Vaffelmønster Strikk

  1. Mer om

Vaffelmønster Strikk EnkelI denne DROPS video viser vi hvordan vi strikker vaffelmønsteret til teppet A Patch of Comfort i DROPS 157-21. I denne video har vi allerede strikket et ALPAKKA SILKE inneholder 70% baby alpakka og 30% mulberry silke. Nydelig myk og eksklusiv kvalitet. Spesielt velegnet til babyplagg og Herlige, kraftige og moderne grytelapper i vaffelmønster. Heklet i det myke Rainbow 8/8 garn, som finmes i haugevis av flotte farger Raggsokkene er strikket i Mor Aase fra Sandnes Garn, på pinner nr 3.00 mm. FullSizeRender Jeg har til og med prioritert å strikke meg selv et Strikk 4 omganger rett (2 riller). Strikk VAFFELMØNSTER: Rad 1: (3 rett), 1 rett, *2 vrang, 1 rett*, gjenta *-* til det gjenstår 3 masker på pinnen

Christina's Handmade: Vaffellue

Skinndetaljer skaper et kult og røft uttrykk, og det er utrolig morsomt å leke seg frem med teksturer av skinn. Kombiner en skinnbukse med en lekker puffermet skjorte, og fullfør hele looken med deilig og mykt strikk. Strikk mykner opp looken, og passer til de fleste teksturer.

Har du lest dette? Hvordan strikke bølgekant

Ze pakt de steken op van de vorige naald. Je kan ook de video stopzetten, dan kan je het zien. Fellingene begynner på omg 60 etter vrangborden.

Strikk 1 omg uten fellinger. Lag en stor turkis dusk og fest den i toppen. Strikk 35 omg vrangbord X 2r, 2vr X. Fellingene begynner på omgang 35 etter vrangborden.

Skift til rundpinne 5 mm og strikk videre med hvitt i glattstrikk. Luen strikkes ensfarget i hvitt og mønstret broderes til slutt med maskesting i svart. Fellingene begynner på omg 33 etter vrangborden.

genser herre strikket

Broder mønstret med maskesting etter diagrammet. Motivet broderes både foran og bak på lua. Behagelige plagg til inne og utendørs bruk for både barn og voksne. Barnas favoritt under parkdress og jakke. Slitesterke strømper i fine farge til hele familien.

Genser med vaffelmønster

Det er som regel ikke nok med 2 nøster DSA Sterk til et par mannfolksokker i hvertfall de litt større størrelsene og da er det jo kjekt å putte inn litt kontrastfarger for å spe på og fint blir det jo også. Jeg ble så inspirert av annepålandets julekurver at jeg har funnet frem bok,saks og papir.

Dette er det første hjertet. Da blir det jo litt ekstra morsomt også.

The most reliable way to stream video.

Denne kluten bildet over er for eksempel strikket etter mønsteret Goat Willow Selje av Bitta Mikkelborg. Kluten er striket i Sandnes Mandarin Petit, på pinner nr 3,5 mm.

Neste klut bildet over er strikket i et helt enkelt vaffelmønster uten tiknytning til noen spesiell designer.

Den er også strikket i Sandnes Mandarin Petit, på pinner nr 3,5. Vi er et verdensbasert selskap og våre videoer sees av mennesker over hele verden, der alle snakker forskjellige språk, hvorav mange ikke forstår engelsk.

Hvordan strikke et vaffelmønster (Tutorial Video)

Vi har derfor en instruksjonstekst til denne videoen, og ingen lyd som forstyrrer. Kommentarer 24 Labous 29. N'hésitez pas à vous entraîner sur un échantillon au préalable.

VAFFELMØNSTER STRIKK Relaterte emner

Nydelig myk og eksklusiv kvalitet. Spesielt velegnet til babyplagg og tilbehør. Plagget må vaskes separat. Alpakka-ullen til denne kvaliteten kommer fra Peru. Silken kommer fra Kina. Superwashbehandlet som gjør dette velegnet til maskinvask.

VAFFELMØNSTER STRIKK Kommentarer:
Redaktør på Vaffelmønster strikk
Dybvik fra Harstad
jeg liker utforske norske bøker lat. Anmeldelse min andre innlegg. jeg er tent på Flyak.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net