Hvilken Disney Prinsesse Er Du

  1. Mer om
Hvilken Disney Prinsesse Er Du

Hvilken Disney Prinsesse Er Du MuligheterHvilken Disneyprinsesse er du? Du vil aldri igjen lure på hvilken prinsesse du er, og viktigst av alt, du vil også få vite Hvilken Disney-prinsesse er du? Disney er ikke bare kjent for sin mest elskede karakter Mickey Mouse, men også for sine vakre prinsesser Hvilken Disney-prinsesse er du? Det var en gang en Facebook-bruker, DU, og du ville ta en test for å finne ut av hvilken Disney-prinsesse du hadde vært Pocahontas, Aurora, Tiana eller Belle? Hvilken Disney-prinsesse ligner du mest på? Ta testen og finn det ut under Hvilken Disney-prinsesse er du? Livet ditt er som et eventyr! Vi kan vise deg hvilken Disney-heltinne du er! Livet ditt er som et eventyr! Vi kan vise deg hvilken

Prinsesse Askepott er det ideelle Vekten: Hun prøver sitt beste for å komme sammen med sin onde familie, får venner med mus og fugler, og har et mykt sted for fester. Imidlertid hater hun konfrontasjon og er veldig ubesluttsom. Det er likevel ganske skånsomt sammenlignet med en versjon som sirkulerte på folkemunne i Europa i gamle dager — før historien ble pyntet på av overklassevennlige forfattere.

Der ble nemlig kongen så sint at han tvang søstrene til å danse til de døde, iført glødende varme jernsko! Er kjolen hvit eller blå??? Problemet med kjoler som enten er hvite eller blå oppstod allerede i 1950, da Disney ga ut sin animasjonsfilm om Askepott.

I den originale Disney-filmen kan kjolen se litt sølvhvit ut, maks lyseblå. Av disse er Skjønnheten og udyret 1991 den eneste som har vært nominert til Oscar for beste film. Fordi det alltid har vært sånn.

Hvilken Disney Prinsesse Er Jeg

For en sjenert og litt småbekymret jente på sju-åtte år gjør møtet med Disneys magiske univers inntrykk. Prinsessene er skinnende vakre, de er snille, trosser motgangen, gjerne med hjelp av litt magi og vinner lykken.

I filmene med de klassiske Disney-prinsessene er gjerne sluttbildet et lykkelig brudepar. Mitt første møte med denne verdenen var Askepott. Hun slaver for stemoren og sine stesøstre, som på ingen måte fyller skjønnhetsidealet for Disney-prinsesser. Du er også en ekte venn, som er god til å holde vennskap på lang sikt. Din spesielle mot og lidenskap kan også gjøre deg ekstremt sta. Mens du er modig, er du også distrusting, sjalu og hemmelig.

Disneys klassikere

Du er svært mistenkelig for alle som ikke er i din indre sirkel. Du kan ha venner, men du har det vanskelig å la dem inn først. Når de har bestått testen, er de der for å bli. Din Disney prinsesse er Elsa fra Frossen.

Hvilken prinsesse er du?

Elsa, som deg, er også en god leder, hvem er modig og uavhengig. Hennes fall er hennes manglende evne til å la folk inn. Hun bygger enda en mur mellom henne og hennes søster, som bare vil ha noe annet enn å ha et nært forhold til henne.

Mens Elsas hemmelige natur er katalysatoren for mye av filmen, overvinner hun hennes ønske om å avstå fra andre og vokse til en sterk leder.

Du er idealistisk og sjenerøs.

Disse egenskapene resulterer i et barnlignende underverk, da du aldri synes å la verden få deg for ned. Denne idealistiske personligheten kan føre til at du gjør løfter om ting du ikke vil kunne levere. Du biter ofte mer enn du kan tygge på grunn av din optimisme. Du er også utålmodig. Hei, du vil ha det du vil ha når du vil ha det. Ditt ønske om eventyr trekker deg mot frihet og reise.

