4xd Kino

  1. Mer om
4xd Kino

4xd Kino ForbedreDX er et filmformat der du opplever filmen i 4 dimensjoner. Nå er ikke kinoturen lenger begrenset til å bare foregå på lerretet. Kino-konseptet 4DX er en DX er et 4D-filmformat utviklet av CJ 4DPlex, et datterselskap av den sørkoreanske kinokjeden CJ CGV. Det gjør det mulig å utvide filmer med forskjellige praktiske effekter, inkludert bevegelsesseter, vind, strobelys, simulert snø og dufter DX er designet for å forsterke filmopplevelsen og følelsen av å være tilstede i handlingen gjennom fysiske effekter. På "Kong: Skull Island" fikk vi blant Tar kinoopplevelsen til et nytt nivå. Nordisk Film Kino slår seg sammen med CJ 4DPLEX og introduserer 4DX-teknologi i Norge for første gang, nærmere bestemt p Det blir bevegende seter og andre fysiske effekter i kinosalen, spesifikt designet for å forsterke opplevelsen av

Du vil kanskje like: Kongsberg kino gavekort

For oss er det viktig å ligge langt fremme når det gjelder innovasjon og muligheter. Så vil vi se hva som virkelig tar av, og hva som ikke tar helt av.

Kino 4DX gir en heftig opplevelse

Slikt er vanskelig å spå, sier Ronny Lieblein. Så får vi se utviklingen her. Blir dette en suksess, så er det stor sannsynlighet for at vi øker antall kinoer hvor vi kan tilby nettopp reklame i 4DX, sier Ronny Lieblein.

Last ned også: Arendal kino

Nedenfor kan du også se reklamen til Samsung og vignetten til Media Direct Norge. Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter. Vis kommentarer Har du noe å tilføye?

Kinobilletter med sparegaranti (Norgesbilletten) 70kr

Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg.

Men når de oppdager en annet planet som tilsynelatende er paradis, som i tillegg ligger mye nærmere, bestemmer de seg for å sjekke ut den i stedet. Der er selvfølgelig ikke alt som det skal, og det går fra 0 til 100 ganske så kjapt.

Kino 4DX gir en heftig opplevelse

For en intens film. Det er det ordet jeg sitter igjen med: intenst. Man blir tvunget inn i en aktiv seeropplevelse, og det er ikke nødvendigvis en god ting.

Har du lyst til å bygge din egen hjemmekino? Sjekk hvor mye du kan få i lån her Da 3D-teknologien kom, slo det ikke fullt så godt an blant publikum som industrien hadde forventet. Noen mener at dette er den beste måten å se en film på, mens andre blir slitne i øyne og hodet av 3D-effektene. Mange mener også at 3D-brillene gjør filmen for mørk.

Det føltes som om noen pisset meg i nakken. Vannet var det som avledet meg mest fra handlingen. Å få en vannsprut i fjeset da Samuel L.

4XD KINO Relaterte emner

Opplev Norges første kino med kun lenestoler i alle saler, hvor du kan justere stolene etter ditt komfortnivå med justerbar rygg- og nakkestøtte, samt utfellbar fotskammel til beina. Sjekk ut vårt kinoprogram og bestille billetter i dag! Dette er en ny­skapende teknologi som gir en rev­olusjon­erende film­opp­levelse. Nå kan du glede deg til effekter som be­vege­lige stoler, vind, regn, snø og dufter. Lounge-område med behagelig atmosfære, mini-lekeland for de minste, og «Starbucks On The Go» som er et selvbetjente kaffeautomat konsept.

4xd Kino
4XD KINO Kommentarer:
Forfatter om 4xd kino
Sandvik fra Tønsberg
Se over min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Casino Glücksspiel. jeg elsker utforske norske bøker høyt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
booked.net