Walterscheid Aksling

  1. Mer om
Walterscheid Aksling

Walterscheid Aksling RefunderesKraftoverføringsaksel for bruk på mindre vinsjer, kappsager, sprøyter, kunstgjødselspredere osv. i lengde 710 mm med 1 3/8" anslutning i begge ender Høy ytelse og lang levetid; Stjerneprofil; Brytebolt med 1 3/4" anslutning; 1010 mm lang; Bruddboltmoment på 3330 Nm Kraftoverføringsaksler passende til Walterscheid. Standard utførsel · Vidvinkel kraftoverføringsaksel énsidet · Vidvinkel pto-aksel enkelt med Kraftoverføringsaksel til traktor fra Walterscheid. Enkelt vedlikehold, langlevetid og suveren driftsøkonomi Akslinger fra BYPY leveres på redskaper fra en rekke norske og europeiske produsenter. Akslingene leveres med: Long-life kryss med 50 timers smøreintervaller

Har du en brukt traktor till salg? Mascus er markedsleder på kjøp og salg av brukte traktorer i Norge. Kjøp og salg av ny eller brukt traktor.

Pumpene er forberedt for tandemutførelse, og 2 standardpumper bygges saen til en dobbeltpumpe ved hjelp av et monteringssett. Tillatt cst, anbefalt 6-40 cst. Ved oppstart, maks 2000 cst.

P - Kontinuelig arbeidstrykk. Pakningssett, kiler kiler etc. Alle bryteboltkoblinger fra Walterscheid har herdet kuttsone som hindrer deformering av bolthullet selv etter lang tids bruk.

Aktuelt nå 01

Opplagring av koblingshalvdelene hindrer varmgang og tilhørende havari hvis koblingen løser ut og ikke umiddelbart frakobles. Hvis du ønsker å spare på din neste handletur til Felleskjøpet, ikke glem å bla igjennom hele katalogen fra siden 1 til side 52. Du trives med kunder og har noen år med relevant erfaring. Du er vant til å bruke dataverktøy som Office-pakken.

Du er strukturert og systematisk. Du får også Autodrive som standard på Efficient-modellene. Dyna-6 har samme spesifikasjoner, men med seks powershift-gir og 24 gir i begge retninger.

Ny generasjon SCR-teknologi. En avansert motor som bruker Common rail og høy luftstrøm gjennom de fire ventilene per sylinder til å påvirke drivstofføkonomien positivt. Blant nyhetene er kraftigere transmisjon, mulighet for fabrikkmontert frontlaster, bedre komfort og ny demping på framakslingen.

Fordi det da blir mindre ­behov for kjøling, får du plass til et frisiktpanser som gir ­uovertruffen sikt på de nye modellene.

Gkn Walterscheid As Service And Distribution Branch Norge, Verpetveien

Serviceintervaller på 500 timer og lavere tomgangshastighet gir ytterligere ­besparelser. Ny transmisjon, nytt fram- og bakakseldesign og nye hydrauliske spoleventiler gjør den sterkere og like smidig som de mindre modellene i serien. Komforten i de nye MF 5600-modellene er betraktelig forbedret. Det inkluderer ergonomiske kontroller, buet vindu foran og mulighet for konsoll i høyre armlene med T-spak for transmisjonen, samt to elektroniske spoleventiler eller elektronisk lasterspak med girbetjening integrert i armlenet hvis du velger Efficient-pakken.

De tre nye modellene leveres både som Essential og Efficient, med mulighet for fjæring på førerhuset. Støynivået innvendig er på bare 71 dBa og interiøret er hentet fra de større MF 6600- og MF 7600-seriene, inkludert enkle og ergonomiske kontroller og buet vindu foran.

Du ­ ­velger mellom Standard-, Slimline- eller Visio-tak. Oppgraderer du til Efficient-pakken, får du et enda høyere komfortnivå. Det inkluderer OptiRide mekanisk førerhusfjæring, konsoll i høyre armlene med T-spak for transmisjonen, samt to ­elektroniske spoleventiler eller elektronisk lasterspak med ­girbetjening integrert i armlenet.

Den gir en rekke muligheter for effektivt lasterarbeid.

Det finnes også en interessant mellomvariant for de som har mye lasterkjøring, der du får elektronisk lasterspak i armlenet, mens transmisjonsbetjeningen sitter på høyre sidekonsoll.