Du hater å være begrenset. Din Disney prinsesse er Ariel fra Den lille havfrue.

Hvilken prinsesse er du?

Disney skapte så mange at det er rettferdig å si at enhver personlighet på en eller annen måte er representert! Har du noen gang spurt deg selv hvilken Disney Princess du er? At det skulle være spennende og underholdende å følge med på reisen til en fransk rotte ved navn Remy og hans ønske om å bli en kulinarisk kokk er vanskelig å forestå.

Rotte og kjøkken er kanskje tidenes mest uheldige kombo. Likevel er det et univers man lett aksepterer og elsker. Ja, det handler om en vakker ungjente som må bruke kroppsspråket for å få en svært naiv prins en slags Disney-verdens Jon Snow til å forelske seg i henne.

Den konservative kommentatoren Ben Shapiro twitret: «Ja vel, hvis Kristen Bell er ukomfortabel, må vi kanskje forkaste alle våre århundregamle eventyr.

I dette søte ubehag Dagsavisen

Disneys film er en bearbeiding av brødrene Grimms Schneewittchen, en fortelling om ei syv år gammel jente som kan måle seg i skjønnhet med den sjalu, morderiske og kannibalistiske nye kona til jentas far, som nylig er blitt enkemann. Grimm-brødrenes dronning prøver flere ganger å ta livet av Snehvit, og lykkes til slutt med et forgiftet eple.

Snehvit blir ikke kurert med «kjærlighetens første kyss», men når en av kistebærerne snubler slik at en bit av det forgiftede eplet løsner i halsen hennes.

Når hun våkner, erklærer hun og prinsen sin kjærlighet til hverandre, og dronningen blir dømt til å danse i rødglødende jernsko under bryllupsfesten, helt til hun segner om og dør. Kanskje Shapiros problem ikke er at Bell kritiserte et eventyr, men at hun stilte spørsmålstegn ved Disneys konservative kjønnsroller og deres plass i amerikansk kultur. Se Snehvit med familien i jula Selv om det i dagens kulturelle klima kan virke som at det å stille spørsmålstegn ved noe, er det samme som å forkaste det, vil jeg foreslå at vi ser litt annerledes på disse diskusjonene.

Det er tross alt fremdeles mange som elsker Disneys Snehvit. Den var blant de første 25 filmene som ble utvalgt til å bevares i USAs nasjonale filmregister, og the American Film Institute kåret den til en av de 100 beste amerikanske filmene gjennom alle tider.

HVILKEN DISNEY PRINSESSE ER DU Relaterte emner

Verdidebatt Verdens første møte med Disney-prinsessen FILM: Disneys «Snehvit og de syv dvergene» var en filmatisk sensasjon da den hadde verdenspremiere rett før jul for 83 år siden. I senere tid har den fått skarp kritikk for sine konservative kjønnsroller. Men det er all grunn til å fortsette å se filmen. Det kan hevdes at 21. Etter tre år med evinnelig kritikk fra både familiemedlemmer og folk i filmindustrien, samt et budsjett som var så stort at han ble nødt til å ta opp et personlig lån med huset som sikkerhet, var det tid for premieren på verdens første helaftens animasjonsfilm: Disneys Snehvit og de syv dvergene. Det som utspilte seg ved Carthay Circle Theater denne kvelden sent i desember kunne vært tatt rett ut av en film. Lyskastere lyste opp himmelen, limousiner stanset ved det røde teppet, og kjendisene som steg ut minglet med skuespillere utkledd som de syv dvergene og Disneys populære figurer Mikke, Minni og Donald.

HVILKEN DISNEY PRINSESSE ER DU Kommentarer:
Forfatter om Hvilken disney prinsesse er du
Stubberud fra Finnsnes
Jeg nyter rapporterer norske nyheter med rette. Anmeldelse min andre nyheter. jeg er tent på amerikanischer Handball.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net