fort, men taletiden går saktere enn lesetiden. Du kan også legge pengene i en fin gaveeske, så blir det vanskeligere for konfirmanten å gjette hva gaven er. Noen syns også at det er gøy å feste en viss sum med mynter på kortet. Gavekort til den ubesluttsomme Selv om gavekort og penger i utgangspunktet er det samme, vil vi påstå at det er mye morsommere å gi bort et gavekort. I tillegg unngår du også at konfirmanten bruker opp pengene på impulskjøp i skolekantina.

Du får kjøpt dittgavekort.

MORSOMME RÅD TIL KONFIRMANTEN Relaterte emner

Tweet on Twitter Det er eit av dei sikraste vårteikna i Norge. I desse tidlige maihelgane kan du runde eit gatehjørne i eit elles fullstendig folketomt bygdesentrum, og gå deg rett på ei klynge med forvirra menneske i bunad. Mange turistar trur feilaktig at dette er spesielt nasjonalistiske og spesielt tungnemme innfødte som øver seg på å gå i tog til 17. Men i verkeligheita er dette halvfjerne slektningar av ein tenåring, og dei lurer på kvar konfirmasjonsseremonien skal vere. Du, kjære lesar, er kanskje ein av desse som denne eller neste helg skal stå i bunad i eit elles folketomt bygdesentrum og leite forvirra etter konfirmasjonsseremonien.

MORSOMME RÅD TIL KONFIRMANTEN Kommentarer:
Rapportert den Morsomme råd til konfirmanten
Andersson fra Svolvær
Jeg nyter dele interessante nyheter umiddelbart. Siste nytt: min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Biathlon.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Hellstrøm Rådyrstek
 • Kløe I Øret Kjerringråd
 • Kjerringråd Mot Kramper I Bena
 • Gratulerer 50 År Morsomme Bilder
 • Vorte Kjerringråd
 • Visdomstann Smerter Kjerringråd
 • Trådløst Tastatur Best I Test
 • Illeluktende Utflod Kjerringråd
 • Helthjem Rabatt
 • Kvalm Etter Mat
 • سفارت ایران در نروژ
 • Sats Fornebu
 • Busstider Levanger
 • Øvelseskjøring Speil Europris
booked.net