Du kan velge mellom elektronisk eller ­mekanisk lasterspak, der den elektroniske har flere lure funksjoner tilgjengelige på skjermen foran deg. Det inkluderer ristefunksjon og ferdig innstilte ­motorhastigheter som endrer seg automatisk når du betjener lasterspaken. Ny demping på framakslingen. Massey ­Ferguson har utviklet sitt eget eksklusive system for fram­ akselfjæring.

Dette er fullt integrert i designet av de nye MF 5600-modellene og tilgjengelig som ­ekstrautstyr på alle tre modeller. Det kompakte systemet baserer seg på en ­demperarm montert mellom en spesialutviklet støpt bunnpanne og den nye framakselfjæringen med hydraulisk styring. Det enkle designet gir maksimal bakkeklaring og svingradius, samtidig som du får utmerket kjørekomfort. Enheten er enkel å vedlikeholde via fire smørepunkter. Den nye fjæringen kommer ikke i konflikt med frontlasteren eller med fronthydraulikken, og alle tre kan være montert samtidig.

Fabrikkmontert frontlaster. Nettopp ­laster­arbeid er det nok mange som kommer til å benytte de nye MF 5600-modellene til.

Eiksenteret Gran

Velger du en ­traktor som er ferdig forberedt for ­frontlaster fra f­abrikk Du kan velge å få din nye MF 5600-modell ferdig forberedt for frontlaster fra fabrikk. Da kommer den med fullintegrerte lasterbraketter og ferdig hydraulikkopplegg med midtmontert hydraulikksentral under førerhuset og slanger opp til lasterbraketten på høyre side.

Du kan velge mellom elektronisk eller mekanisk lasterspak. De tre nye modellene leveres både som Essential og Efficient, med mulighet for fjæring på førerhuset De nye modellene MF 5611, MF 5612 og MF 5613 er høsten store lansering fra Massey Ferguson og setter en ny standard i volumsegmentet.

Den nye MF 8700-serien bygger på den prisbelønte MF 8600-serien. Med hele 400 hk blir dette de kraftigste traktorene fra Massey Ferguson. Under Agritechnica i november får verden for første gang se den nye MF 8700-­serien.

Serviceintervallene er 500 timer for motoren og 2000 timer for transmisjonen.

Walterscheid kraftoverføringsaksel

Det er ikke bare under det nydesignede panseret det er store endringer. Det nye førerhuset gir bedre komfort og kontroll. Dashbordet er slankere og har fått en større fargeskjerm på 70 x 52 mm. Dette er 50 prosent større enn tidligere, og oppløsningen er vesenlig bedre. En ny layout på B-pillaren følger Massey Fergusons nye design, med egne moduler for å kontrollere lys, PTO og kraftuttaket bak.

F­ erguson-traktorer. Det kompakte designet med smale, ovale eksosrør gjør at MF 8700 har et slankt panser som gir svært god oversikt. En ny kjølepakke forbedrer drivstofforbruket ytterligere. Kjølesystemet inkluderer vannradiator, oljekjøler og kondensator. Varm luft slippes ut separat, mens kjøligere luft dirigeres mot radiatoren. Designet gjør det enkelt å komme til filtre og radiatorene. MF 8700-serien leveres kun med trinnløs ­DynaVT-transmisjon. Alle modellene er tilgjengelige i Efficient eller Exclusive-spesifikasjoner.

MF 8700-serien blir lansert på Agritechnica i Tyskland i november, og vil være tilgjengelig i Norge fra neste år. Svært miljøvennlig. Fordi motoren utnytter optimalisert høytrykks Common rail-innsprøyting som ­reduserer utslipp av partikler, trenger ikke motoren et Diesel Partikkel Filter DPF. Ved å resirkulere noe av eksosen senkes dessuten ­temperaturen, noe som reduserer bruken av AdBlue og den nye MF 8700-serien diesel.

MF 8700 har selvfølgelig fått en rekke forbedringer fra den prisbelønte MF 8600-serien, som i sin tid introduserte SCR-teknologi på Massey Modell MF 8727 MF 8730 MF 8732 MF 8735 MF 8737 Maks effekt i hk med Engine Power Management 300 325 350 380 400 Maks effekt hk 270 295 320 350 370 Nominell effekt hk 240 265 290 320 340 Førerhusversjon Efficient, Exclusive 7 Det kompakte designet, ovalt eksosrør og slankt panser gir svært god oversikt småfrø Nye stortreskere fra Fendt De nye X- og P-serie skurtreskere fra Fendt er beregnet på kornbønder som trenger topp ytelse og avansert teknologi på jordet.

