Kona Til Ola Elvestuen

  1. Mer om
Kona Til Ola Elvestuen

Kona Til Ola Elvestuen VakkerDet hele var en overraskelse fordi Greta Elvestuen nevnte ingenting for gubben, tidligere klima- og miljøminister Ola Elvestuen I dag giftet Ola Elvestuen seg med sin Gordana. Gratulerer med dagen, vi ønsker dere alt vel Venstre-nestleder Ola Elvestuens ektefelle foreslo den avgåtte klima- og miljøministeren til prisen «Årets grønne innbygger oktober 1967, Vestre Toten) er en norsk politiker og stortingsrepresentant (V). Han var fra januar 2018 til januar 2020 Norges klima Ola er født i 1967 og kommer fra Toten. Han bor i Oslo med sin kone. Elvestuen fikk som følge av sitt langvarige engasjement for naturvern

Men regnskogbevaring har blitt en kamp på liv og død. Altfor mange mennesker risikerer livet for å bevare miljøet. Noen av dere er her i kveld. Takk for at dere kjemper for en bedre framtid, og for at dere deler med oss i kveld, sa Borghild Tønnessen-Krokan fra Forum for utvikling og miljø, som ønsket velkommen til arrangementet på Litteraturhuset.

Hun tok også til orde for en mer samstemt politikk for naturmangfold for å redde regnskogen og nå bærekraftsmål 15. Dette var også var blant temaene som klima- og miljøminister Ola Elvestuen diskuterte med Regnskogfondet under et av seminarene på Litteraturhuset. De har en enorm psykisk belastning fra før, og så blir de møtt med det bildet der, sier Greni. Per Lægreid peikar på at statssekretærane ofte er yngre enn statsrådane og difor i større grad har høgare utdanning.

Bunadsskjending

Han peikar på at mange politikarar er temmeleg like. Før var det fleire statsrådar som hadde røynsle frå arbeidslivet, no er politikarsjiktet dominert av Blindern. Nokre kunne likt å ha med nokre statsrådar som ikkje var fagbroilarar, men då kjem dilemmaet med at ein treng ein viss kompetanse, seier førsteamanuensen.

Få naturvitarar Rune Karlsen er forskar I ved Institutt for samfunnsforsking. Han peikar på at det ikkje er så vanleg å snakka om representativitet og bakgrunn når ein snakkar om regjering som når ein snakkar om parlament. Anten har dei gått partivegen, og gjerne vore stortingsrepresentantar. Det er den vanlegaste måten.

Breviksposten

Men ein har òg hatt nokre statsrådar som kjem frå utsida og truleg er valt fordi dei har ein ekspertise, som Viktor Normann og Åse Kleveland, seier Karlsen. Norske arkitekters landsforbund og Fortidsminneforeningen går til søksmål for å få stoppet rivingen av Y-blokka. De hevder reguleringsplanen for det nye regjeringskvartalet og rammetillatelsen for riving ikke er gyldig.

April 2020: Saksøkerne har bedt Oslo tingrett om oppsettende virkning, at rivingen stanses fram til søksmålet skal behandles i retten i august. Oslo tingrett avviser søksmålet med den begrunnelse at de ikke tror søksmålet vil føre fram.

Juni 2020: Stortinget stemmer ned et forslag fra SV om å utsette rivingen til saken skal behandles i retten. Kun åtte representanter støttet forslaget, 79 representanter stemte mot. Tangen har tidligere gjort det klart at det ikke er aktuelt for ham å selge seg ut av AKO-systemet. Jeg har ikke tenkt et sekund på å trekke meg, sier han.

Raymond Johansen: Klimatoppmøtet kan legges til Oslo

Jeg vet ikke om det er verdt det, men jeg er ganske sikker på at det er verdt det. Jeg tenker at dette er for meg den mest meningsfylte jobben jeg kan ha i finans, og det er en fantastisk måte å kunne gi noe tilbake og gjøre en innsats for Norge og dra veksler på erfaringen jeg har fra å ha forvaltet kaptail i mange år, sier Tangen til TV 2. Tangen vil tiltre som planlagt 1. Hele torsdagen er satt av til å lande forslaget om hvem som skal bli partiets nye ledertrio, samt nye medlemmer i sentralstyret og landsstyret.

Innstillingen skal legges fram fredag.

Da Frp i slutten av januar gikk ut av samarbeidet, og regjeringen måtte fylles med statsråder fra de tre gjenværende partiene, tok Trine Skei Grande grep som siden har vært omdiskutert. Ola Elvestuen ble byttet ut med Sveinung Rotevatn i statsrådsposten i Klima- og miljødepartementet. Samtidig ble Abid Raja ny kulturminister.

KONA TIL OLA ELVESTUEN Relaterte emner

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens egne meninger. I forrige uke lød jubelropet fra SV: Allemannsretten skal inn i grunnloven! Partiets allemannsrett omfatter ferdsels-, oppholds- og høstingsrett, og fremstilles som ur-norsk. Men før 1800-tallet ferdedes eller oppholdt ingen seg i naturen uten å ha noe å høste der. Allmenningsretten omfattet alle i bygda, ikke alle i verden.

KONA TIL OLA ELVESTUEN Kommentarer:
Redaktør på Kona til ola elvestuen
Tran fra Sarpsborg
Jeg nyter lese romaner skrytende. Les gjerne min andre nyheter. jeg liker Schmetterlingsstreich.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net