Bjørn Ivar Flatgård

  1. Mer om
Bjørn Ivar Flatgård

Bjørn Ivar Flatgård ViljestyrkeProff.no gir deg rolleinformasjon om Bjørn Ivar Flatgård. Se hans roller (10) og relasjoner (27) i næringslivet - og hvilke bransjer Bjørn Ivar Flatgård er Detaljert informasjon om Bjørn Ivar: telefonnummer, adresse, plassering av hus / leilighet og interessante ting i nærområdet Bjørn Ivar Flatgård fra Kolbotn, Nordre Follo. Navn, Roller i felles firma. Flatgård Martin · Glomar AS · Glomar eiendom AS Investeringsselskapet Glomar, eid av Bjørn Ivar Flatgård og hans familie, vil selge aksjer i SalMar for cirka 388 millioner kroner Prøv vår app gratis i 30 dager. Send blomster til Bjørn Ivar Flatgård · Se hva Kolbotnveien 42 ble solgt for, verdiestimat, boliginfo

Salget gikk over all forventning, sier Tommy Skovly i Meglergaarden og forteller om svært stor interesse fra start av. Flere kunder ble ganske frustrerte over at de hadde kommet for sent på banen.

Har du lest dette? Thorbjørn egner barnebarn

Det er selvsagt beliggenhetene som er det store trekkplasteret og de fleste boligene er kjøpt av lokale folk. Blant annet på gulvet i Aker-bedriften Brevik Construction i Grenland. Han har også vært analytiker-hospitant i gråmeglerselskapet CAR. I sum må vi vel bare si at dette er en utvikling som vi kunne forutse, sier styreleder i Salmar, Bjørn Flatgård til Dagens Næringsliv DN.

Les også: Salmar-sjefen gir seg Konsernsjef i Salmar, Yngve Myhres oppsigelsesperiode, som starter 1. Vi legger oss i «high end»-delen av markedet og skal levere god kvalitet.

Ådne Birger Skålevåg

Vi har forsøkt etter beste evne å engasjere seriøse entreprenører, sier daglig leder Trond Monshaugen når vi møter ham i Glomar Eiendoms kontorer på Mastemyr på Kolbotn utenfor Oslo. Han svarer villig på alle våre spørsmål, men vil ikke fotograferes. Monshaugen viser oss regnestykket som beviser at Element Prosjekt har gode marginer når de får 562 kroner timen inkludert merverdiavgift.

Vi sjekker ikke hva våre entreprenører gjør, når de får inn penger fra oss, sier Monshaugen. Påseplikten — Men kjenner du til påseplikten, en forskrift som sier at byggeherren har plikt til å undersøke om de ansatte hos leverandørene får lovbestemt lønn?

Salmar vil ikke kjøpe Cermaq

Men en kan alltid gå lenger, svarer Monshaugen. Glomar Eiendom opplever at samarbeidet med Element Prosjekt har fungert bra. Hun besvarer vår første henvendelse på SMS: «Hei. Jeg har ikke mulighet til aa snakke nå, men var det noe spesielt? Mvh navn utelatt, red.

Glomar Eiendom

Daglig leder i Element Prosjekt ble i februar siktet for underslag av rundt én million kroner i merverdiavgift. Hun risikerer ett års ubetinget fengsel. Stans i arbeidet — Visste du det? Nå har Arbeidstilsynet stanset virksomheten. Vi har poengtert fra dag én at vi skal ha ryddige forhold.

Vi har betalt markedspris for jobben, og alt til tide, sier Monshaugen. I så tilfelle ville det vært uaktuelt å engasjere Element Prosjekt. Men i og med det at vi betalte en pris som var markedspris, og de som representerer firmaet sier at nå driver de ordentlig, så valgte vi å tro på det, svarer han og peker på at Glomar Eiendom er et lite firma med tre mann som arbeider lange dager.

Kritisk til Arbeidstilsynet Monshaugen er også kritisk til måten Arbeidstilsynet har jobbet på i denne saken. Etter inspeksjonen 18.

Bjørn Ivar Flatgård

Monshaugen hevder tilsynet takket for informasjonen og sa at partene må opprettholde dialogen. Arbeidstilsynet sender vanligvis kopi av sine rapporter til byggherre, men valgte av ukjente grunner ikke å gjøre det i dette tilfellet. Hvis vi hadde fått beskjed om at det var juks og fanteri en måned etter at vi hadde startet jobben, så hadde vi sparket dem ut.

Samarbeidet med Element Prosjekt utgjør to prosent av vår omsetning. Vi vil ikke risikere vårt rykte og renommé for så lite, sier Monshaugen. Nulltoleranse Styreleder Bjørn Flatgård i Glomar har tjent store penger på salg av aksjer i laksegiganten Salmar og han har sittet 11 år ved styrebordet i Røkkes selskap. Ett av prosjektene han nå vil tjene penger på, er utbygging av luksusleiligheter på beste vest i Oslo.

Han avviser at utbyggingen av Ivar Aasens vei 6 er representativ for selskapets drift. Vi har nulltoleranse for sånne ting. Jeg har blitt orientert om at vi har gjort de undersøkelsene som vi kunne gjøre. Å deaktivere for markedsføring stopper ikke reklamen på vårt nettsted.

Statistiske Takk for at du hjelper oss i å gjøre tjenesten bedre ved å tillate oss å se hva du finner interessant - helt anonymisert.

BJØRN IVAR FLATGÅRD Relaterte emner

Ved å godta de anbefalte informasjonskapslene vil du få den beste opplevelsen og mest verdi. Samtidig kan du selvfølgelig velge å skreddersy din opplevelse. Vil du vite mer kan du lese personvernerklæringen vår og informasjon om informasjonskapsler Nødvendige Dette er informasjonskapsler som er nødvendige for å få alle funksjoner i purehelp til å fungere. Markedsføring Du vil nå få skreddersydde annonser i purehelp som du i større grad vil oppfatte som interessante. Ved å skru av markedsføring vil du få helt generiske annonser i purehelp som kan oppleves som lite interessante og kjedelige. Å deaktivere for markedsføring stopper ikke reklamen på vårt nettsted.

BJØRN IVAR FLATGÅRD Kommentarer:
Rapportert den Bjørn ivar flatgård
Thorvaldsen fra Harstad
Vennligst sjekk min andre innlegg. jeg liker Färbung. Jeg nyter lese romaner svakt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net