Motorene ­oppfyller selvfølgelig de nyeste kravene til utslipp i EU. De nye ­treskerne leveres i arbeidsbredde opp til 10,7 meter på X-serien og 9,2 meter på P-serien.

Du kan velge mellom et stort utvalg ­ekstrautstyr. Utformingen gjør den enkel å fylle og heve.

Den roterende innmateren lager bevegelse i massen slik at utmatervalsen alltid får tilført ny masse. Ny styreboks fra Junkkari Jukkari har lansert en ny Wizard-styreboks til sine store kombisåmaskiner.

Den nye styreboksen har større display og gir bedre kontroll under kjøring. Synfiber feiret 50 år Siden 60-tallet har Synfiber levert funksjonelle ­arbeidsklær.

Nå feirer de jubileum med en ny serie flammehemmende arbeidstøy i utrolig myk og god kvalitet. De har også designet en egen jubileums­ kolleksjon med T-skjorter, cargo-bukser og tøffe hettejakker. Trima-laster for mindre traktorer Trima Versa-X er en serie på fem lastermodeller for­t­ raktorer med motor mellom 40 og 120 hk.

Den er ­spesielt velegnet for MF 3600-serien, men også for de minste ­modellene i MF 5600-serien. Alle modellene har nå f­ oringer på selve lasterarmen og dermed fått økt slitestyrke som den profesjonelle serien. Selve armen er redesignet for å følge panseret enda mer en tidligere. Fordi tverrøret sitter lavt og koblingsrammen ikke har tverrforbindelse oppe har den meget gode siktforhold.

Trima Versa-X levers kun med Euro koblingsramme. Passer til DM og US fundament. I år har han byttet den ut med en to-raders Grimme SE 260, og fått en etterlengtet kapasitetsøkning. Vi tar opp en del mandelpotet tidlig, og begynte å høste ferskpotet i midten av juli og mandelpotet 1.

Han produserer mandelpoteter for Coop-kjeden og har eget pakkeri på Heradsbygd rett sør for Elverum. Etter et par måneders prøving valgte han som førstemann i Norge å kjøpe den nye to-raders Grimme SE 260.

Siden prøveperioden fungerte såpass bra, bestemte vi oss for å beholde den, forteller Tor ­Knutsen. Merkbar kapasitetsøkning. Knutsen kjører ­forsiktig for å holde kvaliteten jevnt høy, men har fått en klar ­kapasitetsøkning. Så langt er erfaringene gode. Det gir mindre jordpakking, selv om maskinen er relativt tung, forklarer Knutsen. Totalt har vi økt produksjonen fra i fjor, både med tanke på areal og volum poteter. Mange har slitt med mye fukt og kulde tidlig på året, etterfulgt av lange tørre perioder i juli og utover høsten.

Noen steder lå telen helt til juni, og i mai kom det 2,5 ganger så mye nedbør som normalt i Hedmark. I Heradsbygd sør for Elverum har det gått greit.

Når det var som tørreste hadde vi fem vogner ute for å vanne samtidig. Den fine julimåneden har nok kompensert en del for den sene våren, forklarer Knutsen.

Har du lest dette? Axel bruun

På Silkebekken potetpakkeri produserer de både tidligpotet og halvtidlige sorter som de leverer til Coop. Kvaliteten er avgjørende for den langsiktige r­elasjonen, og Grimme-høsteren gjør jobben sin.

Vi kjører med tett spileåpning og uten ­klumputskiller på toppen når vi høster mandelpotet, sier Knutsen.

WALTERSCHEID AKSLING Relaterte emner

Noen arbeidsoppgaver: Daglig håndtering av forespørsler og bestillinger. Utarbeide tilbud og oppfølging av disse. Vedlikeholde kunderelasjoner og prisfiler. Gi tekniske råd, eller henvise kunden til rett person. Være proaktiv og oppdatert på leveringssituasjonen. Delta i planlegging og gjennomføring av kampanjer og messer. Du klarer å håndtere flere arbeidsoppgaver samtidig.

WALTERSCHEID AKSLING Kommentarer:
Rapportert den Walterscheid aksling
Sundby fra Sørum
jeg elsker lese tegneserier lystig. Anmeldelse min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Kalarippayattu.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net