Thomas Talseth

  1. Mer om
Thomas Talseth

Thomas Talseth Resesjon-bevisOPPRØRT: Mia Gundersen og Anine Stang er blant flere artister som har kastet seg på stormen mot VG-journalist Thomas Talseth Derfor er deler av kritikken mot VG og Thomas Talseth urettferdig The latest Tweets from Thomas Talseth "Keep wondering why the singles before and after Movement are so lovely, while the album is so faint Rampelys' musikkjournalist Thomas Talseth mener Spotify latterliggjør det de selv lever av med budskapet bak den nye tjenesten «Taste Rewind Alexander Rybak har Opptur laget låtet «Fela igjen». I dagens VG går anmelder Thomas Talseth hardt ut mot låten. Nå kan du komme med din mening om låten

Helleland var selvfølgelig opptatt av å rose artisten hun skulle hedre med pris og stipend, som hun da også representerer i kraft av sin posisjon som landets kulturminister.

Hennes personlige forhold til Kygos musikk er like irrelevant som fiskeriminister Per Sandberg sitt forhold til brun saus på fiskebollene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da hun prøvesang 11. Folk hånlo da hun entret scenen og fortalte at hun drømte om å bli like stor som musikalstjernen Elaine Paige, men satte latteren i halsen idet hun begynte å synge «I dreamed a dream» fra musikalen Les Misérables.

Hennes audition ble lagt ut på YouTube, og i løpet av bare ni dager ble klippet sett over 100 millioner ganger. Jeg kommer til å lese alle bøkene nå!

Thomas Talseth

Men noen ganger får en mer enn en ber om. Bisarre drap, horer, halliker, dop, skumle klovner, orgier og ikke minst - galskap! Tilbudspris kun 49.

Flere hevder at kritikken som er kommet er for vag til å tas på alvor, mens andre mener at det er et tydelig mønster i historiene som blir delt. I podkasten «Tut og Mediekjør», med Christian Marstrander, Svein Tøre Bergestuen og Eva Sannum som programledere, diskuterte de forrige uke saken rundt Talseth og hvor mye en journalist bør tåle av kritikk.

Sannum stilte blant annet spørsmål rundt hvorfor ikke Talseth selv besvarer kritikken som har rast mot ham, ettersom noe av kritikken strekker seg tilbake til tiden han ikke jobbet i VG. Hun spekulerer blant annet i om Talseth har fått munnkurv av VG. Hun stiller også spørsmål ved om strategien om å holde seg tyst i en slik storm, er smarteste vei å gå.

Da er det naturlig at man undrer seg over hvorfor en journalist som er utsatt for sterk kritikk ikke velger svare for seg. Jeg har valgt å ikke lenke direkte til Facebook-innleggene på grunn av kommentarfeltene, hvor det er kommet enkelte sterke personkarakteristikker. Kritikken fra Falck bærer preg av at han og Talseth har hatt et konfliktfylt forhold lenge.

Thomas Talseth Holm

Fra før Talseth startet i VG. Det blir derfor mange påstander. Påstander som forblir ubesvart, siden Talseth selv ikke deltar i debatten. Kritikken fra Aaberge er lite konkret, så fra et prinsipielt ståsted er det mer interessant noe av det som Kulseth trekker fram i sitt Facebook-innlegg.

Først og fremst meldingene hun fikk i forbindelse med et samlivsbrudd.

Thomas Jefferson Byrd

Nå må det legges til at VG tirsdag kveld beklaget overfor Kulseth. Helt sikkert fornuftig av VG. Ingen redaksjon kommer godt ut av en offentlig debatt om retten til å omtale samlivsbrudd.

Der artisten ønsker jubel- og gladsaker, så ønsker kanskje journalisten å skrive harde nyheter. Nå som artist etter artist begynner å komme med kritiske bemerkninger til en enkeltjournalist, så bør redaksjonsledelsen ta grep ved å undersøke om det er hold i påstandene.

Thomas Talseth Øyvind Holen

Skulle det stemme, så må man endre praksis. Er det bare hul kritikk, så må man verne om journalisten og journalistikken — og forklare hvordan man gjør som man gjør. Vi redaktører må ta ansvar ved å forklare kilder, lesere og seere hvorfor vi vinkler slik og slik, hvorfor vi velger de og de sakene — og hvorfor vi unnlater å skrive om enkelte ting.

Det kan være helt legitime grunner, men det som fremstår som enkelt for oss, er ikke nødvendigvis innlysende for andre. Det bør vi ta på alvor.

THOMAS TALSETH Relaterte emner

Så kom kritikken fra dem som mener feil mann fikk feil pris i feil by. Det blir mye føleri rundt sånne utmerkelser, og det er kjedelig å forsure en god diskusjon med tilløp til fakta, men la oss prøve: Spellemann-prisene deles ut på grunnlag av hva som ble gjort i fjor. Hedersprisen er en utmerkelse for hele karrieren. Det er ikke en pris for det siste året — den prisen heter Årets Spellemann. Det er heller ikke en pris for de to siste årene eller de fem siste årene.

Thomas Talseth
THOMAS TALSETH Kommentarer:
Rapportert den Thomas talseth
Svensson fra Kaupanger
jeg elsker studere dokumenter oppløftende. Anmeldelse min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som ein Instrument lernen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net